Pėrmbaju temės!
Pėrmbaju temės!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ClaY_MorE : 08-10-2007 mė 15:08
◄█ Barcelona e MADHE █►
Pźle ka qene eshte dhe do te jete legjende!
Sipas videove qe kam pare besoj Maradona ka qane me i miri.
Kur njeriu e kupton qė nuk ėshtė i ditur, ai ka hedhur njė hap drejt diturisė.
(Mark Tuain)
O CLAY_MORE mos na trego permbaju temes...... Nuk jemi ne kishe ketu, kur behet fjal per futboll.... do flasesh, nuk eshte se dola nga tema, lash futbollin aty dhe fola per basketbollin.
INAT TE KENI, LIONEL MESSI ESHTE LOJTARI NUMER NJE NE BOTE, S'KA PASUR LOJTAR ASNJEHERE ME TE MIRE NGA KY.
Shkuaj prap tani : permbahu temes.
◄█ Barcelona e MADHE █►
Nuk egziston asnjė temė pėr Lionel Messi.
Nuk mund tė flasėsh pėr Lionel Messin tek temat qė janė hapur pėr lojtarėt e tjerė.
Hape njė temė pėr Messin, ku mund tė diskutosh apo tė pasqyrosh mbi karrierėn e tij.
Jeta ime, mban emrin e saj..
Keq per te hapur nje teme per te ? Po nga postimi ne postim, do ndryshoj pak thelbi i temes, nuk do i bihet fyellit ne nje vrim
Te vjen inat ty qe thashe ky lojtar do behet me i mire nga te dy keta Pele - Maradona. Nuk eshte s'e s'kam folur per temen, e kam dhene dhe mendimin qe kush qe me i mire nga Pele Maradona, dhe e pashe te arsyeshme te thoja : qe Messi do behet me i mire i tere kohrave.
◄█ Barcelona e MADHE █►
A mund te themi se Ronaldinho eshte lojtari me i mire i te gjitha koherave? Jo dhe ate per shkak se atij nuk i ka zgjatur ajo forma e shkelqyer shume madje as 5 vite te plota. Per kete Ronaldinho nuk vleresohet me i miri se po ta mbante ate forme qe e ka pasur para 2-3 vitesh dhe ta mbante ate forme edhe disa vite te tjera, atehere pa medyshje ai mund te krahasohej me Pelen. Por jo, shiqoni tani Ronaldinhon eshte nje deshtim. Ti permbahem temes. Sa vite i ka zgjatur forma e shkelqyer Peles? Plot 12 vite. Po Mesi qe tani eshte ne super forme nuk mund te themi se ai eshte me i miri. Kete do t'a tregoje koha se a do te jete i afte ai ta ruaje formen e tanishme, e nese po atehere mund te konludojme shumeqka.
Tani per tani mbetet Pele me i miri i te gjitha koherave dhe nuk ka tjeter qe mund te krahasohet me te, pos ne njefare menyre nese mund te krahasohet me te Maradona.
Ore po Pele nuk ka luajtur ne kampionat te forte,ne Barazil ka luajtur. Futbollisti duket ne Europ sa vlen. Dhe ajo kohe kur ka luajtur Pele, ka qene pa konkurenc.
Na tregoni Pele ju, ju as ti bini topit nuk dini..... na beni dhe specilastin.
◄█ Barcelona e MADHE █►
Krijoni Kontakt