-
Tetovar
Apel
jam stundent nga maqedonia studijoj arkitekturen dhe mendoja qe te hapet nje portal per te gjithe arhitektet shqiptare kudo qe jane qe te shkembejne idejat e tyre. keshtuqe besoj qe do gje perkrahjen e juve vellezer shqiptar. tash gjate ketyre dite jame duke bere webdesign e faqes dhe ksuh do te kete ndonje ide ose dicka mund te me kontaktoje ne emailin tim zemrisulemani@hotmail.com per cfare do lloj ideje rreth faqes. falemnderit
-
-
Archistud pėrgėzime pėr nismėn tėnde.
Unė personalisht kam menduar me kohė qė na nevojitet ne shqiptarėve njė portal i tillė virtual, njė portal i cili t'i bashkojė shqiptarėt e trevave Shqipėri-Kosovė-Maqedoni-Vorio Greqi (ose Ēamėria jonė :), Mal i Zi, dhe ēdo vepėr e arkitektit shqiptar nėpėr botė. Vetė s'e kam realizuar dot pėr pamundėsi, dhe mė vjen mirė qė e ke ndėrmarrė kėtė hap.
Arsyet pse mendoj se duhet ky portal janė:
* T'i pėrmbledhim vlerat kulturore arkitektonike shqiptare nė njė vend tė aksesueshėm nė internet
* Tė mund tė diskutojmė ēėshtjet legjislative nė lidhje me profesionin nė vendet ku ndodhemi.
* Tė mund tė japim njė ndihmesė (feedback) pėrdoruesve ose shfeltuesve tė portalit me anė tė diskutimeve
* dhe shumė arsye tė tjera...
Pėr ēdo gjė qė kam mundėsi tė ndimojė e ke mbėshtetjen time.
Sinqerisht,
Drini Nosi.
-
Regullat e Postimit
- Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
- Ju nuk mund tė postoni nė tema.
- Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
- Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
-
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt