Biseda
I thotë baba djalit:
“Hajde djali jem të flasim pak për seksin”, ndërsa djali i përgjigjet:
“Në rregull babë, çka po të intereson?”
Biseda
I thotë baba djalit:
“Hajde djali jem të flasim pak për seksin”, ndërsa djali i përgjigjet:
“Në rregull babë, çka po të intereson?”
Mos lejoni që imtësitë t’ua prishin disponimin
Biondet
Bisedojnë dy bionde në park:
“A i sheh ata dy burra: Ai në të majtë është burri im ndërsa ai tjetri dashnori im.”
“Çudi, ndërsa për mu është e kundërta!”
Mos lejoni që imtësitë t’ua prishin disponimin
Nje gjirokastrit shkon ne amerike, rruges duke vajtur per ne pune ndodhet ne nje aksident, nje nga te aksidentuarit kishte nevoje urgjente per gjak, rastis qe gjirokastriti kishte te njejtin grup gjaku me te aksidentuarin dhe dhuron gjak se i erdhi keq,amerikani shpeton dhe i thote gjirokastritit dua te te dhuroje 200mije dollare, po tani me vete kam 5 mije, deshiron 5 mije sot apo 200 mije mbas nje jave,jo i thote ky dua 5 mije sot, merr dollaret dhe vete ne shtepi, ja tregon te gjitha gruas dhe gruaja e revoltuar i thote PO TI NUK PRISJE DOT NJE JAVE, jo nuk prisja dot i thot ky se mbas nje jave do behet gjak gjirokastriti sdo merja as nje cent.
Unë jam njeri i thjeshtë.
Kënaqem me pak.
Më mjafton më e mira.
Nje shites qe punonte ne nje minimarket, nje dite le djalin e tij te ri per te shitur per pak minuta. Djalit nuk i pelqente puna fare dhe s'kishte nerva te merrej me klientet. Gjate kohes qe ai po shiste vjen ne dyqan nje grua e moshuar dhe e pyet djalin: -a keni kos ? Ai i pergjigjet: -jo, nuk kemi! Plaka e nervozuarfillon te bertase: -si ore nuk keni kos, te gjith kane,ca dyqani jeni ju! Nderkohe shitesi degjoi te bertiturat e plakes dhe doli te shihte cpo ndodhte. Djali ja shpjegon si ishte puna dhe babai i thot te birit: -Degjo mor djal, nqs klienti kerkon kos dhe ne s’kemi atehere thuaj qe s’kemi kos por kemi produkte te tjera te qumshtit si djathe,gjalpe etj, ose nqs s’kemi dardha thuaj qe kemi moll portokalle etj. -ne rregull -pergjigjet djali. Pas pak ne dyqan hyn nje burrr dhe e pyet djalin: -o cuno, a keni leter higjenike e? -Jo -i thote ai gjithe po.rdhe -po kemi leter zmerile!
Kënaqem me pak.
Më mjafton më e mira.
O Gono ke filluar ta tregosh dhe ketej nga Forumi Shqiptar kete barcaleten e gjirokastritit mo?
Kape kete tjetren dhe siguromu te ma tregosh nje cik ne puntaten e radhes :
- Burri i thote gruas '' Grua, me thuaj dicka qe te jete e hidhur dhe e gezueshme per mua, po ne te njejten fjali''
- Hmmm... '' Ne nje fjali te vetme?''
- '' Po ja, nga gjithe gjitonet e pallatit ti ke penisin me te madh''- i thote kjo.![]()
Without deviation from the norm, progress is not possible
Dy femije hyne te shqetesuar ne nje dyqan: -Babin tone e kane sulmuar nje grumbull bletesh! -Ju duhet ndonje pomade? -thote shitesi. -Jo, jo na duhen ca bateri per kameren.
Kënaqem me pak.
Më mjafton më e mira.
Ne gjume, ne mes te nates, nje burre enderon dhe flet me ze te larte: -Sharlote...Oh sa e mire qe je moj Sharlote e dashur. Oh cfare kenaqesie! Cfare lumturie me ke falur! Gruaja e tij e zgjon nga gjumi dhe e pyet menjehere: -Kush eshte kjo Sharlota qe te ka falur kaq lumturi? Nje pele -i thote i shoqi, -e cila me beri te fitoj ca para ne garen e djeshme me kuaj. Te nesermen ne mbremje kur i shoqi u kthye nga puna, gruaja i thote: -Pela jote sot ka marre tre here ne telefon
Kënaqem me pak.
Më mjafton më e mira.
Nje vajze e vogel kthehet nga shkolla dhe i thote se emes: -Sot ne pushimin e madh cunat me thane te hipja ne peme e te merrja topin qe kishte ngelur atje. Dhe une hipa dhe e mora.Te kisha paralajmeruar, -i thote e jema. Ata duan te te shohin breket. Mos kujto se e harrova porosine tende mami. Para se te ngjitesha ne peme une i hoqa breket..
Kënaqem me pak.
Më mjafton më e mira.
Ne nje qytet te Afrikes lind nje femije i bardhe, dhe burri i gruas qe lindi (zezak) shkon dhe i drejtohet priftit qe i ishte i vetmi i bardhe ne qytet. -Si ka mundesi prift kjo qe ndodhi me gruan time, ti je i vetmi i bardhe ketu. -Biri im, keto jane gabimet e natyres, ja per shembull e shikon ate grupin e deleve atje te gjithe jane te bardhe dhe vetem nje eshte e zeze. -Mire, -i thote zezaku priftit, -une spo them gje per femijen, po as ti mos thuaj gje per delen.
Kënaqem me pak.
Më mjafton më e mira.
Nje polic i shqetesuar shume nga semundja AIDS nga rreklamat e teperta, shkon tek mjeku dhe i kerkon nje ilac kundra AIDS-it, dhe mjeku i thote te perdore prezervativ. Nje dite duke u lare ne dushet e policise, kolegu i ketij policit i thote. -Pse e mban ate prezervativ edhe ne dush mer? Ai i thote: -Me ka thene mjeku ta perdor kundra AIDS-it. -Pse edhe ne dush, -ia pret kolegu. -Po, -ia pret ky, -e heq vetem kur urinoj dhe kur bej maredhenie me femrat.
Kënaqem me pak.
Më mjafton më e mira.
Krijoni Kontakt