Heronjte e jetes sime jan prinderit e mi, pa ata nuk do kisha arritur kurre ketu ku jam, nuk do isha kjo qe jam, nuk do kisha keto qe kam, thjesht nuk do existoja kurre pa ata.
Heronjte e jetes sime jan prinderit e mi, pa ata nuk do kisha arritur kurre ketu ku jam, nuk do isha kjo qe jam, nuk do kisha keto qe kam, thjesht nuk do existoja kurre pa ata.
i keni bere ndonjehere pyetje vetes qe ai engjell qe eshte larg jush si do donte tiu shikonte ??? te gezuar apo te mposhtur nga dhimbja !!! besoj se eshte e para apo jo ??? behuni te forte edhe mos u mposhtni kaq kollaj nga dhimbja !!! te gjitha per njeriun jane !!! kete e kam edhe per dianen edhe per tankun edhe per te gjithe ata qe kane dhimbje per njeriun qe nuk kane prane !!!
YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...
edhe une do thoja prindert e mi !! sepse kan vuajtur shum, jen munduar mire per tjert e jeta nuk jau ka kthy , per kundrazi !
pra e vetmja gje se ju kan mbet jen femija e tyre ...
Think only of the past as its remembrance gives you pleasure. J. Austen
Skam pas shembuj ne jete asnjeher.. sdi ke te quaj hero te jetes time.. jam rrit vetem mes shoqerise, shum pak kohe kam kaluar ne familje, ndaj skam ke te quaj hero te jetes time, pervec se veten time.
Besoj se kjo me ka ngel, perderisa skam pas ku te marr shembull, jam rrit me forcat e mia.. atehere besoj se jam heroi i vetes time, sepse pa asnje ndihme ne jete, tani kam arrit ktu ku jam.. por qe eshte gje e mire qe me respektojne te gjith, kshu qe mendoj se me te vertete jam hero i jetes time.
Je e respektuar Diana.
SaS.mund te te them dicka?kam folur edhe une si ti kur nuk e njifja dhimbjen,perpiqesha ti jepja force te tjereve.Tani e mendoj dhe me vjen te qesh.Gjithcka qe mund te thote kushdo per te te ngushelluar...me vjen keq por nuk mund ta kuptoni.Mos e provofshi kurre,sepse edhe nqs do nuk mundesh ta kalosh...eshte frike,sado kohe te kaloje nga mendja nuk mund te largohen kujtimet dhe nga shpirti nuk mund te shuhen ndjenjat...vec malle e lote asgje me shume.
Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.
SaS nxori ne pah nje çeshtje shume me vend, sado eshte e vertete qe une e disa te tjere nuk kane provuar dhimbje si te tuajat, dhe nuk mund te pretendojme se ju kuptojme plotesisht, por me te vertete, njeriu qe ju donit, a do deshironte tju shihte te deshperuar?
Po sikur te ishte e kunderta, a do donit qe njerezit tuaj te dashur te ishin te gezuar e te lumtur , edhe pse ju nuk do ishit me?
normale qe nuk e veme ne dyshim qe ata qe kemi dashur gjithmone te lumtur duan te na shikojne !!! prandaj kete duhet te kuptojne keta qe kane pesuar kete dhimbje !!! largimi i personave qe duam sduhet te na beje te ndihemi fajtor edhe te fajesojme veten edhe te vajtojme gjithmone kete dhimbje sikur faji te ishte i joni !!! perkundrazi ajo qe thashe pra qe ata qe kemi dashur edhe jane larguar duan te na shikojne gjithmone te lumtur !!! kjo do na ndihmoi !!!
YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...
Krijoni Kontakt