Close
Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 44 prej 44
    Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Citim Postuar më parë nga land Lexo Postimin
    Nuk kam ndermend te merrem me persona ketu,aq me pak me persona si puna jote,une flas qe nuk mund te guxoje asnje lloj arabi te ndryshoje gjuhen shqipe gjuhen e popullit tim me ane te ligjeve,siç po shikoj te flitet.Fjalet arabe te sforcuara nuk kane vend ne gjuhen e popullit tim,ta keni te qarte njehere e mire.
    PS.Nuk me intereson asnjeri nga ju,kur te me citoni merruni me ato qe them une dhe jo me mua,e kuptuat.
    O dashamire ,ti fillon dhe i kritikon (qorrazi) besimtaret musliman se kinse sipas teje po e demtojn gjuhen shqipe...ndersa nuk e di ti ,dhe nuk e shef veten ti ,qe sa here qe poston diqka ,e pamundur eshte pa e perlyer me nga nje fjale Italiane...KESHTU QE TY ,NUK TE TAKON TE I KRITIKoSH TE TJERET ,SEPSE JE PER TU KRITIKUAR...
    "Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    09-11-2007
    Postime
    8
    Ky Fisniku po harron se ata qe ndryshojn gjuhen jan qifti i Skenderbeut i cili gjithnje ka shkruajtur ne gjuhen e Kryqit dhe jo ne gjuhen shqipe,ndersa libri i par ne gjuhen shqipe eshte pikerisht pasi erdhen Myslimanet (te cilet ju i quani turq).Pra shfletoj librat e historis dhe lexoni pak ma shum.

Inxhinier Maska e albani1
    Anëtarësuar
    16-08-2007
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    840

Logjika e njeriut e rene ne mekat

Mqns logjika juaj eshte e ren ne mekat dhe nuk doni te pastroheni normalisht qe do te shkruani gjera pa kuptim
    Personalisht nuk kam nevoj te mbush mendjen ndokujt per kete sepse fjala e Perendis eshte e vertete dhe ajo fjale e bekuar na tregon qe njeriu eshte mekatar dhe logjika e tij eshte e rene dhe nuk mund te kete aresye te shendoshe dhe per kete e kalon jeten ne qejfe te turpshme dhe e ben veten zot te gjithshkaje dhe ecen ne lakmine e mishit dhe e quan veten perendi nderkohe qe eshte vetem nje njeri dhe nuk di nga lidhet gomari.
    Perendia eshte aq i madh, saqe ne na duhet perjetesia per ta njohur Ate plotesisht.

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Citim Postuar më parë nga Cleric Lexo Postimin
    Ky Fisniku po harron se ata qe ndryshojn gjuhen jan qifti i Skenderbeut i cili gjithnje ka shkruajtur ne gjuhen e Kryqit dhe jo ne gjuhen shqipe,ndersa libri i par ne gjuhen shqipe eshte pikerisht pasi erdhen Myslimanet (te cilet ju i quani turq).Pra shfletoj librat e historis dhe lexoni pak ma shum.

Jane poste te tilla jashte cdo llogjike e konteksti historik ato qe shkaktojne furi gjuhesore dhe si pasoje percarje kombetare.

SKenderbeu dhe populli i tij kane shkruar ne gjuhen e Atdheut. Po me qe po permend kryqin, ben mire te hedhesh nje sy tek tema progeteve ku kam shkruar se geget perornin simbolin tre degesh=kryq si simpolf te fuqiise se Zotit. ne se ti nuk je geg, por shka e kutoj mllefin tend me Skenderbeun.

Ata qe pushtuan Shqiperine per 500 vjet nuk ishin muslimanet, por Turqit. Dhe si te tille nuk erdhen te te muslimanizojne dhe te te kulturojne ne gjuhen tende, por erdhen qe te ta hupin gjuhen, kulturen dhe te te marrin tribute (tagrin e Sulltanit). Ata moren Arkivat dhe Shkelqimin e vendit tend dhe e humben ne stepat e Azise.
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345

Tema të Ngjashme

1. Si i festojne Pashket besimtaret Ortodokse
    Nga Matrix në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 29-03-2010, 17:57
  2. Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 19-07-2006, 10:53
  3. Dhunohen besimtarët e Zonjës Eleonorë
    Nga iliria e para në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 25-06-2006, 13:30
  4. Besimi dhe besimtari
    Nga Fjala e drejte në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 15-12-2004, 16:41
  5. Pershkrimi i parajses ne Kuran
    Nga deshmuesi në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 33
    Postimi i Fundit: 07-07-2003, 15:18

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •