Messi po fascionon tė gjithė botėn, tė gjithė prisnin qė ai do bie nga forma pėr 1 ose 2 sezone, por talenti ngel talent, lojtarė i pėrkryer.
Messi po fascionon tė gjithė botėn, tė gjithė prisnin qė ai do bie nga forma pėr 1 ose 2 sezone, por talenti ngel talent, lojtarė i pėrkryer.
Sui generis
- Messi hat-trick vs. Atletico Madrid
Messi SHOW
Synimi i rradhes per Messi eshte te behet lojtari qe ka shenuar me se shumti gola ne histori te Barcelones.
Rekordi aktual mbahet nga Cesar Rodriguez i cili ka shenuar 235 gola per Barcelonen. Ndersa Messi pas hat-trickut qe shenoi ndaj Atletico Madridit eshte ngritur ne kuoten e 192 golave.
http://www.fcbarcelona.cat/web/engli...925119408.html
Jam i qetė pėr rekordin. Po e marr ndeshje pas ndeshjeje, por padyshim qė jam mjaft entuziazmuar qė tė bėhem golashėnuesi mė i mirė.
Kanė kaluar shumė vite dhe akoma ka mbetur i njėjti lojtar (qė e mban rekordin). Shpresoj qė unė ti mposht statistikat e tij. Dua tė vazhdoj tė thyej rekorde kėtu, ka thėnė Messi.
Sipas statistikave qe jemi mesuar ta shohim Messin keto vitet e fundit, ka mundesi ta thyej rekordin qe ne kete sezonin e ri (2011/12).
Deri me tani Messi ka luajtur 9 ndeshje ne te gjitha kompeticionet me Barcelonen kete sezon, dhe ka shenuar 12 gola.
Me shume se nje gol per cdo ndeshje.![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga no name : 25-09-2011 mė 22:16
Sulmuesi i Barcelones Lionel Messi ka shprehur kenaqesine e tij per barazimin me legjenden e klubit Katalanas Ladislao Kubala ne listen e golashenuesve te te gjitha koherave.
Argjentinasi shenoi dy gola per skuadren e tij ne ndeshjen e Champions Leagues kunder BATE Borisov luajtur diten e merkure, dhe keshtu golat e shenuar prej tij per ekipin e Barcelones kane arritur numrin 194 qe eshte i njejte me numrin e golave te shenuar nga sulmuesi lindur ne Budapest gjate 12 vjeteve te tij ne Camp Nou.
Une jam shume i kenaqur qe kam arritur te barazoj dike qe ka qene kaq i rendesishem per kete klub ne te kaluaren. Jam me te vertete i lumtur. Eshte cituar te thote ai nga Marca.
E dija qe une mund te barazoja Kubalen, por nuk mendova per nje gje te tille perpara ndeshjes. Une vetem dua te bej nje pune te mire dhe te ndihmoj ekipin.
Do te ishte me te vertete fantastike nese une do te thyeja rekordin e te gjtha koherave, por nuk po nxitoj per dicka te tille, jam duke ndenjur i qete.
Messit do ti duhet te kaloje rekordin e Cesar Rodriguezit prej 235 gollash qe te arrij te behet golashenuesi i Barcelones i te gjitha koherave.
http://www.tribuna-d.com/2011/09/29/...dislao-kubala/
Messi show vs. Racing Santander
Messi show vs Sevilla ......o no .... he miss a penalty .... what a disaster
Me qe ra fjala e terguat sa shumė ekip fair-play jeni duke i quajtur futbollistet 'terrorista' ne fillim Ozilin tani edhe Kanouten.TURP!
SPECIAL ONE
RAUL # 7
Edhe ca ka te beje magjia e messit ne kete mes?
The real , thjesht pranoje qe ai eshte lojtari me i mire ne bote , me nje diference te madhe nga te tjeret bile.
Messi esht percaktuar gjeniu i futbollit.Esht lojtar qe ska njohur asnjeher futbolli me tew till talent.Realiteti esht i hidhur per kritiket e Messit,por duhet te mesojne se si ta pranojn kte realitet.
Ti, Shqipėri, Mė Jep Nder, Mė Jep Emrin Shqiptar
Smth Poetic ,
E di qe Messi eshte 'klas' thjesht po i nguc tifozet e Barces , pasi kur lojtaret e Realit e ne veēanti Ronaldo bejne ndonje 'gjest' atėherė ai gjest komentohet dhe arrin gati 20 replika nga fansat e Barces , e meqense une jam shefi i madrileneve me takon te bej pak shaka
Me qė ra fjala thekthi as sot nuk do te ketė shanc te postoj show e Messit , pasi pleshti lerė qe nuk shenoi po nuk pati as edhe nje goditje ne portė ndaj Granadas.![]()
SPECIAL ONE
RAUL # 7
Thjesht nuk e donte fati te shenoj gjate ketyre dy ndeshjeve, show nuk mund te mungoj kur luan Messi, pavaresisht nese shenon gola apo jo. ;)
Ne ndeshjen me Sevillen ka pasur plot raste per gol, por kur nuk e do, nuk e do. Cdo gjuajtje qe bente Messi ne porte ja ndalonte Javi Varas (portjeri i Sevilles), madje i mbrojti edhe penaltine ne fund te ndeshjes. Ajo nate ishte e Varas, portjeri i vetem kete sezon qe ka dalur nga Camp Nou pa pranuar asnje gol.
Barca nga 6 ndeshjet qe ka zhvilluar ne shtepi(Camp Nou) kete sezon, ka shenuar gjithsej 26 gola, ndersa nuk ka pranuar asnje.
P.S; Harove qe ne ndeshjen me Granaden, nje futbollist ja mohoi golin Messit duke e larguar topin nga vija fatale? :D
Ehhh, dy ndeshje nuk shenon Messi, i gjithe Madridi cohet ne kembe lol. Shtypi madrilen me gjithe bardhoshkat nuk u ndalen kete jave duke shkruajtur; Messi nuk eshte ne forme, Messi gjindet ne krize. Bla,bla,blaaa lol
Pergjigjen e moret shume shpejt nga Messi;
1, 2, 3... a doni me? lol
- Messi hat trick vs. Mallorca
Asgje e vertete, keto jane vetem shpifjet e juve bardhoshkave.Me qe ra fjala e terguat sa shumė ekip fair-play jeni duke i quajtur futbollistet 'terrorista' ne fillim Ozilin tani edhe Kanouten.TURP!
Pas ndeshjes, te nesermen Kanoute dhe Fabregas dolen ne shtyp i mohuan te gjitha zerat rreth thashethemeve, duke thene se nuk ka pasur asnje zenke,apo ofendim te atille. Madje Kanoute kerkoi falje per incidentin qe shkaktoi ne ate ndeshje.
As ne rastin e Ozilit nuk pati dicka te tille.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga no name : 31-10-2011 mė 08:19
Krijoni Kontakt