Mos e lendo veten,perla!....nuk fiton asgje duke qare per fatin e keq...kjo eshte jeta, ky ishte fati i te afermve tane....nuk mund te bejme dot asgje per te ndryshuar ate qe ka ndodhur..."askush nuk ka arritur te beje asgje"....lotet e mi nuk kane per ta sjelle ne jete tim vella,ashtu sikurse,as lotet e tu nuk do te mund te zgjidhin pune"...lotet nuk do te me benin gje tjeter vecse do te me dobesonin,do lendonin zemren e nenes,do trishtonin femijet e tim vellai...une i kaperceva lotet perla...ato u mblodhen si nje lemsh i neveritshem ne stomak per tu shnderruar me pas ne nje zjarrmi e cila me dha force...Ai nuk do te donte te me shikonte duke derdhur lot perpara askujt"...ai nuk donte te me shikonte te mbytur nga dhimbja...edhe ne momentet e fundit,ishte ai vete qe me jepte kuraje dhe une nuk mund ti lejoj vetes te humbas ne hullite e hidherimit pasi sado
i ndryshem,dicka do te kem marre prej tij..Tani qe nuk eshte me,une ndihem me teper i lidhur me te,"ai eshte me mua...eshte ne mua"...E di se c'me tha mbas porosive te shumta,perpara se te mbyllte syte?....-Te dua shume,do te me marre malli per ty"kujdes femijet"!..keto ishin fjalet e tij te fundit...keto fjale do te oshetijne per gjithe jeten ne koken time....kujtimin e tij do ta mbaj gjalle perhere....shikimin e tij do ta shoh te skalitur ne shikimin e Jurgenit..ne syte e Albes...lumturine e tij do ta shoh te pasqyruar ne lumturine e tyre perla...zerin e tij do ta degjoj se shpejti ne zerin e burreruar te tim nipi,Jurgeni zuri tek une vendin e te atit dhe une zura tek ai vendin e babait,vellait,shokut....ata kurre nuk do te humbasin....ata jane me ne perla....ata jane me ne..
Krijoni Kontakt