Close
Faqja 11 prej 78 FillimFillim ... 9101112132161 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 775

Tema: Lionel Messi

Happy Maska e milanistja_el
    Anėtarėsuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    ne krahet e dashurise... por me mendje ne Elbasanin tim te dashur...
    Postime
    2,065
    Citim Postuar mė parė nga thekthi Lexo Postimin
    Me thuaj mua si tifoz Milanez pasi je e vetmja qe pranon qe Barca eshte me favorite kete vit per te fituar Ch.L? Atehere perse shkruani dhe votoni pro Milanit tek tema tjeter se cila skuader do ta fitoj CH.L kete vite? kurr realiteti eshte shum ndryshe! Apo vetem per tifozellek?
    Nejse kerkoj ndjese per ate qe thashe, por te siguroj qe nuk kam asgje personale me ty, sikurse ti nuk ke asgje personale me mua. S'ia vlen te zihemi per Messin apo per Milanin... se ne fund te fundit ne jemi tifoze dhe kaq.

Pse them qe Barca eshte me favorite kete vit? Sepse ky eshte realiteti... ne leter kete vit ju jeni ekipi pretendent, sikurse ishit dhe vjet, por si tifoz e Milanit, normale qe votoj per Milanin edhe per vete faktin se ky ekip e ka treguar se kur nuk eshte favorit jep me shume ne fushe. Pse ti do votoje ndonjehere per ndonje skuader tjeter nese ne liste do ishte dhe ekipi per te cilin ben tifoz? S'e besoj.
    Mos ua bej te tjereve ē'ka s'do te doje qe te tjeret te ta benin ty...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    Nuk te citova asgje kundi ne postimin tend.. por gjithsesi u fute vete ne teme dhe me nje sjellje jo te mire.. gjithsesi i vure re shum shpejt pas kujtimit tim.

Pse ti do votoje ndonjehere per ndonje skuader tjeter nese ne liste do ishte dhe ekipi per te cilin ben tifoz? S'e besoj
    Ndoshta nuk do te votoja per ndonje skuader tjeter do e votoja Barcen me tifozellek. Por do rija me goje mbyllur nuk do shkruaja marezira ne ate teme qe ne jemi me te forte, e favorite per ta fituar Ch.L ska skuader tjeter pervec Barces. Kur realiteti eshte ndryshe!

Me thuaj eshte e drejte te shkoj ta votoj dhe te shkruaj une si tifoz i Barces per V.Valdesin se eshte portjeri me i mire ne bote kur ai nuk eshte?!

Si eshte e mundur Milanezet shkojne e bejne Diden portjerin me te mire ne Bote eshte e logjikshme kjo? Besoj se ska kuptim keshtu. Apo jam gabim?

Pershendetje.
    #VamosArgentina

Happy Maska e milanistja_el
    Anėtarėsuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    ne krahet e dashurise... por me mendje ne Elbasanin tim te dashur...
    Postime
    2,065
    Nuk te citova asgje kundi ne postimin tend.. por gjithsesi u fute vete ne teme dhe me nje sjellje jo te mire.. gjithsesi i vure re shum shpejt pas kujtimit tim.
    Epo e drejte qe postimi s'ishte per mua, po edhe une jam tifoze e Milanit qe kam shkruar tek tema Messidona... ndonjehere shkruajme shpejt dhe me gabime, pranohet. Rendesi ka te kujtohesh, s'ka te beje fare heret apo vone.

Me thuaj eshte e drejte te shkoj ta votoj dhe te shkruaj une si tifoz i Barces per V.Valdesin se eshte portjeri me i mire ne bote kur ai nuk eshte?!

Si eshte e mundur Milanezet shkojne e bejne Diden portjerin me te mire ne Bote eshte e logjikshme kjo? Besoj se ska kuptim keshtu. Apo jam gabim?

Pershendetje.

Per tifozlluk ca nuk behet, dhe une per Diden do votoja, jo per gje, po me i mire se Valdesi eshte edhe pse noi here ia fut kot .
    Mos ua bej te tjereve ē'ka s'do te doje qe te tjeret te ta benin ty...

Volter.... Maska e Goldanitus
    Anėtarėsuar
    24-09-2007
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    328
    Citim Postuar mė parė nga milanistja_el Lexo Postimin
    JU maniaket e Messit ose nuk lexoni ca shkruajne forumistet ose s'e keni mendjen fare ne mesim. Nese lexon te gjithe postimet e bera nga anetaret e forumit, ne kete teme askush nuk ka thene qe Messi nuk di te luaje, apo qe eshte "plehre" si ju pelqen juve t'i perkufizoni lojtaret e tjere te ekipeve te tjera, e mbi te gjitha lojtaret e Milanit, meqe po fliske per tifozet e Milanit. Te gjithe kemi thene qe Messi eshte nje lojtar shume i mire, qe ka dhene shume per moshen qe ka, por ka ende shume kohe per ta pare si do te formohet si futbollist. Deri ketu jemi te gjithe dakord per Messin, sepse e tregon vete fusha, po eshte e ekzagjeruar ta quajme Messin "futbollin vete", zbrisni me kembe ne toke, nuk behet nje futbollist "futbolli vete" vetem me 2 sezone.
    Sa per ekipin e Barces qe eshte me e mira, ne leter vazhdon te mbetet ekipi me i mire, te kujtoj sikurse ishte edhe vjet, por qe me vjen keq per juve, por ne fund letrat nuk ju ndihmuan te fitoni donje kupe. Ah po harrova, vjet ishte vjet dhe sivjet eshte sivjet... le te presim fundin atehere per te nxjerre perfundimet...
    Po kjo eshte mese e vertet. Forumistat nuk po lexojne ate qe kane shkruar te tjeret dhe une dhe po bejne postime palidhje-duke mos lexuar se "ne" nuk themi se Mesi eshte futbollist i dobet por eshte ende heret te flitet per te. Une qe njemij here po i them arsyet pse Mesi nuk eshte ai qe po mendojne shumica e forumistave p.sh. nje mendim qesherak vjen nga Airon^boy i cili thote se Mesi eshte "futbolli vete".

Me te vertet nganjehere po nervozohem nga postimet e forumistave ketu. Une para se te postoj i lexoj me durim tere postimet dhe pastaj e bej postimin tim. Ju forumista nuk po ia veni veshin fare shkrimeve tona dhe veq po vazhdoni me te tuajen. Vete fjala "Forum" tregon se ketu ka per tu debatuar, ketu ka per qka te flitet. Ju nuk po i lexoni fare postimet tona dhe po duhet qe nga disa here ti riperserisim shkrimet. Nganjehere po me behet monoton ky nenforum kur qdokush poston pa lexuar postimet e te tjereve dhe ne duhemi per ti riperseritur postimet tona por ju prap nuk po i lexoni shkrimet tona.
    Debati do te behej me interesant sikur te gjithe para se te postonim te lexonim shkrimet e postuara nga te tjeret.
    Imagjinata eshte me e rendesishme se dija sepse dija ka limit ndersa imagjinata perfshin tere boten

◄█ Lionel Messi █► Maska e AIRON^BOY
    Anėtarėsuar
    13-12-2002
    Vendndodhja
    ♥ Camp Nou ♥
    Postime
    2,012
    E perseris dhe nje here : LIONEL MESSI ESHTE FUTBOLLI VETE.

Ky djalosh dhe neser te leri futbollin, do te mbahet mend per shperthimet e tij, per inteligjencen dhe personalitetin qe ka ky lojtar ne fushe.
    Jeni vertet shume xheloza....... Nuk flisni realitetin, flisni me dipllomaci..... Duke thene dale te presim si do eci....
    Nuk diskutojme ketu si do eci...... Nese ecen Messi keshtu, nuk mund te gjesh dot fjale per kete lojtar.
    Diskutojm qe Messi eshte lojtari numer nje ne bote, eshte nje talent i lindur...... Ju te flisni pa xhelozi per kete djalosh, pasi te ben ta shofesh me kenaqsin me te madhe kur Messi luan fushe.
    Mbaj mend Messin qe ka luajtur ne 2005 ne miqsoren me Juventusin 3 - 3 dhe jam habitur nga klasi i tij. Lojtari qe eshte lojtar duket, duket ai qe ben cudira.
    Fshtati qe duket nuk do kallzues.

LIONEL MESSI ESHTE FUTBOLLI VETE, ose sic e quajne ndryshe : FEMIJA MREKULLI.
    ◄█ Barcelona e MADHE █►

Anėtarėsuar
    24-09-2007
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    328
    Citim Postuar mė parė nga AIRON^BOY Lexo Postimin
    E perseris dhe nje here : LIONEL MESSI ESHTE FUTBOLLI VETE.

Ky djalosh dhe neser te leri futbollin, do te mbahet mend per shperthimet e tij, per inteligjencen dhe personalitetin qe ka ky lojtar ne fushe.
    Jeni vertet shume xheloza....... Nuk flisni realitetin, flisni me dipllomaci..... Duke thene dale te presim si do eci....
    Nuk diskutojme ketu si do eci...... Nese ecen Messi keshtu, nuk mund te gjesh dot fjale per kete lojtar.
    Diskutojm qe Messi eshte lojtari numer nje ne bote, eshte nje talent i lindur...... Ju te flisni pa xhelozi per kete djalosh, pasi te ben ta shofesh me kenaqsin me te madhe kur Messi luan fushe.
    Mbaj mend Messin qe ka luajtur ne 2005 ne miqsoren me Juventusin 3 - 3 dhe jam habitur nga klasi i tij. Lojtari qe eshte lojtar duket, duket ai qe ben cudira.
    Fshtati qe duket nuk do kallzues.

LIONEL MESSI ESHTE FUTBOLLI VETE, ose sic e quajne ndryshe : FEMIJA MREKULLI.
    Keshtu mund te themi edhe per Cristiano Ronaldon. Edhe ai sikur Mesi ka shkelqyer ne champions league, ka shenuar 17 gola ne premier league, ashtu si Mesi qe te ben te ndjesh kenaqesi duke e pare, edhe Ronaldo te kenaq syrin kur e sheh duke luajtur futboll. Ronaldo di te dribloje, te shenoje gola te bukur, te krosoje(qka e ben me mire se Mesi) dhe ai di shume bukur te asistoje(14 asistime sezonin e kaluar), te gjuaje gjuajtje te lira. Ndoshta kjo qe thash nuk i perket kesaj teme mirpo duke qene se ti thua se Mesi eshte "futbolli vet" atehere po shihet se ai nuk qenka i vetmi i cili po dominon ne futboll. Jane edhe C.Ronaldo, Kaka, Lennon, Henry e shume lojtare te tjere qe lojes se futbollit i japin kenaqesi. Nuk eshte vetem Mesi siq po thua ti.
    Imagjinata eshte me e rendesishme se dija sepse dija ka limit ndersa imagjinata perfshin tere boten

Anėtarėsuar
    13-12-2002
    Vendndodhja
    ♥ Camp Nou ♥
    Postime
    2,012
    C. Ronaldo nuk jep me teper spektakel nga Quaresma..... Nga Messi eshte shume larg.
    Po ik he te keqen sa ne nxore nga qejfi forumin kur permende dhe Lennonin.
    ◄█ Barcelona e MADHE █►

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anėtarėsuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    [I]

Ndoshta nuk do te votoja per ndonje skuader tjeter do e votoja Barcen me tifozellek. Por do rija me goje mbyllur nuk do shkruaja marezira ne ate teme qe ne jemi me te forte, e favorite per ta fituar Ch.L ska skuader tjeter pervec Barces. Kur realiteti eshte ndryshe!

ti si tifoz realist qe je me thuaj pak kush eshte me pretendenti ne cdo kupe qe behet ???
    edhe do te them une pse nuk rrime me goje mbyllur ne milanistat edhe flasim marrezira ok ??? vetem me thuaj ne kampionat boteror ne champions kush eshte me pretendenti vetem kaq me thuaj sdua me teper !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

Anėtarėsuar
    24-09-2007
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    328
    Citim Postuar mė parė nga AIRON^BOY Lexo Postimin
    C. Ronaldo nuk jep me teper spektakel nga Quaresma..... Nga Messi eshte shume larg.
    Po ik he te keqen sa ne nxore nga qejfi forumin kur permende dhe Lennonin.
    Aiiiiiiii. Ti mendon se Mesi eshte me mire se Quaresma dhe se Ronaldo. Dikush e mendon krejtesisht te kundrerten. Nuk do te thote se mbasi ti po mendon se Mesi eshte me i miri duhet te mendojne edhe te tjeret. Per dikend Mesi nuk mund te krahasohet me Kaka dhe Ronaldon. Sipas meje Kaka eshte me mire se Mesi. Jo vetem sipas meje por edhe sipas shume te tjereve. Mesi nuk eshte futbolli vete kete ta argumentova me pare. Une poashtu te tregova pse Ronaldo dhe Mesi mund te krahasohen, madje ndoshta Ronaldo eshte me i mire se Mesi.
    Edhe nje here po e them se Lennon ka pasur ne fat me te keq se te Mesit. Lennon nuk ka pasur fatin te luaje ne Barcelone. Mesi po. Mesi ka shkuar ne Barcelone per tu sheruar ndersa aty ka mbetur si futbollisti kryesor i Barcelones.
    Pra fati shume i keq i Mesit(kam degjuar se ka qene shume semur-jeta e tij ishte ne rrezik) eshte shendrruar ne nje fat te mire. Ndonjehere e keqja te shpie te e mira.

Anėtarėsuar
    13-12-2002
    Vendndodhja
    ♥ Camp Nou ♥
    Postime
    2,012
    Po e shef qe ti nuk di ca flet..... Aq sa thua qe sipas mendjes tende te gjithe jane me te mire nga Messi...... Aq sa dhe thua qe Lennon na qenka pa fat.

Ti flet pa lidhje or mik.
    Nese qenka pa fat Lennon dhe e ke vene re ti !!!!! Si nuk e paska pare ndonje tranjer apo menaxher qe ta coj ne ekip me te mire.
    Ik o mik se flet pa lidhje.
    Ti mund te thuash c'te duash.... Se je nje tifoz i semur Brazilian.... Hajde shendet.

Messi or mik ishte nje supertalent, ishte i lindur per futboll.... Por nuk mund te rritej me, pasi i mungonin hormonet . Barcelona e perkrahu sepse ishte nje talent.

Video e Messit kur ka qen 5 vjec.
    http://youtube.com/watch?v=tni6NqlGc...elated&search=

Dhe nje video tjeter kur ka qene 13-14 vjec.
    http://youtube.com/watch?v=XbNJLuwL9...elated&search=

Flasim per talent te lindur per futboll
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga AIRON^BOY : 20-10-2007 mė 19:23
    ◄█ Barcelona e MADHE █►

Faqja 11 prej 78 FillimFillim ... 9101112132161 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Lionel Messi vs. Cristiano Ronaldo
    Nga KOKASHTA nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 116
    Postimi i Fundit: 08-05-2009, 16:09
  2. Lionel Messi pasardhėsi i Maradonės?
    Nga inter_forever nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 30
    Postimi i Fundit: 28-02-2006, 13:48
  3. Komploti boteror
    Nga ORIONI nė forumin Historia botėrore
    Pėrgjigje: 43
    Postimi i Fundit: 31-10-2005, 12:59

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •