Close
Faqja 0 prej 7 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 70
    lepurushe Maska e bebushja
    Anëtarësuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    N18-1HG
    Postime
    1,886

Çastet tuaja më të lumtura

Na tregoni castet e lumtura qe keni perjetuar si ne keto raste: kure keni mar vizen per te shkuar ne nje vend tjeter,kure ke takuar per her te pare te dashuren/in tend,kure ke fituar nje lloto,kure ke mar per er te pare shtepin tende,kure je ndjer e pavarur ,pra castet tuaja me te bukura qe keni enderuar gjithmon dhe ne nje momente i keni prekur deshirat tuaja i keni shijuar ato.
    Jeni te ftuar ne kete tem per te treguar keto caste te lumtura te jetuara nga ju
    Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.

i/e regjistruar Maska e TOKIO HOTEL
    Anëtarësuar
    19-07-2007
    Postime
    154
    casti me i lumtur per mua esht kur me erdhi letra nga prefektura e me thosht se mora nenshtetsi italiane
    Quando ti metti a saltare di gioia bada che qualcuno non ti tolga la terra sotto i piedi.

lepurushe Maska e bebushja
    Anëtarësuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    N18-1HG
    Postime
    1,886
    Casti me i lumtur per mua ka qen kur zbrita ne rinas per er te pare sdo e haroj kur ate caste
    Nga tera anet me perqafonin dhe te gjithe qanin,qeshnin ,une snjifja asnje prej tyre ,vetem nocen time(gjyshen) mbaja mend pak fare .ishin caste qe kur sdo i haroj kurr ,jam ndjer aq e lumtur mes te afermeve te mij sa se kisha menduar kurr ,ata me mbanin mend bebushe ,kurse une si njifja fare,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, kure shkuam ke shtepia qe kishim len dikur
    gjeta lodrat e mija (oh sa mall kisha per ato lodra ne londer) gjeta robat e mija te vogla te moshes qe kisha pas kur kisha ikur ,ishte dicka qe se pershkruaja dot,............. nga ai vite dhe me sote kuptoj shume qarte ate shprejen ska si vendi jote ,ska si shtepia ,ska si te te jesh e rethuar nga te afermit e tu ,ska me bukur kur del ne qytetin tend dhe te gjithe flasin nje gjuhe dhe te pershendesin gjithe ngrohtesi ,vetem aty ne qytetin tim ndihem vertet e lumtur.........................tani mund te vazhdoni ju
    Ndryshuar për herë të fundit nga bebushja : 03-10-2007 më 08:34
    Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.

i/e regjistruar Maska e BaBa
    Anëtarësuar
    12-03-2006
    Vendndodhja
    Facebook.com/BabaAlbanian
    Postime
    4,061
    Citim Postuar më parë nga TOKIO HOTEL Lexo Postimin
    casti me i lumtur per mua esht kur me erdhi letra nga prefektura e me thosht se mora nenshtetsi italiane

ajde bukurie e ralle ajde

çasti me i bukur per mua ishte kur kapa nje bretkose
    Dhe kau i mirë po s'e ngacmove, s'tërheq në brazdë.

i/e regjistruar Maska e sybukura
    Anëtarësuar
    13-09-2007
    Vendndodhja
    me kembe ne toke
    Postime
    39
    Citim Postuar më parë nga bebushja Lexo Postimin
    Na tregoni castet e lumtura qe keni perjetuar si ne keto raste: kure keni mar vizen per te shkuar ne nje vend tjeter,kure ke takuar per her te pare te dashuren/in tend,kure ke fituar nje lloto,kure ke mar per er te pare shtepin tende,kure je ndjer e pavarur ,pra castet tuaja me te bukura qe keni enderuar gjithmon dhe ne nje momente i keni prekur deshirat tuaja i keni shijuar ato.
    Jeni te ftuar ne kete tem per te treguar keto caste te lumtura te jetuara nga ju
    Bebushe shume teme e bukur.

une castet time me te bukura i kam kaluar vjet ne nje ishull ne Greqi,
    ku kalova 1 muaj pushime ne vere,ne ishullin KOS.
    ishin vertet pushime fantastike per mua,dhe asnjehere nuk do ti harroj keto pushime.
    Mendjemadhesise dhe fasades i ka ikur koha,eshte koha e vleres.

i/e regjistruar Maska e TOKIO HOTEL
    Anëtarësuar
    19-07-2007
    Postime
    154

Wink

Citim Postuar më parë nga BaBa Lexo Postimin
    ajde bukurie e ralle ajde

çasti me i bukur per mua ishte kur kapa nje bretkose
    BABA ka kush kenaqet me nje bretkose ka kush kenaqet me nje pashaport,nuk jemi te gjith me fat si ty
    Quando ti metti a saltare di gioia bada che qualcuno non ti tolga la terra sotto i piedi.

Citim Postuar më parë nga bebushja Lexo Postimin
    Urime per temen Bebushe, shum e goditur
    castet me te bukura per mua jan gjithmon kur jam pran familjes sime, sidomos kur shkova me pushime, dhe ate momentin kur eshte ulur avioni ne toke nuk ka pas ndjenje malli me te forte, te rrish kaq kohe larg dhe kur vjen puna per 15-30 min gje sa te ulet avioni nuk te durohet, apo s'ishte i mbushur i gjithi me shqiptar ca qefi per zotin... keta njerezit e sherbimint thoshin mos hiqni rripat e sigurimit derisa avioni te ke ndaluar plotesisht... kush i degjonte mo aman te gjithe kush te behej gati i pari te dilte nga avioni ... per zotin sa kam qesh
    po ama me doli e qeshura nga hundet , se isha duke marr valixhet dhe vetem kur shof afer te dera babin i lash te gjitha sic ishin nuk pyeta shum ... dhe pastaj nuk mbaj mend shum se vetem te qaja dija nuk kishte njeri te me pushonte

i/e regjistruar Maska e BaBa
    Anëtarësuar
    12-03-2006
    Vendndodhja
    Facebook.com/BabaAlbanian
    Postime
    4,061
    Citim Postuar më parë nga TOKIO HOTEL Lexo Postimin
    BABA ka kush kenaqet me nje bretkose ka kush kenaqet me nje pashaport,nuk jemi te gjith me fat si ty

po po ashtu eshte ke drejt.
    Dhe kau i mirë po s'e ngacmove, s'tërheq në brazdë.

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anëtarësuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    momenti me i lumtur eshte kur mora vesh qe kisha lindur !!! isha rreth 2 vjec e gjysme kur e mora vesh qe isha nje qenie njerezore
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

Ngelem unë! Maska e DI_ANA
    Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Casti im me i lumtur ka qene ardhja e dy njerezve te shtrenjte ne jeten time....
    "Carpe Diem"

Faqja 0 prej 7 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Ardian-Christian Kyçyku
    Nga Eagle në forumin Shkrimtarë shqiptarë
    Përgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 05-09-2012, 10:35
  2. A do ta braktisnit njeriun tuaj të dashur në çastet e vështira?
    Nga kolombi në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 46
    Postimi i Fundit: 26-11-2011, 15:55
  3. Jaku: Çastet me pistoletë te koka
    Nga Genti^Itali në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 25-09-2005, 16:09
  4. Shën Evgjenia - 24 dhjetor
    Nga Albo në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 05-06-2005, 02:59

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •