Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 39
    Canna-log Maska e Artson
    Anëtarësuar
    24-07-2007
    Vendndodhja
    Loading...
    Postime
    416
    Asgje nuk te duket me e larget sa njeriu qe ke dashur.

Ka shume arsye perse dy njerez qe duheshin nuk mund te mbeten shoke por ajo me kryesorja eshte se perhere tek dikush ndjenja vdes me vone nese vdes...

Vetem nese do te kishim te benim me nje rast unik ku partnereve u ndodh njekohesisht nje humbje interesi e perbashket, atehere mund te mbeten miq, madje mund te ndihmojne njeri-tjetrin ...
    Kur jam rrethuar nga njerëz të vegjël s'ndjej madhështi, por mjerim! M.Roçi

patriot Maska e shoku_tanku
    Anëtarësuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    3,395
    Citim Postuar më parë nga Clauss Lexo Postimin
    sa here me kujtohet ai puloveri qe me mbajti ajo shtriga me hipin nervat. u miqesuam nja 4-5 here mbas ndarjes po puloverin sma solli. ishte dhe me lesh skocez dreqi
    Sa me kishte marre malli per ty dreq...dale te perqafoj pak....dhe sa per lesh Skocez,mos e vri mendjen se te sjell lali me maune..Mund te besh pulover jo vetem per vete por te hapesh fabrike puloverash...Pof' t'ja beje ajo shtriga nga inati

Ngelem unë! Maska e DI_ANA
    Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Citim Postuar më parë nga Artson Lexo Postimin

Ka shume arsye perse dy njerez qe duheshin nuk mund te mbeten shoke por ajo me kryesorja eshte se perhere tek dikush ndjenja vdes me vone nese vdes...

...
    E kuptoj shume drejte gjykimin tend,po do te doja te te kundershtoja pak.
    Vdes po nje ndjenje e cila eshte ajo e dashurise dhe nuk po flas per kete lloj ndjenje,po flas per dicka qe mund te mbajme,po flas per dicka qe quhet miqesi dhe qe per mendimin tim ka funksionuar me shume njerez te matur dhe te pjekur.
    Flas per nje respekt te perbashket per hir te dickaje te kaluar,pavaresisht se per disa njerez eshte sikur "te kerkosh qiqra ne hell",pasi nje gje te tille nuk munden ta kuptojne sepse do te ishte teper per intelektin e tyre dhe aq me teper per nje seder te quajtur...." e semure".
    Perderisa kemi te bejme me ekzistencen e njerezve te tille,jam mese dakort me ty qe nuk mund te jete e mundur...

respekte
    "Carpe Diem"

Texas Ranger Maska e Clauss
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Vendndodhja
    Athens
    Postime
    1,483
    Citim Postuar më parë nga FierAkja143 Lexo Postimin
    Nqs ishte lidhje e tipit "me mire e zhysja puloverin ne klorine sesa tja jepja" atehere ndryshojn gjerat

ps. clauss na ndjekin kto datat e njejta keq mesa shof! jo vetem kemi lindur ne july 13 por qenkemi antarsuar dhe ne forum ne te njejten dite LOL sa e pash kte, very interesting.
    po ti vesh pulovera? hahahah
    You were meant for me. Perhaps as a punishment.

Ngelem unë! Maska e DI_ANA
    Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Clauss aman ore mos me prish temen me kete pulovren tende...
    Ec mo se po ta blej une nje pulover si ajo qe ke humb...lol
    "Carpe Diem"

patriot Maska e shoku_tanku
    Anëtarësuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    3,395
    Si keshtu clauss...nuk po me perqafon...nuk te ka marre malli per mua?!...ndihem teper i zhgenjyer prej teje

Texas Ranger Maska e Clauss
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Vendndodhja
    Athens
    Postime
    1,483
    o shoku_tanku ajde te te perqafoj njehere se na cave .... nga ishe humbur ti.

Citim Postuar më parë nga DI_ANA Lexo Postimin
    Clauss aman ore mos me prish temen me kete pulovren tende...
    Ec mo se po ta blej une nje pulover si ajo qe ke humb...lol
    sorry. nuk do ndodhe me.
    You were meant for me. Perhaps as a punishment.

* Yllëza e forumit *
    Anëtarësuar
    02-10-2004
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    454
    Nuk mund te jesh mik me njeriun qe ke dashur ngase kurre nuk do te humbasesh shpresat qe te jesh serish me te dhe ne kete menyre do te jete veshtire rifillimi i jetes.
    Une jam per nje miqesi ne rasttet kur femijet jane ne mes,per hir te tyre, qe te mos vuajne ata tek i shohin prinderit qe nuk flasin apo qe u shushuritin ne vesh keq per njeri -tjetrin.
    ArsGothicë

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Po e thjeshtezoj ceshtjen. Nga ndryshon miqesia nga martesa (nden kendveshtrimin spiritual, jo seksual) ? Sigurisht ne faktin qe e para eshte eshte nje institucion i pa legalizuar shoqeror, ndersa e dyta po. Si miqesia ashtu edhe martesa nuk fillojne me shpallje deklaratash, por thjesht me faktin se ekziston deshira per te bere gjera se bashku. Ne rastin e miqesise vetem deshira eshte i vetmi faktor qe kushtezon berjen e gjerave se bashku, ne rastin e marteses shtohet edhe detyrimi social.

Si njera dhe tjetra shuhen nga mosdashja e njeres pale per te bere gjera se bashku, nga mungesa besnikerise, dhe e ndershmerise.

Ne se martesa eshte thyer per nje nga arsyet me lart (qe per mendimin tim jane te vetmet per te thyer nje lidhje te tille te shenjte), cfare miqesie po kerkohet mbi te njetat premisa mosndershmerie?

Kush pretendon per “miqesi” pas nje thyerje martesore, ose eshte personi qe ka sjelle carjen martesore dhe kerkon ta kompesoje, ose eshte hipokrit sepse kerkon te kompesoje nevojen biologjike nden masken e miqesise. Mbase disa kane shoke e shoqe qe i hane pas shpine me te cilet kane kenaqesine te vazhdojne miqesine e pavdekshme?

Ketu nuk po flas per civilitet midis dy ish partenereve ose miqve, ku civilitetin e perkufizoj si sjellje respektuese njerezore . Civiliteti eshte shenje e njeriut te mbrujtur me edukate te mire familiare, dhe detyre per te gjithe qeniet njerezore, pavaresisht nga rrethanat.
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

i/e regjistruar Maska e Luizjana
    Anëtarësuar
    02-07-2007
    Postime
    7
    Miqesija pas nje ndarje,eshte teme e komplikuar qe nuk mund te ndodh njejte ne te gjitha situatat dhe ne te gjitha lidhjet.Rralle here ndodh se te dy partneret kerkojn ndarje dhe pajtohen me humbjen e njeri tjetrit,gjithenje ai qe insiston ne ndarjen do ta kete me lehte pranimin e miqesise,por problemi eshte te partneri qe nuk e deshiron ndarjen,si mund ta pranoj miqesine kur kjo eshte aq injoruesese per te,meqe ne zemren e tij ndjen dicka shume me te thelle.Pastaj e gjitha varet nga historija e lidhjes qe kane kaluar te dy personat,qe tashme gjinden para aktit te ndarjes,gjithenje ndodhe qe njeri te kete bere me shume sakrifice,munde dhe investim per te mbajt lidhjen,dhe ne momentin e ndarjes ndjehet me i lenduar dhe i injoruar.Ndarjet thuajse asnjeher nuk jane te ngjashme nder cifte,shpeshhere mund te jene aq te acaruara dhe te vrazhda.Por kur behet fjele per nje lidhje qe eshte ndertuar ne baza te shendosha,pa interesa te ndryshme,por thjesht vetem sa per te krijuar nje histori te mire,mes dy personave qe jane ndjer mire me njeri tjeterin,lidhje qe e ka karakterizuar ndjenja e dashuris se paster dhe sinqeritetit,por per shkaqe te ndryshme arriten ne pragun e ndarjes,eshte shune e logjikeshme qe te vazhdohet ne cilesine e miqesise.Personalisht mendoj se nuk ka asgje me te irrituese se sa dy njerez qe dikur ishin shume te afert,nderprejn te gjitha kontaktet pernjeher,madje ne shume raste shendrrohen ne armiq.Pas cdo ndarje njeri nga partneret ndjehet,i pakenaqur,ndjen se i eshte bere padrejtesi,i shfrytezuar,i nenvlersuar,por kjo eshte nje faze qe kalohet dhe nuk ja vlen qe historija e bukur e dashurise te njolloset me shfryrje,inate dhe hakmarrje ndaj personit qe ka kaluar kete histori te bukur.[/B]

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Fantazmat! Shpirti dhe mishërimi në një trup tjetër
    Nga White_Angel në forumin Shkenca dhe jeta
    Përgjigje: 250
    Postimi i Fundit: 01-06-2011, 11:16
  2. Fragmente nga Shën Grigor Teologu
    Nga Kryeengjelli në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 12-03-2007, 07:40
  3. Të dhënat fosile hedhin poshtë evolucionin
    Nga monarku në forumin Shkenca dhe jeta
    Përgjigje: 17
    Postimi i Fundit: 02-11-2006, 10:34
  4. Denoncimi i atyre qe kane keqperdorur Luften e UCK-se
    Nga Arb në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 15-01-2005, 00:15
  5. Perplasje dhe ndarje ne NATO dhe BE
    Nga Beqari002 në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 13-02-2003, 14:09

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •