Close
Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 48
    In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anėtarėsuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    Citim Postuar mė parė nga bebushja Lexo Postimin
    dhe une njof nje cift qe dhe kure ulen me njeri tjetrin te pijn dicka paguan secili per vete
    ajo cajin e vet ai kafen e vet ,ajo redbullin e saj ai koka_kolen e tij dhe jan rehat fare asnjer se ngaterojn xhepin nga nje ane me duket ok por nga ana tjeter se si me duket sikur..........
    nejse pune hamendjesh kjo
    mire e ke ti bebushja jane shume rehat !!! po tani edhe nuk ka lezet qe te jene te fejuar ose te martuar edhe prape te paguajne secili te vetat !!! jam shume dakort me nje njeri qe te lidh vetem shoqeria qe te paguaj secili te vetat edhe te jene ne rregull po ne nje cift te fejuar ose te martuar mund te gjehet edhe zgjidhja e ndermjetme qe te paguajne me rradhe !!! njehere njeri njehere tjetri !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

lepurushe Maska e bebushja
    Anėtarėsuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    N18-1HG
    Postime
    1,886
    Citim Postuar mė parė nga SaS Lexo Postimin
    mire e ke ti bebushja jane shume rehat !!! po tani edhe nuk ka lezet qe te jene te fejuar ose te martuar edhe prape te paguajne secili te vetat !!! jam shume dakort me nje njeri qe te lidh vetem shoqeria qe te paguaj secili te vetat edhe te jene ne rregull po ne nje cift te fejuar ose te martuar mund te gjehet edhe zgjidhja e ndermjetme qe te paguajne me rradhe !!! njehere njeri njehere tjetri !!!
    SaS nuk po flas per cift te martuar qe kan nje xhep te dy........por per cift te dashuruar ,dhe kure e mendoj holl holl sh mire ben ajo qe se le ate te paguaj per te sepse sido qe te vij puna ,ajo eshte ne regull
    Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anėtarėsuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    Citim Postuar mė parė nga bebushja Lexo Postimin
    SaS nuk po flas per cift te martuar qe kan nje xhep te dy........por per cift te dashuruar ,dhe kure e mendoj holl holl sh mire ben ajo qe se le ate te paguaj per te sepse sido qe te vij puna ,ajo eshte ne regull
    nuk te citova qe po bie ne kundershtim thjesht plotesova dicka !!! ke shume te drejte !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

patriot Maska e shoku_tanku
    Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Po mos u zini more se paguaj une!!!

Anėtarėsuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    N18-1HG
    Postime
    1,886
    hahaahahahahahahahahha erdhe tanku
    po more ne po ziheshim kush paguante paguj une thonte andi paguj une thosha une
    e ne fund paguam secili per vete
    Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.

Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Moss!!!!...po ai dreq kamerieri perse i mbajti serish leket kur kerkova tju qerasja

Anėtarėsuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    N18-1HG
    Postime
    1,886
    pagove tiiiiiiiiii? shpejt mo te kap kamarjerin une te mar paret e mija

Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Hahahahahahahahhaha...hahahhahahahahaha...hahahahh ahahahah...je shume e keqe...vertet....hahahha...

Manchester Maska e -Alda-
    Anėtarėsuar
    13-07-2007
    Vendndodhja
    London
    Postime
    646
    Eshte dicka qe e kam shume bezdi dhe qe ndodh ne Shqiperi.

Pse te zihesh per te paguar?
    Ketu te gjithe dalin ne grup por askush nuk zihet per te paguar.Po dole me disa shoke ose shoqe qe del gjithnje bjen dakort kollaj per menyren e te paguarit.

Te dalesh me te dashurin ose me nje shoqe te ngusht nuk eshte aspak normale qe secili te paguaj per ate qe ka porositur,pastaj kjo varet dhe cfare porosit.
    Nese shkon vetem per nje pije mua me duket jo normale te paguaj secili te veten nese shpenzon shume ne nje restorant ok mund te paguash pergjysem po jo per ate qe ke porositur, ky eshte mendimi im.

Te zihesh se kush do paguaj ,kjo ndodh vetem ne Shqiperi.
    м'вι вυzė ėѕнтė иנė ρυтнנє, м'вι ѕнριят ėѕнтė иנė νєтмι. נαм вσтα ρα ємėя, кυя ρяαиė мєנє ѕ'נє тι.

Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Ohhhohhhhh...sikur te kishim edhe ca vajza te tjera si puna jote nuk do te ishte keq..

Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Qeveritaret nuk paguajne taksat vendore
    Nga Duaje Siveten nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 20-12-2009, 12:38
  2. Rama, 25 autobuzė me njerėz tė paguar pėr mitingun nė Shkodėr
    Nga REALIST nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 21
    Postimi i Fundit: 17-06-2009, 13:02
  3. Nano-Berisha, sa shtrenjte i kemi paguar!
    Nga Ingenuous nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 01-05-2007, 14:17
  4. 20 futbollistėt mė tė paguar nė Botė!
    Nga Davius nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 07-05-2005, 11:03

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •