Asnjehere Nuk Mund Te Largosh Dike Pa E Lenduar......nese E Ke Dashur Qofte Edhe Pak,shume Pak.
Asnjehere Nuk Mund Te Largosh Dike Pa E Lenduar......nese E Ke Dashur Qofte Edhe Pak,shume Pak.
Fjala "lendim" ne kete rast eshte shume e madhe,cfaredo te thuash apo veprosh,perseri do lendohet.Mendoj se sinqeriteti eshte me mire se gjithcka.
Thuaja TROC!
Be honest,te pakten.
"T€ Ðüå §hµM€ §hpï®tï ïM€,
ÿºµ'R£ Th€ øñL¥ ¤Ñ€ I ñ€€Ð 4 TH£ WÕ®LÐ K€€P§"
eshte gati-gati e pamundur , por nese puna do te arrinte deri aty ,atehere me mire do ishte jo largimi direkt po me mire nje ftohje e ngadalte ,dmth nqs lidhesh me dike tjeter ,jo ta fshish fare nga mendja te parin por duke u shoqeruar me te ne menyre shoqerore dhe jo me teper kjo te pakten do te linte qe tjetri te ndjehet me pak i lendur
DHE NJE DITE TE GJITHE DO TAKOHEMI ATJE.....
do isha mundu ne te gjitha menyrat qe mos ta lendoj,
nje arsye per femrat.. qe mos te lendoni nje mashkull edhe ai te largohet pa e pare dy her.. thoni "Jam shtatzane" edhe te jeni te sigurta qe se shikoni me.. lol
per meshkujt.. thoni femres qe jeni Impotent, edhe te jeni te siigurte qe sdo e shikoni me.. lol
asnjera pale nuk demtohet.. lol
Tani ka 2 menyra me largu nje njeri
1 the hard way
2 the easy way
Nese ky person ne syt e mi esht treguar i sjellshem perdor ate easy , nese esht treguar harbut perdor ate hard way , po spara me pelqen te tregoj ate anen time te keqe me njerzit parapelqej te jem e but dhe xhentile gjithmon ne varesi te sjelljes qe bejn ....
une mendoj qe ti gjesh nje te dashur,tip shoqeje qe ta bej per vete.
ose ti thuash, nuk bej femi, ose mka ren kanceri femer ose rrjedh ne familje dicka e tille.
Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same
thjeshte fare duke i then te verteten .......................................
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
mire e ke po ajo e verteta shpesh here duket e rende moj bebushja ime![]()
YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...
Krijoni Kontakt