Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 24
    Buena Suerte Maska e MI CORAZON
    Anėtarėsuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485
    Citim Postuar mė parė nga shigjeta Lexo Postimin
    Nuk do ishte ide e keqe, mgjs veshtire. Autoret e filmit do e kene siguruar financimin per ta bere. Mgjth ia vlen te provohet.

Filma si Borati, nuk me duken aspak me humor. Eshte nje gje te besh humor duke ballafaquar kultura, sic eshte psh "Big, fat, greek wedding" dhe ndryshe te besh humor banal per te 'qeshur' me skena te tilla si dikush qe merr ujin e WC per te lare fytyren apo krenohet me "my sister is no 4 prostitute in the whole Kazakhistan, nice" !! Filma te tille vetem krijojne steriotipe te gabuara per nje popullsi/komb te tere, sidomos me njerez qe nuk e kane idene se cfare behet me tutje se oborri i shtepise se tyre.

Pse nuk e provon "Borati" te bej nje film me vendin e origjines se tij. Nuk i mungojne "materialet"...

Nuk e ke seriozisht , apo jo shigjeta?!

Per ate fjaline qe kam nenvizuar, asaj kategorie qe se ka idene se cbehet me tutje se oborri i shtepise, do ti veme filmin Skenderbeu (lol)
    Une e kam permendur heroin legjendar edhe ne CV , por kam lene pa permendur padashje qe edhe pse ne mes te Europes , deri tani vone kemi pas gatu n'hale.
    Une dua ta shfaqin kete film, qe ta marrin vesh bota, se ku kemi lind e jemi rrit, ne cfare kushtesh kemi jetuar e kemi marre fryme e ku jemi tani ! E une per kete jam krenare. Pike !

Niiiiceee !
    Where does a thought go when it's forgotten?

Citim Postuar mė parė nga MI CORAZON Lexo Postimin
    Nuk e ke seriozisht , apo jo shigjeta?!

Per ate fjaline qe kam nenvizuar, asaj kategorie qe se ka idene se cbehet me tutje se oborri i shtepise, do ti veme filmin Skenderbeu (lol)
    Une e kam permendur heroin legjendar edhe ne CV , por kam lene pa permendur padashje qe edhe pse ne mes te Europes , deri tani vone kemi pas gatu n'hale.
    Une dua ta shfaqin kete film, qe ta marrin vesh bota, se ku kemi lind e jemi rrit, ne cfare kushtesh kemi jetuar e kemi marre fryme e ku jemi tani ! E une per kete jam krenare. Pike !

Niiiiceee !
    Sikur filmi te tregonte se ku ka kaluar Shqiperia, ku ishim e cfare jemi, mire do ishte....“Borati” nuk ishte nje film i tille, nuk besoj se “Rafik” do jete ndryshe, pervecse nje humori banal duke krijuar nje steriotip te gabuar, per nje vend qe nuk dihet shume.
    Mos shkruaj gjė kur je me nerva, sepse, ndėrsa plaga e gjuhės ėshtė mė e keqe se e shpatės, mendo ē’ka mund tė jetė ajo e pendės

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    07-10-2007
    Vendndodhja
    ne syte e tu qe adhurojne syte e mi.ne buzet e tua,qe puthin te miat cdo cast.ne frymen tende,se eshte dhe imja.ne gjakun tend,qe vlon per mua.zemra ime,Land.
    Postime
    783

ok!

e keqja me keta njerez eshte se ne mendjen e tyre egziston akoma prapambetja.Kjo eshte dhe arsyeja qe gjithmone vijne rrotull te njejtave tema monotone.

Perjashtuar Maska e riu
    Anėtarėsuar
    05-12-2005
    Postime
    421
    une s'e marr vesh pse merzitnei sipas ksaj http://www.hollywoodreporter.com/hr/...65dad957bbebcb ky do jete me amerikan se amerikanet. sic jane shume katunare shqiptare haha

duaje atdhene si katunari ameriken

i/e regjistruar Maska e Kreksi
    Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Vendndodhja
    Francė
    Postime
    5,636
    Ne shqiptaret jemi viktim i suksesit mediatik prandaj te gjithave mundesh t'iu shmangesh vetem se suksesit kurrsesi !
    dhe se fajtori numer nje eshte; injoranca jone totale !
    2, Sikur se te kishim te drejten e imazhit te kontrolluar ne territorin e shiperise neve nuke do ishim sot ne kete pozit ku e tere bota tallet me neve...
    Ne shofim nje kameraman duke filmuar rruget tona e trotuaret tona te mjera dhe kalojmi aty pari si lugatet e asnjeri nuk qan koken e te pyes at njeri te huaj se; nga vjen ai, per cilen rrjete TV po e bene kete film dhe arsyet !
    po e lemi kete cikel te perseritet e riperseritet mjerimi shqiptar permes objektivit te kamerave te huaja e ne ku jemi ?
    Ne vetem se qeshim e hingrizemi si te ēmendur, normal se bota na merr edeh si te tille se ende nuk ia kemi thyer hundet asnje kameramani te huaj se po t'ia thenim hundet me kohe nuk do kishim nje imazh te tille sot para botes...
    Sot per sot nuke jemi askushi....

Konservatore Maska e Dita
    Anėtarėsuar
    17-04-2002
    Postime
    2,925
    A ka ndonje lajm se kur del ne qarkullim seria pilot?

Feniks. Maska e niktironci
    Anėtarėsuar
    25-03-2007
    Vendndodhja
    Aty ku jetohet.
    Postime
    337
    Mendimi im eshte sapo e lexova dhe thashe me vehte:
    - Edhe kete kishim mangut.
    Ne jemi nje popull me seder te semure,por sido qe te jemi nuk mund te ndalojme askend te beje nje film per ne.
    Ne Amerike dhe ne shume vende te botes, as qe ja kane idene se ku bie Shqiperia, dhe c`fare kulture apo mireqenie kemi kur u themi Shqipetare thone Europe .
    Tani , do na dalin lakrat sheshit sepse media Angleze, e ka kuptuar qe duke bere nje film te tille do te kete nje reagim nga intelektualet ose Shqipetaret ne pergjithesi, dhe ne dashje pa dashje do te biem ne gracken e tyre, pra do te behet nje lloj zhurme e cila do te beje qe filmi te shikohet me teper.Pra biznezi do te eci..
    Nga ana tjeter ``miqte`` tane te dashur si Greku , Serbi, Italiani etj etj do te thone:- ju thame ne, por sna besoi njeri, ja shikojini tani majmunet e Europes .
    Nuk me pelqen qe imazhi i Shqipetareve do te shperfytyrohet, ne opinion boteror dhe njerzit sigurisht do te fillojne te hedhin romuze dhe te tallen ne surratin tone, sic me thane per oren qe humbi Bushi ne viziten qe beri ne Shqiperi. Deri dije mund te them ishim ne nje fare hijeje, tani me duket sikur do te me dale me falni b... ne diell.
    Me ler mer vella me fikarallekun dhe hallet qe kam.
    Po ku do tja dije biznesi per hallet e tua apo te tjetrit.Biznesi eshte biznes.RRofte humori Anlez.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga niktironci : 22-01-2008 mė 00:39

Teuta Shabani Towler
    Anėtarėsuar
    20-09-2005
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    95
    Mos u frikesoni aq shume se jo cdo gje ne film do te jet e vertet. E njejta ka ndodhur edhe me filmin Borat. Jo te gjitha ato qe keni pare ne film jane te vereta ne Kazakstan. Une me teper jam befasuar me personat qe ka takuar ne Amerike dhe sjelljet e tyre. Amerikanet jane ata qe duhet te turperohen me sjelljet e tyre.

Cdo te mire,
    Teuta

Ata kane shkruar gabimit fjalen Dedektivi , duhet te jet Detektivi.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga OBX : 23-01-2008 mė 13:41
    War does not determine who is right, it determines who is left.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    06-05-2005
    Vendndodhja
    Shkoder
    Postime
    139
    Nqs del po aq i sukseshem si film sa Borat na doli nami ne mbare boten. Ne kete rast duhet ndonje Avni Rrustem t'ja shpoje ****** Ali Gs e t'ja ktheje humorin ne vaj. Te maten dy here para se me u tall me shqiptaret. Jo se me bahet vone per amerikanet por vetem nuk mund ti duroj komentet e sllaveve qe mezi presin ndonje shkendije te ketij lloji.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    06-05-2005
    Vendndodhja
    Shkoder
    Postime
    139
    Citim Postuar mė parė nga OBX Lexo Postimin
    Mos u frikesoni aq shume se jo cdo gje ne film do te jet e vertet. E njejta ka ndodhur edhe me filmin Borat. Jo te gjitha ato qe keni pare ne film jane te vereta ne Kazakstan. Une me teper jam befasuar me personat qe ka takuar ne Amerike dhe sjelljet e tyre. Amerikanet jane ata qe duhet te turperohen me sjelljet e tyre.

Cdo te mire,
    Teuta

Ata kane shkruar gabimit fjalen Dedektivi , duhet te jet Detektivi.
    Normal qe nuk do jene te verteta cdo gje ne film por mos kujton ti se ata qe shikojne filmin do hapin librat apo revistat te mesojne se si eshte e verteta? Nje pjese e publikut injorant apo armiqve tane kaq i mjafton dhe do qe ta besoje. Po te doli nami duhen prova te medha ta fitosh prap imazhin e mire ose te te besojne qe ti po thua te verteten e qe realiteti eshte ndryshe. Kete duhet ta pengojme me cdo mjet.

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Si u grabit ari nga pushteti komunist ne Shqiperi.
    Nga DYDRINAS nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 03-04-2015, 10:52
  2. Ē'mendim keni pėr nacionalizmin shqiptar?
    Nga Anton nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 45
    Postimi i Fundit: 25-09-2012, 16:09
  3. Partia Islamike Shqiptare
    Nga Hyllien nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 104
    Postimi i Fundit: 27-03-2004, 12:23
  4. Me Titizmin kunder Enverizmit
    Nga Albanino nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 08-09-2002, 19:06

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •