Close
Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 41
    patriot Maska e shoku_tanku
    Anëtarësuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    3,395
    Citim Postuar më parë nga [Perla] Lexo Postimin
    Ju prsh shoku tanku dhe DI_ANA per postimet tuaja.Shoku tanku respektet e mia...dhe mund te te them se nje njeri qe e ka perjetuar ne lekuren e vet nje dhimbje te tille te kupton shume mire.nuk dua te flas per tragjedine time...pasi plaga eshte e hapur ...shume e fresket dhe nuk dua ta lendoj me...kam qare shume ne postimin tend pasi mu rikujtuan te gjitha...dhe nuk mund ti ndalesh sot me syte,lotet shpirtin se vajtuari.Se kur do te zene pak "kore" keto plaget tona.... Kur do ta marrim veten,te kthejme koken para dhe te jetojme...personalisht nuk mundem...jam shnderruar ne nje tjeter njeri...ne nje kufome qe merr fryme pasi asgje me ne kete bote nuk me intereson...

Heroi per mua eshte njeriu qe me iku..idhulli im,jeta ime,kujtimi im me i shtrenjte,engjelli qe i lutem cdo nate qe ta shof e ti flas...sepse me iku fluturoj shume larg kur e doja shume afer meje.
    me vjen keq DI_ANA mikja ime por nuk mund te gjej dot force per te ecur me tutje...sepse cdo cep i jetes sime eshte bosh tashme...asgje si me pare...cdo gje qe shof ma ben ta kujtoj...Kurre ndonjehere nuk do te bindem se tashme nuk eshte ne kete bote...Jam e sigurte qe eshte diku dhe do me presi deri sa ti vete prane...nuk ka ikur jo ..jo pa mua.. me vjen keq,por nuk mund te permbahesha dot me .
    Respekte te gjitheve...kurajo per shpirtrat e lenduar.u prsh
    Mos e lendo veten,perla!....nuk fiton asgje duke qare per fatin e keq...kjo eshte jeta, ky ishte fati i te afermve tane....nuk mund te bejme dot asgje per te ndryshuar ate qe ka ndodhur..."askush nuk ka arritur te beje asgje"....lotet e mi nuk kane per ta sjelle ne jete tim vella,ashtu sikurse,as lotet e tu nuk do te mund te zgjidhin pune"...lotet nuk do te me benin gje tjeter vecse do te me dobesonin,do lendonin zemren e nenes,do trishtonin femijet e tim vellai...une i kaperceva lotet perla...ato u mblodhen si nje lemsh i neveritshem ne stomak per tu shnderruar me pas ne nje zjarrmi e cila me dha force...Ai nuk do te donte te me shikonte duke derdhur lot perpara askujt"...ai nuk donte te me shikonte te mbytur nga dhimbja...edhe ne momentet e fundit,ishte ai vete qe me jepte kuraje dhe une nuk mund ti lejoj vetes te humbas ne hullite e hidherimit pasi sado
    i ndryshem,dicka do te kem marre prej tij..Tani qe nuk eshte me,une ndihem me teper i lidhur me te,"ai eshte me mua...eshte ne mua"...E di se c'me tha mbas porosive te shumta,perpara se te mbyllte syte?....-Te dua shume,do te me marre malli per ty"kujdes femijet"!..keto ishin fjalet e tij te fundit...keto fjale do te oshetijne per gjithe jeten ne koken time....kujtimin e tij do ta mbaj gjalle perhere....shikimin e tij do ta shoh te skalitur ne shikimin e Jurgenit..ne syte e Albes...lumturine e tij do ta shoh te pasqyruar ne lumturine e tyre perla...zerin e tij do ta degjoj se shpejti ne zerin e burreruar te tim nipi,Jurgeni zuri tek une vendin e te atit dhe une zura tek ai vendin e babait,vellait,shokut....ata kurre nuk do te humbasin....ata jane me ne perla....ata jane me ne..

… ßriläntě … ΅ Ø λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anëtarësuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    ti paske cti kujtoke...nje fjale te fundit nje porosi,amanet,kujtim kurse une nuk kam asnje gje... Pikerisht kjo me lendon...nuk dua te tregoj historine te plote...nuk dua te ngacmoj me shpirtrat e lenduar qe jam e sigurte qe do te qanin bashke me mua.. Nuk dua kete... Besoj se nuk ka per te me shteruar ndonjehere loti apo zeri duke e therritur... me mungon shume... nuk arrita ne kohe...e lash te vetem & me la te vetme.
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

Anëtarësuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    3,395
    Jeta eshte e gjate perla..kujtimi kurre nuk humbet,por ai me kalimin e kohes merr trajta te tjera..misherohet ne qenie te gjalla..shkrihet ne vazhdimesine e jetes tone...jo me kot pasqyrova me siper humbjen time...dua qe te kuptosh se jeta nuk mbyllet ketu..jeta per ne vazhdon perla...vazhdon per mua...vazhdon per ty..ne momentin ne te cilin ndodhesh e ke te veshtire ta pranosh nje fakt te tille..edhe une e kisha shume te veshtire...por me kalimin e kohes mesohemi te pranojme...jemi te detyruar te vazhdojme te ecim perpara..kjo eshte jeta.

Anëtarësuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Postime
    6,577
    flm per fjalet!sinqerisht miku im. ndoshta eshte sic me thua,por shof qe dita dites behem me e vrazhde dhe e mbyllur...nuk kam qene keshtu.Ai njeri qe isha vdiq bashke me engjellin e saj dhe ate prs qe isha e kam varrosur te gjalle me nje trup te pa jete qe dhe ne perjetesi ti bej shoqeri.Sepse kurr me nuk do te jem ajo qe isha ... sepse nje vend do te jene gjithmone bosh per mua...
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

Anëtarësuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    3,395
    Mos kujto se per mua qe po te flas eshte me e lehte perla...ka momente ne te cilat edhe une ndihem teper i dobet..ka momente ne te cilat dhimbja me gerryen zemren...por nga ana tjeter ajo me ka bere edhe me te forte...me ka bere te rivleresoj shume gjera te cilave deri dje nuk ju kushtoja aspak rendesi..me ka bere te kuptoj mbi te gjitha se ne te tilla raste me shume se kurre,njeriu ka nevoje per njerez..ka nevoje per mbeshtetje...ka nevoje per nje fjale te mire...pikerisht kjo qe po bejme ne ne kete teme..i japim kurajo njeri tjetrit..mesojme nga dhimbjet,nga dobesite,nga forcat tona..askush nuk mund te na zevendesoje ate qe kemi humbur,por dikush mund te na mbeshtese ne menyre qe te mos vazhdojme te humbasim me teper..

i/e regjistruar Maska e amaro
    Anëtarësuar
    21-02-2003
    Vendndodhja
    NenToke
    Postime
    242
    Heroina e jetes time shkon e vjen mes luges dhe zjarrit , e kulluar ne pamje por turbulluese ne vena, sa here qe e takoj me thote me ze te zbutur - çfare ty te ushqen te vret- ndoshta ne fillim nuk e kuptoja por me kalimin e kohes e kuptova qe koha nuk kalon pa te, si çdo njeri ne kete bote mashtruese pa heroinen time do isha diku mes ferrit dhe parajses ne kerkim te s-hijes.
    Money Makes Man act Funny

Anëtarësuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Postime
    6,577
    Citim Postuar më parë nga shoku_tanku Lexo Postimin
    Mos kujto se per mua qe po te flas eshte me e lehte perla...ka momente ne te cilat edhe une ndihem teper i dobet..ka momente ne te cilat dhimbja me gerryen zemren...por nga ana tjeter ajo me ka bere edhe me te forte...me ka bere te rivleresoj shume gjera te cilave deri dje nuk ju kushtoja aspak rendesi..me ka bere te kuptoj mbi te gjitha se ne te tilla raste me shume se kurre,njeriu ka nevoje per njerez..ka nevoje per mbeshtetje...ka nevoje per nje fjale te mire...pikerisht kjo qe po bejme ne ne kete teme..i japim kurajo njeri tjetrit..mesojme nga dhimbjet,nga dobesite,nga forcat tona..askush nuk mund te na zevendesoje ate qe kemi humbur,por dikush mund te na mbeshtese ne menyre qe te mos vazhdojme te humbasim me teper..
    Flm qe po e beni.nqs dhe une mund te te ndihmoj me dicka me thuaj,jam ketu.te prsh

Anëtarësuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    3,395
    Citim Postuar më parë nga [Perla] Lexo Postimin
    Flm qe po e beni.nqs dhe une mund te te ndihmoj me dicka me thuaj,jam ketu.te prsh
    Shperblimi me i mire qe mund te me japesh,eshte te behesh e forte perla...te perqafoj mikeshe...munde dhimbjen nese nuk do qe ajo te te munde ty..

ciao belli !!! Maska e donna76
    Anëtarësuar
    30-08-2005
    Postime
    1,491
    vetem Babi im
    "Mi dissero che per farla innamorare dovevo farla ridere. Ma ogni volta che ride, m'innamoro io."

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    gjyshi im me gjyshen time, ata jane heronjte e mi te padiskutuar.

Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 18-07-2009, 02:58
  2. Heronjte e Popullit
    Nga iliria e para në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 30-03-2006, 22:37
  3. Heronjtë që shesin cigare
    Nga ganoid në forumin Ekonomi & biznes
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 10-05-2004, 06:36
  4. Përkujtohen tre heronjtë e UÇK nga Londra
    Nga Shijaksi-London në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 22-06-2003, 13:24
  5. Heronjte e diteve tona
    Nga Redi në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 17-08-2002, 18:16

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •