Postuar më parë nga
Llapi
Shif shif edhe pasi u ba shteti gafurri thot se jam gjall e do ti mbroi ket pjes ket ane e ket krahin edhe ban thierrje dilni ne rrug pas vetfundosjes se albinit te hupt krejt haaaaaaaa e more zot epi men kush nuk ka
po a ka tallje me e madhe se kjo hajgare e madhe bile
do e lem si barcolet te vitit 2008 masi kokan gjall ta lexoin bile barcoleten e vet.
Po ju lutem shum po ku ka hajgare ma e madhe se kjo shif qfar thot gafurri ejani tek une ne tiran
plus thot se ket komunikat e kan lshue prej hijes se molles se kuqe haaaaaaaaaa o me plas nieri tuj qesh me keta
veq perpara trimat e gafurrit ah sokola ini ju krejt
bercoleta nr.2
--------------------------------
PARALAJMËRIM I KRYETARIT TË FBKSH:
KËTË RADHË LUFTA JONË NUK DO TË ZHVILLOHET NË TROJET E SHQIPËRISË ETNIKE, POR AJO (NËSE DO TË NA IMPONOHET) DO TË ZHVILLOHET NË THELLËSI TË TERRITORRIT TË SERBISË…!
Ky paralajmërim i drejtohet Serbisë dhe gjithë bashkësisë ndërkombëtare: OKB-ve, BE, SHBA dhe NATO-së.
Gjithashtu, edhe njëherë (për herë të fundit) nga të gjithë drejtuesit e lartë të institucioneve të Kosovës:
Kryetari i Kosovës, zoti Fatmir SEJDIU,
Kryetari i Kuvendit të Kosovës, zoti Jakup KRASNIQI,
dhe nga Kryeministri i Kosovës, zoti Hashim THACI,
si dhe të gjithë liderët e partive politike (opozitare) të Kosovës;
zoti Ramush HARADINAJ (AAK),
zoti Nexhat DACI (LDD),
zoti Bexhet PACOLLI (AKR),
zoti Agim CEKU ( PSP),
zoti Albin KURTI (LV),
zoti Avni KLINAKU (LB) dhe
zoti Smajl LATIFI (LIBK),
KËRKOJ QË:
Sa më parë të shkojnë në Tiranë, te Zëdhënësi Politik i FBKSH-AKSH-së, Mr. Gafurr ADILI, që bashkarisht të krijojnë Qeverinë e Unitetit Kombëtar të Kosovës (QUKK), sepse situatat e krijuara e të disfavorshme për Kosovën dhe gjithë çështjen tonë kombëtare, të krijuara edhe me gabimet dhe fajet e tyre (të sipërcekurëve), që nga viti 1999 e në vazhdim, dhe mbi të gjitha që nga 17 shkurti 2008 e deri më sot, duhet të jenë të pafalshme për FBKSH-në, por FBKSH gjykon që me këto gabime e faje, të liderëve të sipërcekur me lart, nuk duhet të merremi sot, kur armët e Serbisë vrigëllojnë mbi Kosovë, por me këto gabime e faje të linderëve politikë të Pishtinës dhe të Tiranës, si dhe të Tetovës, Ulqinit dhe të Preshevë- Bujanocit do të merremi vetëm në kuadër të Parlamentit të Republikës së Shqipërisë së Ribashkuar.
RROFTË KOMBI SHQIPTAR!
RROFTË SHQIPERIA ETNIKE!
RROFTË FBKSH-AKSH!
Kryetari i FBKSH e Komandant Suprem i AKSH,
Prof. Dr. Bashkim MITROVICA.
Toplicë (Molla e Kuqe), më 31 nëntor 2008.
Krijoni Kontakt