Close

Rezultati i Sondazhit: Pele vs. Maradona

Votues
25. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Pele

13 52.00%
  • Maradona

12 48.00%
Faqja 2 prej 8 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 72
    Wizard Maska e Urban
    Anėtarėsuar
    09-08-2007
    Vendndodhja
    Tetovė, Monkeydonia
    Postime
    72
    o zotri Goldanitus ! kam pare shum inserte nga lojat e Peles edhe kam verejtur se ne ate kohe mbrojtjet e ekipeve nuk kan qene te organizuara(i kalon nga 2 - 3 veta ata svrapojne pas ketij), ka pasur rezultate krejt mbi 7 gola .. ne kohen e maradones kjo ka ndryshuar ..
    ndersa tash eshte ende me veshtire ..

Volter.... Maska e Goldanitus
    Anėtarėsuar
    24-09-2007
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    328
    Mire mire po une po flas per mbrojtjen qe e kane aplikuar skuadrat tjera kunder Brazilit perkatesisht kunder Peles. Po ti zotri Urban mbrojtje i thua kesaj t'a driblosh nje Angli te tere?!!! Une nuk do t'i thosha. Po ju mbasi theksuat se i (kalon nga 2 - 3 veta ata svrapojne pas ketij), shiqoni nje here rastin kur Maradona i kalon video-inqizimin e Anglise njeri i cili eshte duke e ndjekur e ndal vrapin. Verifikoje edhe vet.

Pasioni pėr shkencėn Maska e Qendi
    Anėtarėsuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Kosovė
    Postime
    2,102
    Jane Dy Lojtar Te Pa Krahasueshem Mendoj EdhE Pse PELE Prap Ne Disa Nuanca Ishte Me I Mir

◄█ Lionel Messi █► Maska e AIRON^BOY
    Anėtarėsuar
    13-12-2002
    Vendndodhja
    ♥ Camp Nou ♥
    Postime
    2,012
    Goldanitus, po ne kohen e Peles futbolli luej me tuta.... E mos na trego golat ti, sepse Pele nuk luajti ne Europ, lojtari qe eshte lojtar duket ne stilin e lojes..... e jo tek golat qe ka bere.

Ne kohen e Peles futbolli luhej si mos me keq, mbrojtesi mbante krahun e vete, dhe kaq ishte e gjithe detyra per te.
    Tani vjen sulmuesi dhe mbron or mik.
    Futbolli evoloj me Hollanden e 74 e deri ne vitet e tanishme, qe po behet akoma dhe me terheqes.
    Ta marrin nga ana e spektaklit, i kishe pare ne vitet bardhezi driblimet qe ben Quaresma, Ronaldinho, Ronaldo,Ibrahimovic, C.Ronaldo,Zidane dhe stilin e Messit qe eshte i njejte me ate te Maradones.

Pele eshte nje emer qe respketohet, pasi ishte nga te paret qe i dha bukuri futbollit..... Por tani futbolli eshte bere nje mrekulli.
    ◄█ Barcelona e MADHE █►

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    " Maradona "

Ndryshuar pėr herė tė fundit nga no name : 06-10-2007 mė 17:30
    #VamosArgentina

Alessandro Del Piero Maska e Juventus
    Anėtarėsuar
    11-09-2005
    Vendndodhja
    Aty ku Shqiptaret po vuajne.
    Postime
    1,500
    ---> MaRaDoNa<---
    Team: That team in Italy with 29 titles. Or was it 30?

i/e regjistruar Maska e visari9
    Anėtarėsuar
    22-10-2006
    Vendndodhja
    n' Prishtinė
    Postime
    809
    Pele

Maradona v Pele

1.Arsenal
    20.Tottenham

Anėtarėsuar
    24-09-2007
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    328
    Airon boy ju te gjithe po thuani per Maradonen sepse jeni me te ri dhe ajo qka keni pare jane lojerat e Maradones por jo edhe te Peles. Pele per gjeneratat me te vjetra eshte me i miri, pyetni dikend me te vjeter dhe do te shihni se kam te drejt. Kjo sepse ata kane pare shume me shume se ne, dhe ata nuk kane pare video inqizime por kane pare lojera si te Maradones ashtu edhe te Peles. Po ku ishte Maradona kur ishte 18 vjeqar? Ne banke te rezervave. Po Pele? Duke organizuar lojen e Brazilit dhe duke festuar titullin qe ai ja solli Brazilit. Si ka dribluar se pari Mardona me shpejtesi apo ka mbajtur topin afer kembes? Me shpejtesi sepse substancat jane kane mundesuar ate. Lexoj mire arsyet pse Pele eshte me i mire se Maradona dhe me thuaj-ni nese keni ndonje kundershtim.

◄█ Lionel Messi █► Maska e AIRON^BOY
    Anėtarėsuar
    13-12-2002
    Vendndodhja
    ♥ Camp Nou ♥
    Postime
    2,012
    Ti nuk del nga mendimi yt. Une te postimi me lart qe kam thene perse Pele nuk ka qene me i mire. Keshtu eshte jeta, mund te kesh nostalgji per dike lojtar qe ka lujatur me pare..... Por lojtaret sa vijne e behen shume here me mire nga ata qe kan luajtur dikur.
    ◄█ Barcelona e MADHE █►

Anėtarėsuar
    24-09-2007
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    328
    Citim Postuar mė parė nga AIRON^BOY Lexo Postimin
    Ti nuk del nga mendimi yt. Une te postimi me lart qe kam thene perse Pele nuk ka qene me i mire. Keshtu eshte jeta, mund te kesh nostalgji per dike lojtar qe ka lujatur me pare..... Por lojtaret sa vijne e behen shume here me mire nga ata qe kan luajtur dikur.
    Mua paksa me pelqen me shume Pele se Maradona, mirpo une nuk po them se Pele eshte me i mire se Maradona se me pelqen pak me shume, por po e them se ekzistojne argumente me te shumta ne ate se Pele eshte me i mire se Maradona. Une si thashe me larte askush nga me te vjetrit ne rastin e pyetjes sime nuk do te pergjigjet Maradona, por Pele sepse ata kane pare shume me shume se ne. Sot eshte shume veshtire pothuajse e pamundur te gjesh ne internet apo ne tv nje loje komplete te Peles, mirpo te Maradones jo edhe aq. Per Maradonen ka dy apo trefish videoinqizime me shume se Pele kjo pershkaqe te njohura per ne.

Faqja 2 prej 8 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Maradona, trajneri i ri i kombėtares argjentinase
    Nga Ka Vetem DINAMO nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 08-11-2008, 19:14
  2. Diego Armando Maradona
    Nga DORJANBITI nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 25-12-2007, 15:41
  3. Maradona Ne Karaiskaki
    Nga gabriela_athine nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 16
    Postimi i Fundit: 26-05-2006, 09:09
  4. MARADONA tregon njė tė fshehtė...!!!
    Nga inter_forever nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 31
    Postimi i Fundit: 25-01-2005, 01:44
  5. Maradona : “Goli i Botėrorit 1986 u bė me hile”
    Nga StormAngel nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 05-10-2004, 13:39

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •