nuk ka mundesi te largosh dike qe te do pa e lenduar
mendimi im ky
nuk ka mundesi te largosh dike qe te do pa e lenduar
mendimi im ky
nese behet fjale per njohje te tilla besoj se shum lehte mund ta largosh duke mos dal me per kafe ,duke refuzuar dhe normal e kupton kaq gje.nese nese behet fjal per nje lidhje te gjat per shembull 3 vjecare por gjerat nuk shkojn me mire atehere besoj se hyjm ne termin*lendim* pasi ke kaluar aq kohe me nje njeri dhe duke e njohur qe ai te dio dhe jo per faj te tij/asaj ju nuk e doni me ateher gjerat duhen thene ne sy.me mire kur je i paster se sa duke u ndjer ne faj se do mund ta lendosh vazhdon justifikon veten ne pamundesi per ta takuar por ne kete menyre e lendon shum me shum.ndaj per mendimin tim me e drejte eshte nese ne nje lidhje njera pale ndjen ,pala tjeter ti tregohet i sinqert.(me falni se u zgjata shum)
Vetem duke lenduar veten mund te mos e lendosh dikend!Largim pa lendim nuk ka!
Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.
E verteta eshte cdohere me e mire,edhepse na duket e hidhur ne shume raste.
Me mire nje e vertete e hidhur se nje genjeshter e embel.
Une do kisha refuzuar ne shume raste,ose do kisha shkuar me ndonje shoqe dhe ai mbase e kishte kuptuar mesazhin,nganjeher elendojme me shume duke u munduar te mos lendojme.
ArsGothicë
Thjesht Do Tregohem E Sinqert. Do Ti Thosha Qe Eshikoj Thjesht Si Shok
nja vajze ja si e ka larguar nje djale qe nuk e donte.
Vajza ne kembim te dashurise kerkoj:
- dua nje shtepi buze detit
- dua makinen time personale mundesisht te 2003.
- dy here ne jave darke jashte shtepise
- nje person per te pastruar shtepin, po ashtu dhe per gatim se nuk di.
- femije kur te dua une dhe jo ti.
Djali:
- me fal paskem ngaterruar adresen!
Nese ajo qe do te thuash nuk eshte me e mire se heshtja atehere me mire hesht.
une do perpiqesha tia sqaroja sa me bute te ishte e mundur faktin se perse nuk doja ta takoja
per kafe
por nese ai nuk do ta kuptonte
do shpikja ndonje gje
pershmbull; me perndjek nje njeri i fiksuar mbas meje, nese na sheh bashke ai do te vrase dhe ty
thuaj qe je homoseksual ne rastin e mashkullit edhe edhe ne rastin e femres lesbike edhe do iki direkt ai/jo pa u lenduar !!!megjitse ne rastin kur nje femer ia thote nje mashkulli jam shume dyshues se mbase i pelqejne edhe lesbiket ketij mashkulli
![]()
YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...
Krijoni Kontakt