shum foto te bukura e pash nji ndertes qe asht e njejta ne Bruksel bash keto te BE
shum qytet i bukur edhe pse ka shum ndertesa , kishte nji lum mrekulli .kishte rrug dhe plan mrekulli...
te lumt Altin eh e pash nji pllak keri te belgjikes![]()
shum foto te bukura e pash nji ndertes qe asht e njejta ne Bruksel bash keto te BE
shum qytet i bukur edhe pse ka shum ndertesa , kishte nji lum mrekulli .kishte rrug dhe plan mrekulli...
te lumt Altin eh e pash nji pllak keri te belgjikes![]()
"Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....
Pėrshendetje mė te vertet imazhe te bukura mua mė pilqen antyra e jo qytetet por menyra se si i ke marrė kėto pamje janė briliante por do tė kisha deshir njė keshillė pėr fotografusin KE KUJDES KUSHTET ATMOSFERIKE e sidomos mjegulla.
Dhe ke kujdes edhe nga erresira por prap se prap janė shumė tė bukura ju priftė e mbara
me te vertete shume te bukura
jeto pa paragjykime dhe ler te tjetret te jetojne
Altin, faleminderit per keto foto. Paske me te vertet talent.
Kam kaq vjet ne Chicago dhe ngaqe jemi ne ate monotonine e jetes ketu nuk me kishte vajtur mendja ta bridhja me aq hollesi dhe te beja foto. Keto foto vertet me kujtuan perseri pse jam akoma ketu, sepse eshte vertet nje qytet i bukur.
Ndoshta duhet te marre nje dite off nga puna dhe te pretendoj qe jam turiste
Faleminderit.
Respekte,
Deada
Une isha ne Chicago vitin e kaluar. Ishte qytet urban, siq po shihet edhe ne foto ,ndertesa te larta ku kishte zyre per biznese te ndryshme. Madje une shkova ne Boat Tour nepermes qytetit ku nje profesioniste tregonte historine e cdo ndertese. Ishte vend i mire per ta vizituar sepse kishte shume muze dhe liqenin Michigan. Por une nuk do kisha mundur te jetoj atje per shkak te zhurmes se madhe, ngarkeses ne trafik si dhe gjeja qe me ka penguar me shumti ishte sepse kishte ndarje lagjesh etnike. Ne nje lagje ishin jewish, nje tjeter gjermanet, nje tjeter italianet, nje ndertese e tera aparamenti ishte me kosovare qe merreshin me thashetheme per njerin - tjetrin. So much for Equal Housing Opportunity.
Me vone do postoj disa foto nga vizita ime atje.
War does not determine who is right, it determines who is left.
Krijoni Kontakt