Nese do te perballeshit me nje qenie te jashtezakonshme/supreme, cila do te ishte pyetja qe do t'i drejtonit - vetem nje pyetje, pergjigjen e se ciles do te donit ta dinit, apo kontekstin e se ciles nuk arrini ta kuptoni?
Nese do te perballeshit me nje qenie te jashtezakonshme/supreme, cila do te ishte pyetja qe do t'i drejtonit - vetem nje pyetje, pergjigjen e se ciles do te donit ta dinit, apo kontekstin e se ciles nuk arrini ta kuptoni?
do te doja te me parashikonte te ardhmen
Borixo.Pyetja eshte supozuese,keshtu qe nuk ka pergjigje,megjithate po supozoj dhe une......do ta pyesja per qellimin e ekzistences......por une vete besoj, qe qellimin e ekzistences e gjeneron vete ekzistenca.....nuk e di a u shpreha qarte.![]()
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
"dyshtaz "
do ti kerkoja shkakun se perse, pershmbull: dicka qe e kam deshiruar me gjthe force, nuk kam mundur dot ta kem
"treshtaz"
do ta pyesja
"pse zoti eshte kaq hileqar?
Une s'jam per te bere vleresime. Qenie supreme relativ me njeriun eshte edhe nodnje alien qe shfaqet tek-tuk ne SHBA.nuk e di a u shpreha qarte
se harova
e fundit (ju betohem)
do ta pyesja se perse njerezit ne fund te rrugetimit te tyre "triumfues" katandisen ne ushqim per krimbat
Pyteja ime qe do t'i drejtoja qenies supreme do te ishte:Pse e kam kaq te veshtire t'i qendroje besnik te dashures time?!lol Kur ajo i ka plotesuar te gjitha kerkesat qe un kam pas te nje femre ideale, ne shijet e mia!
p.s Mos kemi ndonje qenie SUPREME ketu ne forum?dhe mundet t'i japi dot ndonje zgjidhje ketij problemi timhahaha
Without deviation from the norm, progress is not possible
mbasi ky tipi suprem te me pergjigjej
nese pergjigjet do te me dez-iluzionin
per te me shperblyer gjithe demin moral e shpirteror qe do me shkaktonte me pergjigjet;
do ti kerkoja nje thes me leke
Krijoni Kontakt