Thjesht nuk eshte e mundur nese dashuria ka ekzistuar me te vertete,por ne rast se behet fjala vetem per sex atehere problemi ndryshon,ky eshte i lehte fare
Thjesht nuk eshte e mundur nese dashuria ka ekzistuar me te vertete,por ne rast se behet fjala vetem per sex atehere problemi ndryshon,ky eshte i lehte fare
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
chamillionare o dreq, ngele me tema ndjeshmerie ti:P
per mendimin tim, menyra me e mire per ta larguar dike pa e lenduar, eshte ta mbash prane, por deri diku duke injoruar & anashkaluar biseda ndjenjash, dhe pse kjo smund te zgjase per shume kohe. me pas duke i rralluar te dalat per kafe, ose takimet vetem per vetem me te. deri diku personi do ta kuptoje ate cka ju ndjeni, e nese sdo arrije tja pranoje vetes kete fakt atehere do jet ai qe do tju largohet.
ndersa menyra tjeter eshte duke dal me te, e te mundoheni te hiqeni ndryshe nga cju njeh personi, te silleni si femije, dhe te veproni ne menyre qe sjellja juaj per te te jete besdisese, ose femijenore.
These are my opinions!
Sui
Ndryshuar për herë të fundit nga DI_ANA : 01-12-2007 më 14:45
ketu eshte icik si me t'futme puna
perderisa e ke mbajtur dike afer dmth se te ka pelqyer deri diku, dhe tani i bie qe te jesh icik si hipokrit/e nqs mundohesh ta largosh PA E LENDUAR, kur deri dje ke qen po ti qe je munduar ta besh per vete me aq sa ke mundur... apo jo?
nejse menyra me e mire do thoja per mendimin tim duke i then te verteten, dhe nqs kjo nuk ben pune ateher sillu ne menyren qe atij/asaj nuk i pelqen duke e len te kuptoje qe ti nuk je njeriu i duhur per ate.
Me kerkon te te them
ate qe se ndjej
kerkon prej meje
te them nje genjeshter
Kerkon dicka absurde
ate qe zemra e urren
ate qe shpirti me jehone e con larg
ate qe ty do te vinte tharte ta degjoje me nje ''JO''
<VJOSA>
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...
Krijoni Kontakt