Nese do ndodheshit ne nje situate si te asaj qe ndodhi ne bb cdo benit ,
Do e evitonit deri sa te ftoheshin gjakrat ??
Apo do pervishnit menget dhe ti binit me cte kishit neper duar ???
Nese do ndodheshit ne nje situate si te asaj qe ndodhi ne bb cdo benit ,
Do e evitonit deri sa te ftoheshin gjakrat ??
Apo do pervishnit menget dhe ti binit me cte kishit neper duar ???
Mua nuk me pelqen fare BB.
Kam ndenjur deri vone nje nate deri sa pashe ato zenkat atje ,per kurjozitet me shume .
Gje e peshtire te theme te drejten .
Nejse ,njeriu nuk duhet te arrijne ate pike duhet ta mbaj veten .Vete personalisht jam gjaknxehte ,merzitem shpejte por te zihem me grushta s'me ka rene rasti ndonjehere dhe sbesoj se do e coj veten asnjehere deri atje ,kurse me llafe edhe jam zene ,kjo varet nga gjendja apo situata qe ndodhesh dhe nuk e kontrollon dot veten per momentin .Eshte mire ti evitosh keto gjera ,asnjehere nuk sjellin dobi zenkat e medha ,kurse ato te voglat ndeshemi perdite jane pazarar .
Ndryshuar për herë të fundit nga alnosa : 21-04-2008 më 18:54
Kjo eshte nje pyetje qe edhe sikur te doje nuk mund t'i jepje nje pergjigje te prere.
Reagimet tona varen nga situata ne te cilen ndodhemi, personi ose personat me te cilet gjendemi ne ate situate, shkalla e atakimeve qe te tjeret bejne kunder nesh, perceptimi qe ne kemi ne ate moment kunder ketyre atakimeve dhe pa diskutim nga gjendja momentale emocionale e jona.
Te gjithe keto elemente ndikojne ne ndryshimin e gjendjes emocionale e rrjedhimisht keto sjellin reagimin perkates. Cilido e humbet toruan, gjithmone nese ato elementet qe permenda me siper perplasen dhe bejne shkendija.
»« ¤ »«Ê£ÐØ®ÂÐØ»« ¤ »«
Diten kur të kam përcjell...shpirtin tim,me Ty...e lashë!
Me pelqen te shikoj skandalet qe bejne te tjeret se te miat i evitoj neper vende publike![]()
Trimi Mire Me Shoqe Shume
Jam tip gjaknxehte po nuk shprehem dhe mbrohem me dhune. Jo per gje po me nje shpull kushedi ku fluturoj, pastaj personat qe jetojne tek bb,jane me banalet qe kam njohur vecanerisht femrat.
Krijoni Kontakt