Close
Faqja 3 prej 6 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 56
    hahaha Kalajsi kur te dalesh me trego si del se edhe un kam ngel mbrena keq :P
    jeta vetem nje her jetohet . shijoje tani !

i/e regjistruar Maska e Fabio_gr
    Anëtarësuar
    18-02-2006
    Vendndodhja
    Grecce (Thessalonikh)
    Postime
    128
    Une dola por me ndihmen e merit..
    "Faleminderit Meri qe bere te mundur te shijoj jeten jashte 4mureve"
    Gjithsesi interesante loja
    fabi..

i/e regjistruar Maska e *Meri*
    Anëtarësuar
    27-05-2007
    Postime
    48
    Citim Postuar më parë nga Kosovare_CH Lexo Postimin
    Provone me dal prej ksaj dhome.,kush mundet me dale, pasi te hapet dera ju pres me dhurata

Ku jane dhuratat ?

Meri na nxore nga situata... rrofsh se desh mbeta brenda

i/e regjistruar Maska e Kosovare_CH
    Anëtarësuar
    19-06-2007
    Postime
    50
    Citim Postuar më parë nga *Meri* Lexo Postimin
    Ku jane dhuratat ?

hahaha Meri hallall

po pse moj ju spjgove krejt lojen pernjehr ktyre

qe ty nje kiss si dhurat
    Une nuk urrej njeriun por veset e tij.

-Holy Sinner- Maska e sam1r
    Anëtarësuar
    26-11-2007
    Vendndodhja
    FusheKosove
    Postime
    1,695
    Une dola.
    Atje ku kercen ai tregon nje shenje afer fundit. Kur fiket drita e filmit kliko 3 here me ngadale tek ajo pika dhe hapet nje kuadrat . Kliko atje dhe del nje kasaforte.
    Kodi i kutise eshte 1994, kliko dhe celsin e fundit qe nuk ke perdorur. Merr kacaviden dhe pastaj Klikon tek dera e me pas tek doreza me kacavide derisa bie dhe hopa mbaron
    edhe un te gjitha i gjeta,por kodi 1994 kurr s'mkish ra nder mend, sa shum kode te ndryshe provova:S..ku e gjete ti se??
    ~Once you {fall} into the position of faith,you {begin} loosing your scientific credibility!!~

At'qivia Maska e Flori
    Anëtarësuar
    12-03-2004
    Vendndodhja
    Tiranë, Albania
    Postime
    2,551
    shum pa lidhje me duket !
    Femra ne Sex:
    Akmerikanka: o yes o yes
    Gjermanja: ja gut ja gut
    Shqiptarja: "mos i trego kerkujt"

Une Ti Dhe Zoti Maska e EDUARDI
    Anëtarësuar
    06-09-2003
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    1,946
    Jo ore dhe pse kjo meri i ka shpjegu sdal dot nga dhoma une u bera tym nga nervat lol
    hahhahah
    Takohemi Ditën e Gjykimit

At'qivia Maska e Flori
    Anëtarësuar
    12-03-2004
    Vendndodhja
    Tiranë, Albania
    Postime
    2,551
    nji e ke posht jastikut, 2 i ke neper cepa te divanit, 1 e ke posht pjates qe esh tek majtofoni, nje e ke tek cd e majtofonit, ke posht tavulines se majtofonit, ke gjithandej po germo tare behu budalla me lojrat e budallait
    Femra ne Sex:
    Akmerikanka: o yes o yes
    Gjermanja: ja gut ja gut
    Shqiptarja: "mos i trego kerkujt"

i/e regjistruar Maska e flag
    Anëtarësuar
    24-04-2005
    Postime
    348
    Une dola.
    Atje ku kercen ai tregon nje shenje afer fundit. Kur fiket drita e filmit kliko 3 here me ngadale tek ajo pika dhe hapet nje kuadrat . Kliko atje dhe del nje kasaforte.
    Kodi i kutise eshte 1994, kliko dhe celsin e fundit qe nuk ke perdorur. Merr kacaviden dhe pastaj Klikon tek dera e me pas tek doreza me kacavide derisa bie dhe hopa mbaron

Meri, çdo respekt ndaj jush por nese nuk gaboj pyetja ishte kush mundet me dal nga kjo dhomë e jo te prishesh lojen e te tregosh si te dilet. Nese veq ke dashur te ndihmosh dikend atehere ke mund te tregosh sa objekte jan dhe cilat jan mirepo jo te tregosh ku jan dhe si hapet dera.

Ku eshte poenta e kesaj loje nese tregohet çdo hap apo sekret?
    Nejse, sikur te kishim dashur me i hap deren pa e lodhur trurin atehere momentin qe kemi gjetur notepad ku ishte adresa e tagism e kishim gjetur edhe menyren apo jo, ashtu si e ke gjetur edhe ju. Sidomos numrin 1994. Kete numer nuk ka gjasa qe nje shifer 4 shifrorë te keni gjetur vet nese nuk keni gjetur nga website qe te ofron zgjedhjen.

Sidoqofte, te lumë Kosovare per kete loje te bukur, mekat qe na i prishi Meri, sikur ata femijet qe per shkak qe nuk munden me zgjedh vet atehere shkojn dhe kerkojn ndihme dikund tjeter vetem me prish lojen.

Une me duhet te pranoj se fillimisht i gjeta çelësat dhe hapa ato dollapet dhe kur gjeta notepad e lexova web adresen e shenuar. Kur vizitova duke menduar se aty duhet te marr ndonje clue per hapin tjeter e pash se te ofronin zgjidhjen nese e viziton nje faqe tjeter. Une refuzova sepse doja te hapi vet dhe vazhdova me lojen. I gjeta te gjitha veglat, e hapa boksin e kuq e shikova filimin por nuk dija se duhet te klikoj mbas mbarimit te filmit, gje qe e bente edhe me interesant sepse e dija se clue ishte ne kete film.

U dorezova, sepse nuk e hapja dot, dhe fillova me lexuar komentet me posht dhe u habita kur e lexova te gjithe sekretet nga Meri, nje femije e cila nuk dinë te luaj dhe te pranoj humbjen prandaj edhe nuk ka dashur te tjeret te luajn

Lojë interesante, dhe do te behej ndoshta edhe me interesante per te tjeret qe kan pasur deshire te gjurmojndhe te hapin vet, por ja qe gjithëmonë vjen nje femije i lazdruar dhe e prish lojen

Faqja 3 prej 6 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •