Close
Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 41
    Heronjte e jetes sime jan prinderit e mi, pa ata nuk do kisha arritur kurre ketu ku jam, nuk do isha kjo qe jam, nuk do kisha keto qe kam, thjesht nuk do existoja kurre pa ata.

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anëtarësuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    Citim Postuar më parë nga [Perla] Lexo Postimin
    Ju prsh shoku tanku dhe DI_ANA per postimet tuaja.Shoku tanku respektet e mia...dhe mund te te them se nje njeri qe e ka perjetuar ne lekuren e vet nje dhimbje te tille te kupton shume mire.nuk dua te flas per tragjedine time...pasi plaga eshte e hapur ...shume e fresket dhe nuk dua ta lendoj me...kam qare shume ne postimin tend pasi mu rikujtuan te gjitha...dhe nuk mund ti ndalesh sot me syte,lotet shpirtin se vajtuari.Se kur do te zene pak "kore" keto plaget tona.... Kur do ta marrim veten,te kthejme koken para dhe te jetojme...personalisht nuk mundem...jam shnderruar ne nje tjeter njeri...ne nje kufome qe merr fryme pasi asgje me ne kete bote nuk me intereson...

Heroi per mua eshte njeriu qe me iku..idhulli im,jeta ime,kujtimi im me i shtrenjte,engjelli qe i lutem cdo nate qe ta shof e ti flas...sepse me iku fluturoj shume larg kur e doja shume afer meje.
    me vjen keq DI_ANA mikja ime por nuk mund te gjej dot force per te ecur me tutje...sepse cdo cep i jetes sime eshte bosh tashme...asgje si me pare...cdo gje qe shof ma ben ta kujtoj...Kurre ndonjehere nuk do te bindem se tashme nuk eshte ne kete bote...Jam e sigurte qe eshte diku dhe do me presi deri sa ti vete prane...nuk ka ikur jo ..jo pa mua.. me vjen keq,por nuk mund te permbahesha dot me .
    Respekte te gjitheve...kurajo per shpirtrat e lenduar.u prsh

i keni bere ndonjehere pyetje vetes qe ai engjell qe eshte larg jush si do donte tiu shikonte ??? te gezuar apo te mposhtur nga dhimbja !!! besoj se eshte e para apo jo ??? behuni te forte edhe mos u mposhtni kaq kollaj nga dhimbja !!! te gjitha per njeriun jane !!! kete e kam edhe per dianen edhe per tankun edhe per te gjithe ata qe kane dhimbje per njeriun qe nuk kane prane !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

Not Interested ! Maska e Marijuana85
    Anëtarësuar
    13-01-2007
    Vendndodhja
    Home for a while and soon back to U.K :)
    Postime
    683
    edhe une do thoja prindert e mi !! sepse kan vuajtur shum, jen munduar mire per tjert e jeta nuk jau ka kthy , per kundrazi !
    pra e vetmja gje se ju kan mbet jen femija e tyre ...
    Think only of the past as its remembrance gives you pleasure. J. Austen

Skam pas shembuj ne jete asnjeher.. sdi ke te quaj hero te jetes time.. jam rrit vetem mes shoqerise, shum pak kohe kam kaluar ne familje, ndaj skam ke te quaj hero te jetes time, pervec se veten time.

Ngelem unë! Maska e DI_ANA
    Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar më parë nga Morning star Lexo Postimin
    Skam pas shembuj ne jete asnjeher.. sdi ke te quaj hero te jetes time.. jam rrit vetem mes shoqerise, shum pak kohe kam kaluar ne familje, ndaj skam ke te quaj hero te jetes time, pervec se veten time.

Duhet te quash veten....je heroi jetes tende.

respekte
    "Carpe Diem"

Citim Postuar më parë nga DI_ANA Lexo Postimin
    Duhet te quash veten....je heroi jetes tende.

respekte
    Besoj se kjo me ka ngel, perderisa skam pas ku te marr shembull, jam rrit me forcat e mia.. atehere besoj se jam heroi i vetes time, sepse pa asnje ndihme ne jete, tani kam arrit ktu ku jam.. por qe eshte gje e mire qe me respektojne te gjith, kshu qe mendoj se me te vertete jam hero i jetes time.

Je e respektuar Diana.

Ngelem unë! Maska e DI_ANA
    Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar më parë nga Morning star Lexo Postimin
    Besoj se kjo me ka ngel, perderisa skam pas ku te marr shembull, jam rrit me forcat e mia.. atehere besoj se jam heroi i vetes time, sepse pa asnje ndihme ne jete, tani kam arrit ktu ku jam.. por qe eshte gje e mire qe me respektojne te gjith, kshu qe mendoj se me te vertete jam hero i jetes time.

Je e respektuar Diana.

Jam rritur edhe une keshtu si ty,prandaj te kuptoj dhe te them forca,forca ec perpara,nuk eshte e lehte te arrish aty ku ke arritur...per mua ky eshte heroi.
    Te uroj gjithe te mirat e kesaj bote.Suksese...

respekte dhe flm edhe ty
    "Carpe Diem"

… ßriläntě … ΅ Ø λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anëtarësuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    Citim Postuar më parë nga SaS Lexo Postimin
    i keni bere ndonjehere pyetje vetes qe ai engjell qe eshte larg jush si do donte tiu shikonte ??? te gezuar apo te mposhtur nga dhimbja !!! besoj se eshte e para apo jo ??? behuni te forte edhe mos u mposhtni kaq kollaj nga dhimbja !!! te gjitha per njeriun jane !!! kete e kam edhe per dianen edhe per tankun edhe per te gjithe ata qe kane dhimbje per njeriun qe nuk kane prane !!!
    SaS.mund te te them dicka?kam folur edhe une si ti kur nuk e njifja dhimbjen,perpiqesha ti jepja force te tjereve.Tani e mendoj dhe me vjen te qesh.Gjithcka qe mund te thote kushdo per te te ngushelluar...me vjen keq por nuk mund ta kuptoni.Mos e provofshi kurre,sepse edhe nqs do nuk mundesh ta kalosh...eshte frike,sado kohe te kaloje nga mendja nuk mund te largohen kujtimet dhe nga shpirti nuk mund te shuhen ndjenjat...vec malle e lote asgje me shume.
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    SaS nxori ne pah nje çeshtje shume me vend, sado eshte e vertete qe une e disa te tjere nuk kane provuar dhimbje si te tuajat, dhe nuk mund te pretendojme se ju kuptojme plotesisht, por me te vertete, njeriu qe ju donit, a do deshironte tju shihte te deshperuar?
    Po sikur te ishte e kunderta, a do donit qe njerezit tuaj te dashur te ishin te gezuar e te lumtur , edhe pse ju nuk do ishit me?

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anëtarësuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    Citim Postuar më parë nga xfiles Lexo Postimin
    SaS nxori ne pah nje çeshtje shume me vend, sado eshte e vertete qe une e disa te tjere nuk kane provuar dhimbje si te tuajat, dhe nuk mund te pretendojme se ju kuptojme plotesisht, por me te vertete, njeriu qe ju donit, a do deshironte tju shihte te deshperuar?
    Po sikur te ishte e kunderta, a do donit qe njerezit tuaj te dashur te ishin te gezuar e te lumtur , edhe pse ju nuk do ishit me?
    normale qe nuk e veme ne dyshim qe ata qe kemi dashur gjithmone te lumtur duan te na shikojne !!! prandaj kete duhet te kuptojne keta qe kane pesuar kete dhimbje !!! largimi i personave qe duam sduhet te na beje te ndihemi fajtor edhe te fajesojme veten edhe te vajtojme gjithmone kete dhimbje sikur faji te ishte i joni !!! perkundrazi ajo qe thashe pra qe ata qe kemi dashur edhe jane larguar duan te na shikojne gjithmone te lumtur !!! kjo do na ndihmoi !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 18-07-2009, 02:58
  2. Heronjte e Popullit
    Nga iliria e para në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 30-03-2006, 22:37
  3. Heronjtë që shesin cigare
    Nga ganoid në forumin Ekonomi & biznes
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 10-05-2004, 06:36
  4. Përkujtohen tre heronjtë e UÇK nga Londra
    Nga Shijaksi-London në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 22-06-2003, 13:24
  5. Heronjte e diteve tona
    Nga Redi në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 17-08-2002, 18:16

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •