Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 14
    i/e regjistruar Maska e ALBA
    Anėtarėsuar
    21-05-2002
    Vendndodhja
    Gjermani (Dortmund)
    Postime
    2,609

Question Kush kam qene une ? Nje udhetim ne jeten e meparshme .

Cdo jave tek stacini televiziv VOX te shtetit Gjerman , shohim nje emision me te njejtin titull te kesaj teme .Emisioni eshte pregatitur me disa shtetas te Danimarkes , qe pretendojne se kan pasur nje jete te meparshme dhe se kan jetuar ne vende te tjera te botes . Per te vertetuar kete fenomen , nje grup shkencetaresh menduan qe keto njerez ti bejne nje terapi hipnoze .Te shtrire ne nje krevat , duke u hiplotizuar nga nje terapi kujtese , Eriku i cili ne kete jete punonte si piktor (keshtu quhej burri qe pretendon se ka pasur nje jete tjeter perpara) pergjigjigjet para hilotizuesit ne vendet qe ka qene dhe ku ka jetuar . Ai thote se perpara 500 viteve kishte jetuar ne nje qytet me emrin Mönch ne France . Aty ai jetonte ne nje Kloster , dhe se aty kishte punuar si piktor , dhe keshtu ai pershkruante te gjitha pamjet qe shikonte ne kete kujtese . Per te vertetuar se a ishin te sakta te dhenat e tij , ato udhetuan ne kete qytet te Frances , ku dhe gjeten te njejta gjera qe Eriku i kishte pershkruar , dhe se mbi keto piktura ishte dhe nenshkrimi i tij .

Gjithashtu dhe nje grua 39 vjecare e cila pretendonte te njejten gje , se kishte jetuar ne vitin 1847 , ne Spanje dhe se quhej Vanesa , dhe se aty kishin nje punishte ku prodhonin vajin e ullirit . Gjithashtu pershkroi vendin ku ndodhej punishtja , dhe pazarin ku ajo me te jatin e shisnin . Gjithashtu pershkruajti nje kishe ku e cila kishte disa piktura ku kjo i pershkruante . Mbas ketij hipotizimi , ky grup shkoi ne qytetin Autol te Spanjes ku ajo e kishte pershkruar , dhe gjeti te njejtat pamje sic e kishte pershkruar , kur ishte hipotizuar .

Ndersa po nje grua tjeter e quajtur Christina , pretendonte se kishte jetuar para 150 viteve dhe kishte qene mashkull , dhe u quante Vilo Vuelto , i lindur ne Siceli , dhe se kishte jetuar ne nje fshat , ku ishte marr me bujqesi e blektori .
    Edhe ne kete rast , grupi qe ishte krijuar ekstra per kete emision tregoi se theniet e Christines te cilat i kishte pershkruar me ane te ketij hipotizimi , ishin te sakta .

Gjithashtu kam degjuar dhe nga nje shoku im , i cili pretendon se ka pas nje jete tjeter para 2600 viteve , dhe se ka jetuar ne nje shtet Aziatik , dhe ai eshte me se i sigurte , sepse ai ka nje force qe mundet te fokusohet , dhe te hipotizoje shpirtin e vet .

Te gjitha keto fenomene qe tregova me siper me lan te dyshoj dhe te besoj nje perqindje te madhe ne keta njerez . I bera pyetje vetes se a mundet te jene te verteta keto fenomene .
    A mundet ne te kemni pas nje jete tjeter .? Por vete nuk mund te jap nje pergjigje , prandaj e hapa kete teme per te diskutuar me ju , se a keni degjuar ju raste te tilla . Ju ftoj te diskutojme .

Pershendetje nga Alba
    "Jeten duhet ta paguash me cmimin e vuajtjes."
    .

Perjashtuar Maska e diikush
    Anėtarėsuar
    12-07-2003
    Vendndodhja
    konaku i ri
    Postime
    2,069
    kam degjuar dhe besoj se njerezit kane pasur jete te meparshme, por ama vete nuk me kujtohet gje

Comes With Attitude
    Anėtarėsuar
    11-11-2002
    Vendndodhja
    Leeds
    Postime
    94
    Dhe kete kishim mangu ne shqiptaret,,,,,perhapjen e budizmit mes nesh.

Budizmi thote se ndergjegja dhe kujtimet e dikujt, transmetohen ne embrion gjate aktit seksual,,,,come ooooon guys.
    Po te ishte ashtu, sa here qe te masturboheshim do i dhjenim ndergjegjen dhe momentet e jetuara nga dikush tjeter para nesh. lol

Lady Kad Maska e gurl
    Anėtarėsuar
    29-10-2003
    Vendndodhja
    Pineal Gland
    Postime
    347
    Citim Postuar mė parė nga xxxbledixxx
    Dhe kete kishim mangu ne shqiptaret,,,,,perhapjen e budizmit mes nesh.

Budizmi thote se ndergjegja dhe kujtimet e dikujt, transmetohen ne embrion gjate aktit seksual,,,,come ooooon guys.
    Po te ishte ashtu, sa here qe te masturboheshim do i dhjenim ndergjegjen dhe momentet e jetuara nga dikush tjeter para nesh. lol

looool sa kam qeshur kur e kam lexuar......... niice

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    14-03-2004
    Vendndodhja
    Ohio
    Postime
    19
    Keto Jane Marrezira Cka Te Nderuarit Flasin..............

i shplodhur
    Anėtarėsuar
    28-11-2002
    Vendndodhja
    Boston
    Postime
    289
    Edgar Cayce ka qene nje mjek popullor ne USA nga fillimi i ketij shekulli. Pervecse ishte sherues shume i sukseshem, kishte nje dhunti lidhur me keto me lart, pershkruante jetet e meparshme te cdonjerit. Shkonte mbrapa deri ne Antlantide.
    Kalonte ne nje gjendje transi dhe jepte pershkrime te detajuara per cdo lloj kohe te meparshme. Gjate "leximeve"te tij ne kete gjendje pranonte Reinkarnacionin dhe rrefen shume detaje mbi qyteterime te vjetra.
    Ai ishte i pari qe hodhi idene se poshte kembes se Sfinksit ne Egjypt, jane groposur doreshkrime te sakta te asaj kohe ne lidhje me qyteterimin egjyptian, shume te rendesishme dhe tha qe do zbulohen kete shekull qe iku, por nuk doli e vertete.
    Nejse, ky mbahet si rasti me kulminant per jetet e meparshme, mjafton ti nisje nje leter me poste me emrin tend dhe ai te kthente me poste tere historine tende (po ta kishe) edhe sherimet i kryente po me poste shumicen.

Voleur du coeur.. Maska e Roi
    Anėtarėsuar
    10-06-2004
    Vendndodhja
    Ne vendin tim....
    Postime
    2,303
    Ne Franc ne qytetin e lasht Carcasonne ku ka jetuar Luigji 16
    aty nje njeri ka marr anijen e tij dhe ju ka drejtuar oqeanit ,
    Ai mundohet ta gjej nje ishull ku ai kishta jetuar para shume qindra viteve.
    Ai rrefen shume qka per jeten e atehreshme se si kan qen ato veshjet e tyre te punuara nga lekura e kafshve,dhe se si kan mbijetuar si jan ushqyer dhe si kan kriuar familjet e tyre....

Per mua kjo ka qen diqka shume interesante ..
    Fal po munde, mos ndrysho por ruaje tenden...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2004
    Postime
    6,029
    po une besoj tek recarnacioni (rimisherimi) dhe nuk kam asnje dyshim se ne te gjithe kemi jetuar edhe here te tjera ne kete jete

Alba! Kush kam qene une ? Nje udhetim ne jeten e meparshme .
    O Alba

Personalisht nuk para besoj nė kėto idera , besime apo parashikime, por njė gjė di ta them: Nėse kam ekzistuar ndonjehrė mė parė, nuk do doja tė isha ndryshe nga kjo qė jam sot.

Elna.

!Welcome! Maska e StormAngel
    Anėtarėsuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846
    Shume shpesh eshte folur per reinkarnacionin,dhe ka raste dhe dite kur besoj ne ate,mirepo ka edhe dite kur nuk do kisha dashur te dij (po qe e vertete kjo reinkarnacioni) se kam jetuar dikund para ca shekujve etj etj.
    Dua te them qe me mjafton ta dij se kush jam tani,dhe po qe harroj ndonjehere,marr nje leter dhe shkruaj:
    Une jam Mirsad Asani
    Une jam Mirsad Asani
    Une jam Mirsad Asani
    Dhe me kthehet buzeqeshja ne fytyre,keshtu qe nuk kam nevoje te mendoj dhe te analizoj se a kam ekzistuar ne ndonje kohe tjeter.
    Nejse.
    We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Fillon Kreshma e Madhe
    Nga I KTHYERI nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 23
    Postimi i Fundit: 28-02-2023, 01:24
  2. Filmi: Udhetim ne Pranvere
    Nga Albo nė forumin Kinematografia dhe televizioni
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 17-04-2017, 11:01
  3. 15 sekrete tė teknologjisė qė duhen shfrytėzuar nė udhėtim
    Nga YlliRiaN nė forumin Lajme nga informatika
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 11-03-2009, 17:30
  4. Lajmėrim Pėr Njė Udhėtim Tė Kėndshėm !
    Nga altruisti_ek84 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 08-11-2008, 13:16
  5. Sa udhėtim i bukur!
    Nga titi-a nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 02-11-2008, 17:06

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •