ne syte e tu qe adhurojne syte e mi.ne buzet e tua,qe puthin te miat cdo cast.ne frymen tende,se eshte dhe imja.ne gjakun tend,qe vlon per mua.zemra ime,Land.
ne syte e tu qe adhurojne syte e mi.ne buzet e tua,qe puthin te miat cdo cast.ne frymen tende,se eshte dhe imja.ne gjakun tend,qe vlon per mua.zemra ime,Land.
Postime
783
Postuar mė parė nga Alienated
Te them te drejten, kur e degjoj si fjale, me hapet oreksi per dicka tjeter
Nuk e kupton,qe e ka me te ngulur,paidh,ne te folmen dibrane domethene,ajo gjeja pra,sexi i femres,aty e ka fjalen,per ate ka oreks.
PS.ēa jan kto tema tendencioze mer jahu??????
Postime
783
Postuar mė parė nga billy the kid
Nuk e kupton,qe e ka me te ngulur,paidh,ne te folmen dibrane domethene,ajo gjeja pra,sexi i femres,aty e ka fjalen,per ate ka oreks.
PS.ēa jan kto tema tendencioze mer jahu??????
aaaa e kuptova!ato te qengjit mashkull te shikosh sa te mira jane te pjekura
Postime
783
Postuar mė parė nga RaPSouL
Uh shume e lezetshme osht
do te doja te thoshja ketu se shume fjale greke jane futur ne gjuhen shqipe dhe nuk tingellojne bukur.Sidomos ne qytetet ku gjuha greke eshte pothuajse e panjohur.Tjeter fjala telefon qe e njohim te gjithe,tjeter fjala paidhakie qe nuk e di asnje.
Postime
783
Postuar mė parė nga drenushe
Fjala paidhaqe eshte fjale greke dhe perdoret per brinjet e qengjit ose te kecit te pjekura ne qymyr.
OK.Ate e shpjeguam qe ne dreke para se te hanim.Tani pergatitemi te hame darken.Γεια
Krijoni Kontakt