me te vertete me vjen shum keq .. :S kam pi kafe me te un dikur ka pas nje net kafe apo ka pas punu :S Ngushllime Familjes .
Mendja Ėshtė Dhuratė - Shfrytėzimi i Saj Mrekulli!
Njė person ėshtė vrarė mbrėmė rreth orės 22, nė Gjakovė, ka njoftuar policia e kėtij rajoni. Viktima ėshtė mashkull rreth tė 30-tave. Pas ekzaminimit tė vendit tė ngjarjes dhe dėshmive, policia ka kryer disa bastisje, me ē’rast ka arritur tė konfiskojė njė pistoletė dhe tė identifikojė tė dyshuarin, i cili mė pas ėshtė dorėzuar nė Stacionin Policor, nė Gjakovė. Me urdhėr tė Prokurorit, i dyshuari po mbahet nė paraburgim.
Mė gėnjeu pasuria, jeta vrap mė iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka nė dhe tė huaj do tė vdes..
ngushllime familjes , sa per K1nG_BanDo ka qen djali i mire edhe pse merte zjarr nga ndonje her kot me se koti plus edhe jemi sha disa her po nejse ska lidhje i falen te gjithe .... i qoft i lehte dheu mbi
UNĖ JAM MIRĖ KUR ASHT MIRĖ SHQYPNIA!
E vertete eshte kjo qe thua?
E kam njohur virtualisht dhe kam fol shum her me te ne msn eshte dukt cun i mire
Ngushllime familjes![]()
Mos jeto pa buzėqeshur...sepse dikush nė kėtė botė jeton nga buzėqeshja jote ...!
Ngushellime familjes , kemi pas ber shum shaka bashk , ka qen djale shum i mir , me vjen me te vertet keq ....
Dicka e pamundur dhe smund ta besoj e kam pase njojtur kingun qe prej 3 vitesh dhe ka qene nje njeri i ndereshem dhe shume i respektueshem ne jeten virtuale te staffit tone.
Me te vertet shume e dhimbeshme .. me vjen shume keq.
Ngushellime familjareve.
(E.C)
"Merrja te mirėn tė ardhmes, hidhja te keqen tė kaluarės"
Ngushellime...![]()
`That` is good and `that` is funny...but it costs a lot of money...
Si asnjeri nuk ia din emrin e vertete ore. Nejse, ne boten virtuale ai nuk njihet si i vdekur se rron ende ne mes nesh permes shkrimeve te tij qe ka ne forume por si individ real do te ishte me se miri ne fund t'ia dimi edhe emrin se paku qe ti dergojmi ngushllime familjes se tij.
Kerkova shenimet e tije tek profili dhe mu paraftyrua por eshte interesante, duket se ende eshte ne mesin tonė...pra i pavdekshem.
Edhepse nuk ia dijmi emrin as biografine familjes se Kingut i shprehi ngushllimet me te sinqerta.
Ngushelline familjes! Ti rrojne gjithe te dashurit
Albmaster
Krijoni Kontakt