Pershendetje te Gjitheve Kudo Ku Jeni.
A Mund Te Dashuroi Njeriu 2 Persona Ne Te Njejten Kohe/Si Mendoni Juve.
Ju Lutem Jepni Mendimet Tuaja Te Sinqerta.
Jeto & Dashuro.
Pershendetje te Gjitheve Kudo Ku Jeni.
A Mund Te Dashuroi Njeriu 2 Persona Ne Te Njejten Kohe/Si Mendoni Juve.
Ju Lutem Jepni Mendimet Tuaja Te Sinqerta.
Jeto & Dashuro.
Ndryshuar për herë të fundit nga DI_ANA : 19-01-2008 më 14:46
Selina po sdo mend varet nga tipi lol hahahaha je njeshe
Asnjehere...! Kjo sepse kur dashuron me gjithe qenien tende nje person i jepesh atij me gjith shpirt...dhe njerezit me sa di une vetem 1 shpirt kane...PO te flasim per macet...ndrysho muhabeti.
natyrisht. quhet orgji. hahaahahA Mund Te Dashuroi Njeriu 2 Persona Ne Te Njejten Kohe/Si Mendoni Juve.
You were meant for me. Perhaps as a punishment.
Jo o goc, mund te pelqesh dy njerez ne te njejten koh po jo dashuri. Dashuria esht vetem per nje person edhe aq.
Mund Te Dashuroi Njeriu 2 Persona Ne Te Njejten Kohe ?!
No No gje qe nuk ndodh![]()
Po mundet pasi me ka ndodh personalisht![]()
Postuar më parë nga RapSoul
PS: A mundeni te folni me shume persa i perket lidhjet tuaj..plx.help/me/plx
Selina moter une kur isha i rri jam dashuru ne dy vajza pernjeher as vet nuk e besoja mirepo ashtu ishte per te dyja kisha ndjenja dhe sdija per cilen te vendosja ta doja me shume po shpresoj qe zgjodha me te miren dhe sot e kesaj dite jam i gezuar mirepo desha te bej te qart qe eshte e mundur![]()
njeriu nuk dashuron dy persona !!! mund te dashuroj nje person edhe te pelqej tjetrin edhe ate qe pelqen e quan dashuri tjeter por gabohet !!! eshte si puna e dy puneve ne te njejten kohe qe nuk mund te quhen pune te kryera sepse nuk je i angazhuar plotesisht me gjithe forcat e tua tek kto dy pune !!! kshu eshte edhe me dy dashuri ne thonjza !!!
YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...
Krijoni Kontakt