Pikerisht ja ku eshte
http://img370.imageshack.us/img370/9...nturybcgi4.gif
![]()
Pikerisht ja ku eshte
http://img370.imageshack.us/img370/9...nturybcgi4.gif
![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga dias10 : 23-05-2008 më 13:15
O shakë, mos e devijo temën duke kërkuar mendimin tim. Ju i sillni dhe i ''lexoni'' vetë mbishkrimet nuk ju duhen opinione të tjera. Nuk mund t'ju ndërpres unë tash që jeni në vlugun e krijimtarisë patriotike.ku vajti bizantin djali?.Përse u trëmbë edhe iku?.E verboj mbishkrimi shqipë që solla më lartë?.Sepse ai thotë që "nuk është shkruajtur gjuha shqipe"....zakonishtë nuk i futë hundët në forum kur shfaqen mbishkrimet shqipe.
Ndryshuar për herë të fundit nga Bizantin : 23-05-2008 më 13:45
Slagt ham! Kristenmands sønn har dåret. Dovregubbens veneste mø.
Gott mit Uns
e verteta dhe e drejta jane miq me te mire se edhe vete Platoni, miku im
Ndryshuar për herë të fundit nga dias10 : 23-05-2008 më 16:39
e verteta dhe e drejta jane miq me te mire se edhe vete Platoni, miku im
ky është surrati i dytë edhe surrati i vërtet i juaji.Më lartë u mbrojtët"shkencërishtë",ndersa tani po na kujtoni stilin tuaj të njohur të një shqiptari fetarë ortodoksë .Në se do kishe ruajtur shqiptarin nuk do ishte nevoja të përdorje dredhin në këto momente.
Jo "ju i lexoni",por të lexuara nga Iakovo Thomopulo që nga 1912.Nuk jamë unë "krijimtari patriotë",por ishte një Grekë ai që i lexoj këto mbishkrime.Grekë por jo si puna e fanatikve ortodoks të tipit bizantin serafim e anthimo-bollano-nano e berisha.Ju jeni ajo pjesë që quhet turpi i të qënit grekë,pasi miqë grekë unë kamë jashtë mase..prifterinj-profesor-e popull.Ju jeni pakica e flliqur e cila erdhi në Epirë -Iliri-Dardani me anë të fesë edhe tani falë trapllëkut zogu-hoxha-nano-berisha ,vetquheni minoritarë.Nuk jeni minoritarë,jeni shqiptarë që mësuat greqishten falë fesë edhe politikës injorante shqiptare.
TË MBETEN DY RRUGË.1)PRANOJE ME NDERË MBISHKRIMIN SHQIPË=I DOBISHËM PËR TEMËN.2)VAZHDO TË MBETESH NJË INJORANT I TIPIT BESO EDHE MOS
KONTROLLO= I PADOBISHËM PËR TEMËN.
DIAS 10.
mbishkrimet i boton edhe thomopulo 1912.unë nuk i kam studjuar hollësishte edhe nuk dua të fluturoj pa i studiuar hollësishtë.një mbishkrim nga këta e ka sjellë edhe BARAT në këtë temë.
Krijoni Kontakt