Personalisht Pavarsinė e Kosovės do t'a festoj me miq e shokė, dhe nuk jemi pak!
Sa i pėrket organizimit tė ndonjė manifestimi qendror diku nė Zvicėr nuk kam dijeni, sė paku nuk kam lexuar deri tani!
Pyetja ėshtė kush tė organizon? Tepėr tė pėrēarė janė shqiptarėt or i nderuar, tepėr! Pėr shqiptarėt partitė politike kishin qenė "dritat e syrit", prandaj edhe mos u habit nėse nuk ka ndonjė manifestim! Mos u habit sepse mungojnė njerzit qė dikur vraponin si tė hutuar pėr tė promovuar "partinė"!
Kam njė kėshill pėr ty dhe tjerėt: Mblidhuni disa prej jush qė njiheni nė mes vete, caktoni vendin ku do tė organizoni gėzimin, merni kamera me vete, fotoaparate, flamuj kombėtar dhe bėni ambijent qė t'ju shohin Zvicėranėt se ne atė ditė kemi festė, me vetura rrugėve tė qytetit ku jeni, sė paku njė orė silluni, bėni zhurmė, por nė mėnyrė tė organizuar dhe pa probleme, t'ju leni pėrshtypje autoriteteve Zvicėrane se ne kemi dinjitet, dimė dhe nuk jemi keqbėrės. Mundėsisht lidheni Flamurin e Zvicrės me atė Kombėtar duke treguar miqėsi me vendasit, duke ju treguar se ne jemi mirėnjohės pėr gjithēka qė bėnė pėr ne ( Micheline Callmiray nė Beograd hapur ju tha serbeve se do tė njoh Pavarsine e Kosovės Zvicra) Zvicra dhe zvicėranėt.
Ju dėshiroj argėtim tė kėndshėm juve dhe tė gjithė shqiptarėve anė e mbanė Globit - URIME PAVARSIA VĖLLEZĖR MOTRA PRINDĖR
Krijoni Kontakt