Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 20
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    06-05-2012
    Postime
    7

Banorët e shpellës së kohës bashkëkohore - Shqipëri - Shejh: Nebijl El Avedij

Dokumentar i shkurter.

Tregon per nje familje fetare te cilet gjate periudhes se komunizmit ne kohen kur u ndalua feja, babai bashk me djemt e tij vendosen te largohen dhe te jetojne ne nje shpelle deri ne kohen kur u largua komunizmi dhe praktikimi i fese u lejua.

Nje histori afersisht e tille permendet ne Kuran nga Allahu i lartesuar.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Smth_Poetic : 08-08-2012 më 22:13

Musliman Shqiptar Maska e pejani34
    Anëtarësuar
    18-04-2005
    Postime
    887
    A more ramadan ALLAHU te shperbleft me xhenet ty dhe familjen tande , se mi qite lotet o vlla musliman.
    ANTI : SHKA, RRUS, GREK DHE VLLEZERVE TE TYRE

Faktikisht për t alexuar nuk e lexova, se jam pa kohë. Kapërcimthi u mondova ta gjej fjalën Shqipëri. Mbase nga shpejtësia nuk e pashë. Shtrohet pyetja pse ky titull na vë kaq poshtë ne shqiptarëve: "Banorët e shpellës së kohës bashkëkohore - Shqipëri - Shejh: Nebijl El Avedij"
    "Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    06-07-2012
    Postime
    109
    Citim Postuar më parë nga projekti21_dk Lexo Postimin
    Faktikisht për t alexuar nuk e lexova, se jam pa kohë. Kapërcimthi u mondova ta gjej fjalën Shqipëri. Mbase nga shpejtësia nuk e pashë. Shtrohet pyetja pse ky titull na vë kaq poshtë ne shqiptarëve: "Banorët e shpellës së kohës bashkëkohore - Shqipëri - Shejh: Nebijl El Avedij"
    ju jeni te papame,nuk e lexove,nuk e shikove porse nga titulli kuptove se kjo na ve ne shqiptareve poshte ?poshte kujt ?poshte çfare?'

nuk arrij ta kuptoj pse doni te luani rrolin e inteligjentit edhe pse nuk jeni aspak ashtu.

Shqiptar nga Kosova Maska e prishtina75
    Anëtarësuar
    22-03-2012
    Postime
    3,360
    Citim Postuar më parë nga mint Lexo Postimin
    ju jeni te papame,nuk e lexove,nuk e shikove porse nga titulli kuptove se kjo na ve ne shqiptareve poshte ?poshte kujt ?poshte çfare?'

nuk arrij ta kuptoj pse doni te luani rrolin e inteligjentit edhe pse nuk jeni aspak ashtu.
    ...e po, intelegjencen e tyre dikur ne varre do ta hane krimbat dhe gjallesat tjera, paramendo se ku do te perfundoj gjithe kjo "intelegjenc e dituri" mbi te gjitha kjo kryelartesi. Ndihen te ditur te pa thyer, shkoin aq large sa qe majmunet perqafoin si stergjysherit e tyre, ne fakt nuk arrijne te shofin me larg se hunden, mjerim o mjerim.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    06-05-2012
    Postime
    7
    A nuk turperohesh nga sistemi komunist,Sistemi qe ka shtyp Popullin shqiptar per tri Dekada ?

Ky ne kete rast po e Vlerson po e ngrit dhe po e Tregon Moralin e Shqiptarit,perkundrazi po e ngrit Veprat e Ketyre njerzve qe kan Sakrifiku gjithqka nga jeta e tyre per me Ruajt Fene dhe Atdhedashurin ( edhe pse ska pas lumturi ne ate kohe ) Ai po e tregon ni Ngjarje te Vertet te nje Sakrifice qe vetem ni Musliman me Iman te Fort mund ta beje kete gje.

E ky nga Lindja ka ardh me ngrit e me tregu Sakrificen e ketyre BURRAVE,neve "Meshkujve" qe jemi ne kete kohe.

Se mediat tona nuk tregojn HEROIZMAT E BURRAVE TE MEDHENJ MUSLIMAN SHQIPTAR.

Revolucioni është afër Maska e Nuh Musa
    Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463
    Citim Postuar më parë nga analysis Lexo Postimin
    http://www.youtube.com/watch?v=22nLy...layer_embedded

Dokumentar i shkurter.

Tregon per nje familje fetare te cilet gjate periudhes se komunizmit ne kohen kur u ndalua feja, babai bashk me djemt e tij vendosen te largohen dhe te jetojne ne nje shpelle deri ne kohen kur u largua komunizmi dhe praktikimi i fese u lejua.

Nje histori afersisht e tille permendet ne Kuran nga Allahu i lartesuar.
    Selamu alejkum vellezer,

Allahu ja u dhasht shperblimin ketyre vellezerve qe kane vuajtur kaq shume, vetem Ai mund ta cilesoje kete mund.

Kam njohur nje vella nga kukesi qe vinte ne vitet e 90-ta ne tetove per te punuar, dhe na tregonte se kur i kane bere femijet synet, kane ikur ne mal, qe mos ti shoh kush se cka bejn !!!

Njerin nder mualimat e fshatit tim policia ne fund te viteve te 50-ta e ka rrahur per vdekje, se i ka mesuar femijet akoma ne sistemin perandorak, kurse poashtu nje mualim tjeter nga fshati ne vitet e 70 eshte detyruar te ik (ka mbajt predikime ku e ka fole hakun), sot eshte i strehuar ne mekke, dhe professor univerziteti !!!.

Eshte per mua e PAIMAGJINUESHME, se si mund femijet e tyre sot te shajn dhe ofendojn fene e baballareve, qe ja ku shihen sakrificat e tyre qe i kane dhene !!!

selam
    albanish by nature

i/e regjistruar Maska e Selma*
    Anëtarësuar
    15-05-2009
    Postime
    405
    Banorët e Shpellës (Kjo ka ndodhë në Shqipëri) - Hoxhë Irfan Salihu

Faktikisht për ta lexuar nuk e lexova, se jam pa kohë. Kapërcimthi u mondova ta gjej fjalën Shqipëri. Mbase nga shpejtësia nuk e pashë. Shtrohet pyetja pse ky titull na vë kaq poshtë ne shqiptarëve: "Banorët e shpellës së kohës bashkëkohore - Shqipëri - Shejh: Nebijl El Avedij"

Citim Postuar më parë nga mint Lexo Postimin

sepse, meqë nuk jam inteligjent pra, sipas titullit e kuptova kësi soji:

1. Shqiptarët, banorët e shpellës së kohës bashkëkohore ose
    2. Shqiptarët, shpellarët e kohës moderne...
    "Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    06-05-2012
    Postime
    7
    sepse, meqë nuk jam inteligjent pra, sipas titullit e kuptova kësi soji:

1. Shqiptarët, banorët e shpellës së kohës bashkëkohore ose
    2. Shqiptarët, shpellarët e kohës moderne...
    "Nese nuk ki njohuri per nje qeshtje,Ose jep Lak ne koment,Ose E devijon te Teren."

LExoje prej Fillimt deri ne fund edhe gjen pergjigjen se a nenqmohen Shqiptaret,A po ngriten Veprat qe kan Sakrifiku keta njerz.

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •