pse ju vjen kaq inat juve djemve mo, kur te tilla tema prekin pak me tej se karakterin tuaj?
pse ju vjen kaq inat juve djemve mo, kur te tilla tema prekin pak me tej se karakterin tuaj?
Kam vetem nje limit: qiellin!
Smora asigjo personale un vajza. Po thjesht me ju heq entuziazmin qe ju kishte zon meqe kishit kalu karakterin ton me kte teme.
Sekretet e meshkujve. Ne te vertet do ti quja te paktat sekrete te meshkujve....qe vetem ato qe arrin ti fitojne zemren mund ti dine ( persa i perket fushes se dashurise ) dhe simas meje ato dalin vetem nje here ne jete nga goja e cdo mashkulli...dhe shkojne ne veshin e vajzes ( perjashtojm pederastet ) qe i ka fituar zemren ne plot kuptimin e fjales. Nuk eshte e veshtire te fitosh zemren e nje djali...por thjesht nqs di te hysh ne te. Nuk mundet cdokush te fitoj nje zemer...! Por ajo qe e fiton i merr kto sekrete ne menyre natyrale...si halle shqetesime e deshira personale te tij...dhe nuk jan aq te huja sa te te gjithe njerezve te tjere...ju garantoj per kte... Dhe nuk osht e thon qe duhet te jen sesbo ato qe jan shkrujt atje perpara...! Anyway...ktu ska fare te folur "pertej karakterit tone". its just an ilusion....
c'entuziazem mo aman teme si gjithe te tjerat
si ato ku behet fjale per gocat duke filluar qe nga menyar e tyre e te veshurit apo sa jan modernizuar e ku ta di un ca teme tjeter deri ketu ke sekretet e djemve
ilusion u said... po ateher ne c'pjes i bie te jen?
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Nyx : 09-10-2007 mė 12:36
Sekreti nr. 11: Po tu japim pak, janė gati tė na japin botėn
Ky sekret me kujton nje thenie qe "burrave tregoji nga mesi e poshte"....
so,ne nje kohe te shkurter mund ti zberthesh komplet...thuani jo po deshet.....hiiii
Wild and crazy can't be lazy
eh...po ka dhe ktu nje klecke... ! Varet dhe se ca shef....!
Advertise : Existojne tranvestit... femra si burra etj etj...
Duhet tna pelqej ajo qe shofim...ne te kundert nuk zberthehena...apo so KsHU o cuna ?
Kshuqe mos u nxitoni dhe ktu....se mund te dilni bllof
Dhe ' shahen ' femrat pastaj per natyre komplekse .... Meshkujt qenkan me keqboooo duhet ta psikologjisesh mire Lol
Do ti kemi parasysh keto keshilla![]()
Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.
Une kur e lexova kete artikull nuk pashe asnje "sekret"...keto gjera dihen me kohe e me vakt. Une personalisht i konsideroj budalliqe kopshti.
T'i dine meshkujt sekretet tona i del kaptina venit!![]()
As qe du me dit!
Sekreti nr.6: Atyre u pėlqen kur i pėrkėdhelim dhe kujdesemi pėr ta si mama, por i tmerron ideja se do bėhemi si mamatė tona
Ktu nuk e ka keq...
Kur ajo thote:"Do vish nga une per darke se do bej lasagne".Aty thua..."Sa klas...,sorollatem gjithe darken pastaj iki i fus i lasagne per qejf"
Kur ajo thote:"Do ta thyj fare ket play-stationin...se s'na le iher me pa televizor si rob"
Ti i thua:"Do me pa Dr.Housen?...Ca i shef ato se jane te gjitha rrena...
Krijoni Kontakt