lexova kete te Izraelit qe tani nuk kemi me nevoje per viza. I di njeri te gjith shtetet ku nuk kemi nevoj per vize me pasaporte shqiptare?
Ne fakt eshte komplet e kunderta. Cifutet nuk martohem me jo-cifute. E kane me Torah. Edhe per me shume te jesh cifut nuk ka te beje me rracen, po me bindjen teologjike. Jo te gjithe Arabet jane muslimane edhe jo te gjithe te krishteret jane te bardhe.Po cifutet shquhen per martesa jasht rraces se vet.Sa per shembull banak kto.
Nejse lajm i madh per Shqiperine se ne fakt Izraeli eshte nje nga destinacionet tona te preferuara.![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga Peniel : 09-10-2007 më 16:12
Antenat e sarkazmes te qenkan ndryshkur nje cik.
Komenti im ishte per shkak te kesaj qe ai tha me siper. Pastaj ne qofte se do te martohesh me cifute per cfare e do vizen, ka ca edhe ne shqiperi.
Per kete punen tjeter, te jesh cifut ka njesoj te bej sa me rracen aq edhe me bindjen teologjike. Eshte nga ato pak fe qe nuk mund te konvertohesh. Dhe nuk mund te pranohesh ne qofte se nuk ke para-ardhes cifute. Por nejse ama.
Puna per keto vizat, eshte mire per fetaret qe duan te vizitojne vended e shenjta. Sa per te tjeret nuk ka ndonje impakt te madh dhe ndonje feste te madhe nuk duhet te hedhim.
Wow Bravo Izraeli.
Me behet shume qejfi .
Deshiroj qe nje dite dhe Amerika te hapi rruget per te gjithe Shqiptaret.
Do ishte vertet dicka teper ++ per ne qe jemi Shqiptar dhe jetojme ne kete vend'gjithashtu dhe per njerzit tane qe na shofin cdo 3 vjet ' do ishte vertet dicka e mire.
“During your life, never stop dreaming. No one can take away your dreams”
Cfare duhet per nje shtetas te Kosoves per te shkuar ne Izrael (me pasaporte te UNMIKU-t), Izraeli ende nuk e ka njohur Pavaresine e Kosoves (me sa kam njohuri) dhe nuk ka marreveshje per viza. Nese keni informata, me njoftoni. Faleminderit
Shi Shi Qeka Cifut Mesia4ever
Hahahahahhahahaha
Ik Re Dreq Se Do Te Dali Nonji Myslimon Nga Forumi Dhe Te Bo Atentat
SHKELMIN NE FYT GJITHMON minjve bardh e blu
ULTRAS PARTIZONI
ata ku vejn kemben e mbulon sherri at popull...
riviera jon ndet pret shqiptar ka mjaft , pse ne te shkojn me turqi dhe greqi ?
a skan deti ata atje ?apo nuk jan rehat ne nji vend te okupuar ?
me duket qe nuk asht mik i mirê, ne jemi miqt e fundit pasi i kerkuan te gjith.....sonte asht nji emision special per ta dhe si muren at vend ....
Ndryshuar për herë të fundit nga Dorontina : 06-04-2008 më 19:45 Arsyeja: korigjim ortografi
"Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....
Edhe te dini ju, ishte fol nje plan per tu bere nje pjese e Shqiperise Izrael, para luftes IIB. Zogu kishte pranuar. Do e kishim izraelin ke dera e shpise.
Une i kam qejf ata njerez.
Bravo Izraeli, urime. Me vrap sa te me jepet rasti, nuk do lija pa i pare ato vendet e bukura atje.
Ezekiel 25-17.
Ne fakt e ke gabim. Nuk e di per Torah-en, por martesat lejohen qe c'ke me te. Por, te rekomandueshme jane femrat cifute te martohen me te huaj. Trashegimi i fese apo i "etnicitetit" ne popullin hebre behet nga femra. Nqs nje burr cifut martohet me nje femer jo cifute, femijet e tyre nuk quhen hebre te paster. Ndersa e anasjellta qendron.
PS: Te mos ishte per trazirat, do kisha shume deshire te shkoja. Megjithate, me sa kam vene re, nuk para ka turiste viktima, ndoshta se te dyja palet, (ne Jerusalem sidomos) jane te interesuar (nga ana ekonomike) te lene rruget (ne fakt rrugicat) e turizmit te hapura.
Krijoni Kontakt