Close
Faqja 16 prej 17 FillimFillim ... 614151617 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 151 deri 160 prej 161
    Pro diturise Maska e Gjelosh PRekaj
    Anëtarësuar
    07-07-2008
    Vendndodhja
    N'rranjen e Rozafs
    Postime
    681
    Citim Postuar më parë nga KUSi Lexo Postimin
    Nese jeni gjalle ateher PSE nuk veproni ne kte kohe kur shqiptaret e mjere po vuajne me te madhe si ne ne Luginen e Presheves , Medvegjes dhe Bujanocit po ashtu edhe ne qe jetojme ne kte shtet te mjere (fyrom) ???

Kjo do ishte pyetja ime qe do ju beja udheheqesve politik te FBKSH-s
    Sepse ato nuk jane kafshe ose trathetare, por njerez te denjeshem qe kane nder dhe qe fatkeqesishte ju kane besuar vellezerve te tyre qe kan hypur apo jane vetemeruar udheheqesa te partive dhe popullsise.

Te veteemeruarit jane ato qe ju kane premtuar liri, bashkim, perparim, mbrojtje, dhe integrim vetem e vetem neqoftese ato qarmatosen dhe ju lajne gjdo gja ne dore te vetmeruarve.

Por kta nuk jane gja tjeter veqese bisnezmena dhe kriminela ta pa shpirte, pa etni dhe kombesi te cilet pasurohen ne kurrizin e Shqiptareve dhe perfitojne nga besa e jone.

FBKSH dhe te gjithe jane gjalle por ju duhet pune te organizohen dhe te mblidhen, riarmatosen dhe te pleqnojne planet, por mbi te gjitha te ruhen nga ato qe sot vetquhen si udheheqesa te popullit. Ato jane me te keqije se vete shkjau.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Gjelosh PRekaj : 30-12-2008 më 00:29

Ultras Maska e KUSi
    Anëtarësuar
    30-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovë
    Postime
    3,049
    Citim Postuar më parë nga Gjelosh PRekaj Lexo Postimin
    Sepse ato nuk jane kafshe ose trathetare, por njerez te denjeshem qe kane nder dhe qe fatkeqesishte ju kane besuar vellezerve te tyre qe kan hypur apo jane vetemeruar udheheqesa te partive dhe popullsise.

Te veteemeruarit jane ato qe ju kane premtuar liri, bashkim, perparim, mbrojtje, dhe integrim vetem e vetem neqoftese ato qarmatosen dhe ju lajne gjdo gja ne dore te vetmeruarve.

Por kta nuk jane gja tjeter veqese bisnezmena dhe kriminela ta pa shpirte, pa etni dhe kombesi te cilet pasurohen ne kurrizin e Shqiptareve dhe perfitojne nga besa e jone.

FBKSH dhe te gjithe jane gjalle por ju duhet pune te organizohen dhe te mblidhen, riarmatosen dhe te pleqnojne planet, por mbi te gjitha te ruhen nga ato qe sot vetquhen si udheheqesa te popullit. Ato jane me te keqije se vete shkjau.
    Duhet ta tregojne veten (me veprime) se kush eshte FBKSH se jemi lodh me kesi lloj gjerash
    ” UNË JAM MIRË KUR ASHT MIRË SHQYPNIA! ”

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    ku mbeten keta "trima" keto dit more
    jan pas kercnue para nja dy-tri nete qe hajmedet haj
    po te shtir than qe jemi
    u merdhin po me dhimbsen atje ne veri ne kufi me shkie po na ruejn
    as miza sun hin jo qfar pa tut flini
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

i/e larguar Maska e SKRAPARI
    Anëtarësuar
    13-01-2005
    Postime
    867
    Citim Postuar më parë nga Llapi Lexo Postimin
    ku mbeten keta "trima" keto dit more
    Keta trimat jane kene ne feste. Ti llapi nuk ke pse me luftu me ta se ata po mendojne per bashkim dhe se shpejti si po shkojne punet shqiptaret do bashkohen. nuk eshte vetem enderr, kjo do behet realitet.
    Ne shqiptaret kur e marim pushtetin i harrijme interesat e kombit shqiptar.

Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar më parë nga SKRAPARI Lexo Postimin
    Keta trimat jane kene ne feste. Ti llapi nuk ke pse me luftu me ta se ata po mendojne per bashkim dhe se shpejti si po shkojne punet shqiptaret do bashkohen. nuk eshte vetem enderr, kjo do behet realitet.
    Ne shqiptaret kur e marim pushtetin i harrijme interesat e kombit shqiptar.
    jo Llapi me luftue nuk munet kjo eshte e sigurt
    por nji perkrahje te fort morale e kan prej meje
    po mua po me duket qe veq hajgare po bajn
    edhe bashkimin kombetar e dua shum shum beso
    por hajgare nuk baj nuk i shof une gjanat ndoshta si keta hajgaregjit
    qe e kan gojen plot bashkim kombetar e plus e permendin nji moll te kuqe ne nish e si ta bejn nuk din nuk munden apo nuk tentoin hiq
    te folesh sot per bashkim kombetar pas gjith ketyre luftrave e marveshjeve e ne shekullin e 21 kur te gjith mendoin si te integrohen ne europ
    apo te thuhet se do ti bashkooim trojet shqiptare si do organizata hajgaregjish se kinse do ta bashkoin luginen e presheves,ulqinin,pjesen shqiptare te maqedonis ,qamerin me shqiperin e kosoven mua me duket ma shum se hajgare
    po normal se duhet te mbajm gjall ket enderr dhe ndoshta diku ne vitin 3.900 ndoshta do ndodh por tash jo besa as me luft as pa luft as me politik as me hajgare nash shamni nash uromni

Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Haraçi në emër të AKSH-së

Nga Bardh Frangu më 19.05.2009 në ora 15:02
    Policia ka arritur t’i hedh në kurth dhe t’i kapë dy persona, të cilët kanë kërkuar 5 mijë euro në emër të AKSH-së. Ata me urdhrin e prokurorit të Prokurorisë së Qarkut në Prishtinë tash gjenden në paraburgim, përkatësisht në mbajtje. Këtë e konfirmon edhe zëdhënësi regjional i policisë në Ferizaj, rreshter Behxhet Krasniqi. Sipas zëdhënësit Krasniqi, një 34 vjeçar, më 16 maj rreth orës 22 e 50 minuta, ka lajmëruar policinë në Kaçanik se persona të panjohur, nëpërmjet telefonit, kanë kërkuar nga ai para në vlerë prej 5 mijë euro. Ata këtë shumë parash e kanë kërkuar kinse në emër të një borxhi që vëllai i të kërcënuarit ia paska Armatës Kombëtare Shqiptare.

Sipas zëdhënësit Krasniqi, Njësiti i Hetimeve Regjionale, në bashkëpunim me policinë nga stacioni në Kaçanik, kanë përgatitur një plan, i cili është realizuar me sukses, ndërsa janë kapur dy kërcënuesit. Më 18 maj, rreth orës 21, policia ka arritur të kapë 23 vjeçarin A.G. Gjatë intervistimit të tij në zyrat e policisë ka lindur dyshimi se ai këtë vepër ka dashur ta kryej në bashkëpunim me 23 vjeçarin F.L, i cili më pas edhe është arrestuar.

Që të dy të dërguarit në mbajtje akuzohen se kanë kryer vepër penale që ka të bëjë me kanosje dhe detyrim. Sipas burimeve nga policia, të dyshuarit për haraç në emër të AKSH-së, nuk kanë lidhje me këtë armatë. Po këto burime bëjnë të ditur se njëri nga të arrestuarit ka qenë i njohur edhe më parë për policinë. Rastet e tilla të haraçit në emër të AKSH-së nuk kanë qenë të pakta në regjionin e Ferizajt.

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

po ke luftuar ndonjehere ti o i uruar...

Citim Postuar më parë nga Llapi Lexo Postimin
    jo Llapi me luftue nuk munet kjo eshte e sigurt
    por nji perkrahje te fort morale e kan prej meje
    po mua po me duket qe veq hajgare po bajn
    edhe bashkimin kombetar e dua shum shum beso
    por hajgare nuk baj nuk i shof une gjanat ndoshta si keta hajgaregjit
    qe e kan gojen plot bashkim kombetar e plus e permendin nji moll te kuqe ne nish e si ta bejn nuk din nuk munden apo nuk tentoin hiq
    te folesh sot per bashkim kombetar pas gjith ketyre luftrave e marveshjeve e ne shekullin e 21 kur te gjith mendoin si te integrohen ne europ
    apo te thuhet se do ti bashkooim trojet shqiptare si do organizata hajgaregjish se kinse do ta bashkoin luginen e presheves,ulqinin,pjesen shqiptare te maqedonis ,qamerin me shqiperin e kosoven mua me duket ma shum se hajgare
    po normal se duhet te mbajm gjall ket enderr dhe ndoshta diku ne vitin 3.900 ndoshta do ndodh por tash jo besa as me luft as pa luft as me politik as me hajgare nash shamni nash uromni
    pse a ke luftuar ndonjehere ne jeten tende o lla a..mua me duket se veq ke llap ne internet ashtu si shume si ti...

i/e regjistruar Maska e ZANOR
    Anëtarësuar
    25-09-2002
    Postime
    1,114
    hiçu llapoçit e llapoçave që lëvrijnë brënda një pezhishke të një partie politike dhe nuk e dinë se pikërisht statutet e të gjitha partive edhe vet Kushtetuta e Shqipërisë e ka Bashkimin Kombëtar dhe nuk ka pse të iu duket ondërr, se ky koncept nuk shuhet kurrë, deri në realizimin e aspiratave të popullit shqiptar - pavarësisht i pëlqen apo nuk guxon dikush të dali nga pezhishka e partisë së tij!

Edhe përpara historikisht ishte ondërr për disa, por u realizua dhe kufiri ishte te Guri i Shpuar - Tivari e deri te Preveza edhe mund të realizohet në ato treva shqiptare të shpëtuara aktualisht! Kjo është Lëvizja Mbarëshqiptare, si vazhdimësia historike, deri në ribashkim kombëtar, ku patjetër do të vie momenti historik - e shqiptari nuk duhet ta injoroj as komikoj me këtë të drejtë reale të kombit shqiptar! Po ja që në nocionin - popull, janë të gjithë: besnik e injorant, atdhetar e tradhëtorë, të mirë e të këqinj, kurse në nocionin - komb, bëjnë pjesë ajka e popullit, esenca, thelbi intelektual i popullit - që mbanë gjallë bashkimin e kombit, për atë quhet BASHKIMI KOMBËTAR!
    HISTORIA NUK SHKRUHET ME SHKROLA E SHKOKLA!

Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar më parë nga Kaprosi Lexo Postimin
    pse a ke luftuar ndonjehere ne jeten tende o lla a..mua me duket se veq ke llap ne internet ashtu si shume si ti...
    jo kum plaqkit me mask ne kok si ti more i marr

Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    GAFURR ADILI-(LETËR E HAPUR)
    Fronti Demokratik per Bashkim Kombetar

GAFURR ADILI:

VETËM ARMIQËVE TË SHQIPTARËVE IU INTERESON QË,

NË GJIRIN E KOMBIT SHQIPTAR, TË KRIJOHEN BANDA KRIMINALE..!

(LETËR E HAPUR)

DREJTUAR:

TË GJITHË ATYRE QE EMRAT UA KANË PUBLIKUAR SI PJESËMARRËS TË TË ASHTUQUAJTURIT

"KUVEND I TRETË I FBKSH-SË DHE STRUKTURAVE TË TIJ LUFTARAKE: AKSH DHE SKSH",

TËF PARALAJMËRUAR SE DO TË MBAHET MË 24 PRILL 2010, NË FIER TË R. SË SHQIPËRISË.

Vëllezër e motra shqiptare!

Ndjehem i detyruar që, në cilësinë e ish themeluesit të FBKSH-së dhe edhe të liderit politik (që nga korriku I vitit 2002) i FBKSH-AKSH-së, publikisht t’iu sqaroj, për sa më poshtë vijon:

1. Reformimin e Frontit për Bashkim Kombëtar Shqiptar (FBKSH) nga një formacion politico-ushtarak (klandestin), në një formacion demokratik (të hapur), të emërtuar: Fronti Demokratik i Bashkimit Kombëtar(FDBK), nuk e kam bërë kokë më vetë, siç janë përpjekur dhe përpiqen të shpifin ata që tani kanë manipuluar edhe me emrat tuajë për gjoja pjesëmarrjen tuajë, më 24 prill 2010, në Fier.

2. Reformimin e kam bërë në pajtueshmëri të plotë, jo vetëm me Sekretariatin Vendimmarrës të FBKSH-së, ku kanë qenë të përfaqësuara edhe dy strukturat luftarake të FBKSH-se: AKSH dhe SKSH, por edhe të aleatëve tanë, sepse pas përcaktimit të statusit të Kosovës vetëm armiqëve të shqiptarëve iu ka interesuar dhe vazhdon t’iu interesojë ekzistenca e strukturave paralele paramilitare shqiptare në R. e Kosovës, të cilat tani do të ishin të destinuara të përfundonin në banda kriminale, siç janë bandat serbe në

Mitrovicën Veriore, prandej mos u manipuloni nga ata që duanë t'iu manipulojnë, sepse shumë rendë ju dhe pasardhësit tuajë do t'iu gjykojë historia.

Shqiptarisht;

Presidenti i FDBK-se,

Mr. Gafurr ADILI (d.v.)

Tiranë, më 20 prill 2010

Faqja 16 prej 17 FillimFillim ... 614151617 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Krimet komuniste në Shqiperi
    Nga Albo në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 375
    Postimi i Fundit: 03-01-2024, 15:54
  2. Si te fitoj perseri dashurine e humbur?
    Nga step në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 102
    Postimi i Fundit: 03-03-2009, 11:49
  3. Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 21-04-2007, 15:50
  4. Shërbesa dhe lutje kishtare
    Nga Kryeengjelli në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 23-12-2006, 17:16

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •