Close
Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 34
    Olsi
    Anëtarësuar
    13-02-2006
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    231

Si të ndaloj kopjimin e skedarëve në Internet kafe?

Doja te dija se si mund ti bej filet vetem te lexohen,dhe jo te kopjohen ose te fshihen nga klientet ne rrjet.E kam par te opsionet qe ofron windowsi po nuk e di pse nuk funksionon.Mund te me ndihmoj njeri me nje program qe esht per kete pune?

Moderator Maska e benseven11
    Anëtarësuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    E pamundur ti mbrosh nga kopjimi perderisa materiali ne skedaret lexohet nga aplikacionet perkates.Mund ta mbrosh nje video nga kopjimi?JO.Mund ta mbrosh nje tekst ose imazh nga kopjimi?JO Mund te mbrosh kenge dhe pdf?JO.
    Ekzistojne metoda programe qe e bejne shume te lehte kopjimin,per aq kohe sa ato lexohen.
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

Olsi
    Anëtarësuar
    13-02-2006
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    231
    Puna eshte ne rrjet.Une kam salle interneti dhe kam bere share per klientet nje numer te madh filmash dhe kengesh.Une i kam lene te hapura portat e USB dhe sdua qe klientet te marrin ose fshin filet qe kam bere share.

i/e regjistruar Maska e dardanii
    Anëtarësuar
    17-02-2007
    Postime
    209
    Nese ke ber Share klientet tu nuk munden ti fshin filet e per ti marr pak si e komplikuar ta ndalosh ( mos u bon koprrac lejoje ti marrin dhe do te kesh me shum punë sepse edhe unë kam një sallë interneti dhe posa futa shum filma, këng, programe te ndryshme etj tash kam shum me shum pun se atëher kur nuk i kisha keto gjera ne share).

Ti duhet te perdoresh nje program per administrim rrjeti , si Psh Cafesuite.
    Kjo do te zgjithte pune.

forever hers Maska e Eagle
    Anëtarësuar
    21-07-2002
    Vendndodhja
    boston-temporarly
    Postime
    505
    Citim Postuar më parë nga Olsir
    Doja te dija se si mund ti bej filet vetem te lexohen,dhe jo te kopjohen ose te fshihen nga klientet ne rrjet.E kam par te opsionet qe ofron windowsi po nuk e di pse nuk funksionon.Mund te me ndihmoj njeri me nje program qe esht per kete pune?
    Po te kam kuptuar drejt ti nuk shikon "security" ne properties e folderit qe ti share.Ne kete rast une them ti perdor nje windows XP. Po te jete profesional ( jo Home edition) hap Windows Explorer klik Tools - Folder Options - View - dhe shko ne fund dhe hiqe ate çekimin nga " Use simple shared folders"
    Kliko OK. Pas kesaj do te shohesh " Security" dhe fare lehte mund te kontrollosh shkallen a aksesit per perdoruesit bazuar ne username ose groups.

Hajt shnet.
    nuk e duroj dot i-ne pa pike.

Olsi
    Anëtarësuar
    13-02-2006
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    231
    O Dimitro a eshte gje ky cafestation ?Se mua me kan thene qe me shume eshte per lojra dhe jo per salle interneti.Me thene te drejten as une se di ca dallimi kan.Brenda mundesive me shkruaj pak te lutem se cfar sherbimesh me ofron ky program.thx.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Olsir : 29-04-2007 më 05:23

If i ruled the world... Maska e GinoTheGodFather
    Anëtarësuar
    01-02-2004
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    311
    Te jap dhe une mendimin tim nuk e di sa do te sherbeje.
    Do me dukesh me efikase nese ti i shfaq filmat ne nje faqe internet explorer ne forme linqesh dhe nuk i jep akses per te bere shkarkim. Cdo filmi i jep adrese vendin ku i ke filmat ne kompjuterin qendror le te themi. Klienti mund ti shohe filmat dhe nese do doje ti shkarkoje, do ta kufizoje nje tabele e do ti thoje "Security settings cant allow the file to be downloaded" Menyre tjeter nuk ke per mendimin tim.
    "Me??? I always tell the truth, even when I lie..."

NoboDy Maska e besar_atb
    Anëtarësuar
    22-04-2007
    Vendndodhja
    T3TovA
    Postime
    281
    Une te kisha preferuar qe filet ti fusesh ne nje Folder dhe do e besh me Fjalekalim(pasword) dhe kur klienti do doje qe e futet aty e ka per obligim qe tju thir juve dhe te shkruani fjalekalimin..kshtuqe ai do mund vetem ti perdor ndersa kopjimin e ka te ndaluar automatikisht,nuk duhet asgje tjeter te besh ti..

Respekt!

Olsi
    Anëtarësuar
    13-02-2006
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    231

Folder/File Protector

Cilin program per ruajtjen e folderave/fileve me rendesi me rekomandoni.Kam provuar shume softe te tilla si psh; folder lock,folder security personal etj etj po sme jan dukur shume fikas.Mund te them se s'benin hic mbrojtjen e fileve.Dua qe programi te lejoj akses vetem ne lexim dhe te bllokoj modifikimin ose fshirjen e fileve.

Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Ç'mendim keni për internetin?
    Nga AuGuSt_ në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 11-05-2009, 05:17
  2. Si të ndaloj kopjimin e imazheve
    Nga aldo-1.618 në forumin Arti i programimit
    Përgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 08-09-2007, 06:40
  3. Microsoft, thotë se do të mbyllë dhomat bisedore në internet
    Nga Hek në forumin Lajme nga informatika
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 01-10-2003, 19:35

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •