Per fat te keq jo te gjithe njerezit martohen me ate qe duan. Po ju si mendoni eshte me mire te martohesh me nje njeri qe te don apo qe e don,nga keto te 2-ja ke do zgjidhnit?!
Per fat te keq jo te gjithe njerezit martohen me ate qe duan. Po ju si mendoni eshte me mire te martohesh me nje njeri qe te don apo qe e don,nga keto te 2-ja ke do zgjidhnit?!
Te duash dhe te te duan ne te njejten kohe eshte si te ngrohe dielli nga te gjitha anet
Do vije nje moment qe dashuria e dikujt ,do me bezdise pasi ndjenjat nuk jane reciproke.
Ndersa nese do dua une dike , e sigurt qe ai do perfitoje dhe do me shkele me kembe,do vuaj.
Me mire beqare atehere .![]()
I like it when you smile, but I love it when I'm the reason. :)
per veten time, une keshtu mendoj dhe do i thoja: mund te me duash o te me urresh, ama ta dish qe dyjat jane ne favorin timnese me don,do mbetem pergjithmone ne zemren tende, e nese me urren do mbetem pergjithmone ne mendimet tua
e pra, vendos tani ti, eshte radha yte ahahahah
...nuk i dihet kurre, nuk i dihet kurre, ndoshta vjen momenti...!
Veq kur ta humbsh nje dashuri e din se qysh duhet me u kujdes per ta![]()
Po flasim per dashuri reciproke apo te njeanshme?![]()
Asnjehere nuk eshte e barabarte,ama reciproke ka.Gjithmone ne nje marredhenie eshte dikush qe jep me shume dashuri se tjetri. Ama ketu te pakten ka nje fare shkembimi,sado qe nuk eshte ne doza te barabarta![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga Etna Etna : 20-04-2012 më 09:40
Krijoni Kontakt