masi vrava veten prej depresionit që mshkaktove... uuuu
po pate gjo me hudh poshtë nga zbërthimi im jepi. vazhdo ne me punën e dështimit se po t'lezetoka, po t'paktën boj dhe nai logjikim mbi ato që thuhen, se s'po je ka thu naigjo, ju jeni dhe artista. po pe vteti ama, mu knoq shpirti ohoho.
vetëm ke parasysh nqs s'e ke kap ala, se merrke çik me vonesë, zbërthimi im osh në themel t'artit, ke teoria filozofike (monizmi) prej së cilës u formulu. n'bazë t'asaj sot s'ka art (se osh dualizu e shpërbo), po i gjo që thjesht ka marrë pa leje emrin e asaj që u ka pas qujt art. kshu që "arti" s'ka pse me jetu (përveç nqs arti i lashtë rivendiko fushat që i përkasin: arkitekturën, teknologjinë dhe muzikën; dhe i jep atyre estetikën (a frymën tate t'pacaktume) që ia kanë heq me zor) se veçse parazitë kokqullë po ushqe . pa kta (ju?) njerzimi do ecte çik si shum më shpejt para. po kto i kom thon e i kom stërthon. naigjo kundër ktyre menimeve ke, apo njet? e n'fun fare kalo dhe nai rreze kaptinës që kto mun mos jenë fare bindje t'mia (!)
ça osht kantizmi ushtarak se akoma s'e mora vesh? jo po që ta mor vesh dështimin nga tgjitha këndet se po m'ha kureshtja. po kshu ethshëm
ba baj
Krijoni Kontakt