Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 20
    Citim Postuar më parë nga Hyj-Njeriu Lexo Postimin
    Me ne fund Izraelit iu mbush mendja se nga pikepamja simbolike perbente nje fitore heqja e vizave me nje vend te njohur boterisht si myslyman e pjesemarres i konferences islamike boterore...keshtu na dha te drejten ne myslymaneve te shkojme ne izrael e te na ndricoje dielli i tokes se premtuar....
    nuk e kuptoj qe thua ne myslmaneve
    se sjemi te tere mysliman shqiperia ka nje % te mir orthodokse edhe kartolike

puna eshte te vemi ne europ jo ne izrael

Ne cilat shtete nuk kemi nevoje per viza?

lexova kete te Izraelit qe tani nuk kemi me nevoje per viza. I di njeri te gjith shtetet ku nuk kemi nevoj per vize me pasaporte shqiptare?

Desert Fox Maska e bayern
    Anëtarësuar
    12-06-2002
    Postime
    3,030
    Po cifutet shquhen per martesa jasht rraces se vet.
    Ne fakt eshte komplet e kunderta. Cifutet nuk martohem me jo-cifute. E kane me Torah. Edhe per me shume te jesh cifut nuk ka te beje me rracen, po me bindjen teologjike. Jo te gjithe Arabet jane muslimane edhe jo te gjithe te krishteret jane te bardhe. Sa per shembull banak kto.

Nejse lajm i madh per Shqiperine se ne fakt Izraeli eshte nje nga destinacionet tona te preferuara.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Peniel : 09-10-2007 më 16:12

i/e regjistruar Maska e lojaxhiu
    Anëtarësuar
    27-01-2004
    Vendndodhja
    Londer
    Postime
    409
    Antenat e sarkazmes te qenkan ndryshkur nje cik.

Komenti im ishte per shkak te kesaj qe ai tha me siper. Pastaj ne qofte se do te martohesh me cifute per cfare e do vizen, ka ca edhe ne shqiperi.

Per kete punen tjeter, te jesh cifut ka njesoj te bej sa me rracen aq edhe me bindjen teologjike. Eshte nga ato pak fe qe nuk mund te konvertohesh. Dhe nuk mund te pranohesh ne qofte se nuk ke para-ardhes cifute. Por nejse ama.

Puna per keto vizat, eshte mire per fetaret qe duan te vizitojne vended e shenjta. Sa per te tjeret nuk ka ndonje impakt te madh dhe ndonje feste te madhe nuk duhet te hedhim.

~Dreams Come True~ Maska e Rudina_USA
    Anëtarësuar
    23-10-2006
    Vendndodhja
    Smile even your smile is sad,because more sad than a sad smile is,sadnnes that doesen't smile never. Remember my friend.
    Postime
    135
    Citim Postuar më parë nga Albo Lexo Postimin
    Shqipëri-Izrael, tani lëvizja pa viza

Lëvizja e lirë e shtetasve shqiptarë përfiton së fundmi edhe një destinacion tjetër jashtë europian, Izraelin. Këshilli i Ministrave vendosi dje miratimin, në parim, të marrëveshjes ndërmjet tij dhe Qeverisë së shtetit të Izraelit, për heqjen e vizave për mbajtësit e pasaportave diplomatike, të shërbimit dhe të zakonshme. Ky vendim është në mbështetje të nenit 100 të Kushtetutës dhe të neneve 5 e 7, të ligjit nr.8371, datë 9.7.1998, "Për lidhjen e traktateve dhe marrëveshjeve ndërkombëtare ", me propozimin e ministrit të Punëve të Jashtme, Këshilli i Ministrave. Ai shënon një hap të rëndësishëm drejt rritjes së marrëdhënieve mes dy vendeve që këtë vit kanë hapur edhe ambasadat reciproke.

1 Tetor 2007
    Albania
    Wow Bravo Izraeli.
    Me behet shume qejfi .

Deshiroj qe nje dite dhe Amerika te hapi rruget per te gjithe Shqiptaret.
    Do ishte vertet dicka teper ++ per ne qe jemi Shqiptar dhe jetojme ne kete vend'gjithashtu dhe per njerzit tane qe na shofin cdo 3 vjet ' do ishte vertet dicka e mire.
    “During your life, never stop dreaming. No one can take away your dreams”

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

1 pyetje

Cfare duhet per nje shtetas te Kosoves per te shkuar ne Izrael (me pasaporte te UNMIKU-t), Izraeli ende nuk e ka njohur Pavaresine e Kosoves (me sa kam njohuri) dhe nuk ka marreveshje per viza. Nese keni informata, me njoftoni. Faleminderit

DRAGUNOV Maska e SNIPER 79
    Anëtarësuar
    10-03-2008
    Vendndodhja
    TE CEPI I LAPRAKSAVE NE STADIUMIN QEMAL STAFA
    Postime
    252
    Shi Shi Qeka Cifut Mesia4ever
    Hahahahahhahahaha
    Ik Re Dreq Se Do Te Dali Nonji Myslimon Nga Forumi Dhe Te Bo Atentat
    SHKELMIN NE FYT GJITHMON minjve bardh e blu
    ULTRAS PARTIZONI

i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anëtarësuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    Citim Postuar më parë nga Kryeplaku Lexo Postimin
    E mendoi mire Izraeli kete muhabet se kohet e fundit Shqiperia po eksporton lloj sorolloj fanatikesh e ekstremistesh pervec qe shume te tjere marrin pashaporta shqiptare pa problem fare!

Nejse faleminderit Izraelit, jam i gezuar qe mund te shikoj Jeruzalemin pa problem (nese lajmi eshte i sakte dhe une e kuptova mire)

Saper Izraelitet le te vijne disa turiste se ngelen tu i hedh leket ne Greqi e Itali. Ne keto kohe krize mbi ekonomine boterore Shqiperia ka cmime te lira dhe nje Riviere qe pret eksplorim... urojme t'i gjej bashkia e Vlores sinagoget nga i ka dhe t'i fusi nje dore restaurimi!

flm
    ata ku vejn kemben e mbulon sherri at popull...
    riviera jon ndet pret shqiptar ka mjaft , pse ne te shkojn me turqi dhe greqi ?
    a skan deti ata atje ?apo nuk jan rehat ne nji vend te okupuar ?

me duket qe nuk asht mik i mirê, ne jemi miqt e fundit pasi i kerkuan te gjith..... sonte asht nji emision special per ta dhe si muren at vend ....
    Ndryshuar për herë të fundit nga Dorontina : 06-04-2008 më 19:45 Arsyeja: korigjim ortografi
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

Caesar Tulipanus Maska e Julius
    Anëtarësuar
    21-05-2003
    Vendndodhja
    ne boten e cudirave.
    Postime
    1,767
    Edhe te dini ju, ishte fol nje plan per tu bere nje pjese e Shqiperise Izrael, para luftes IIB. Zogu kishte pranuar. Do e kishim izraelin ke dera e shpise.

Une i kam qejf ata njerez.
    Bravo Izraeli, urime. Me vrap sa te me jepet rasti, nuk do lija pa i pare ato vendet e bukura atje.
    Ezekiel 25-17.

.... ...
    Anëtarësuar
    30-01-2005
    Postime
    4,049
    Citim Postuar më parë nga bayern Lexo Postimin
    Ne fakt eshte komplet e kunderta. Cifutet nuk martohem me jo-cifute. E kane me Torah. Edhe per me shume te jesh cifut nuk ka te beje me rracen, po me bindjen teologjike. Jo te gjithe Arabet jane muslimane edhe jo te gjithe te krishteret jane te bardhe. Sa per shembull banak kto.

Nejse lajm i madh per Shqiperine se ne fakt Izraeli eshte nje nga destinacionet tona te preferuara.
    Ne fakt e ke gabim. Nuk e di per Torah-en, por martesat lejohen qe c'ke me te. Por, te rekomandueshme jane femrat cifute te martohen me te huaj. Trashegimi i fese apo i "etnicitetit" ne popullin hebre behet nga femra. Nqs nje burr cifut martohet me nje femer jo cifute, femijet e tyre nuk quhen hebre te paster. Ndersa e anasjellta qendron.

PS: Te mos ishte per trazirat, do kisha shume deshire te shkoja. Megjithate, me sa kam vene re, nuk para ka turiste viktima, ndoshta se te dyja palet, (ne Jerusalem sidomos) jane te interesuar (nga ana ekonomike) te lene rruget (ne fakt rrugicat) e turizmit te hapura.

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Tema të Ngjashme

1. Adem Jashari - Hero i Kosovës
    Nga JONI 1 në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 296
    Postimi i Fundit: 05-03-2023, 21:58
  2. Kështu foli Tahir Zemaj
    Nga Nice_Boy në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 123
    Postimi i Fundit: 01-01-2014, 18:52
  3. A ka konspiracion kundër Shqipërisë?
    Nga BARAT në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 42
    Postimi i Fundit: 10-05-2011, 09:36
  4. 200 të shumëkërkuarit shqiptarë në të gjithë Botën
    Nga Albo në forumin Në kërkim të personave të humbur
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 04-02-2011, 10:52
  5. Bashkim Gazidede prononcohet në media për ish-detyrën si kreu i SHIK
    Nga Brari në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 01-11-2006, 13:17

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •