Close
Faqja 213 prej 255 FillimFillim ... 113163203211212213214215223 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 2,121 deri 2,130 prej 2545
    i/e regjistruar Maska e Kreksi
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Vendndodhja
    Francë
    Postime
    5,636
    Si ore, a dini te numroni a jo ?
    Ne tblo jane 7 emra te te cekur per 7 luftetaret, a keni sy apo jo ?
    Askush nuk te pyt: ç'ka bere atedheu per ty por ç'ke bere ti per Atedheun ! - JFK

Citim Postuar më parë nga Kreksi Lexo Postimin
    Si ore, a dini te numroni a jo ?
    Ne tblo jane 7 emra te te cekur per 7 luftetaret, a keni sy apo jo ?
    po ti di te numerosh!! shif iher mos jane 8

Anëtarësuar
    20-11-2004
    Vendndodhja
    Francë
    Postime
    5,636
    Citim Postuar më parë nga crazy_diamond Lexo Postimin
    po ti di te numerosh!! shif iher mos jane 8
    O trim, une thash per keta 7 luftetaret i 8-ti eshte grua...s'ka rendesi pra, fjala ishte per ushtarin ne te majt..;emrin e ka aty por nuk shifet si duhet..;
    Askush nuk te pyt: ç'ka bere atedheu per ty por ç'ke bere ti per Atedheun ! - JFK

O trim, une thash per keta 7 luftetaret i 8-ti eshte grua...s'ka rendesi pra, fjala ishte per ushtarin ne te majt..;emrin e ka aty por nuk shifet si duhet..;
    me gjith akilin e vdekur behen 8 plus gruja behen 9ose 10.....shko veri syzet
    Ndryshuar për herë të fundit nga crazy_diamond : 11-11-2008 më 21:23

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Edhe ti "o trim" lexo pak - se i kam dhene te gjithe emrat ekzistues ne postimet siper -Eneu gjindet mbrapa 'grekut" pa emer. ("gruaja" eshte e 9-ta!)

p.s.:
    E gjitha duhet te kete nje spjegim ... por kete tjera here; njera prej tyre duhet te jete kopje e origjinalit..
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

Anëtarësuar
    20-11-2004
    Vendndodhja
    Francë
    Postime
    5,636
    O Baptist, po shiko posht o trim tek gjuni atij ushtarit te dyt i shkrun emri......se u beme prrall... shihe tash tjetri thot 10 veta i shofim ?
    Ruana o Zot !

i/e regjistruar Maska e Longarus
    Anëtarësuar
    24-09-2007
    Vendndodhja
    Prishtine
    Postime
    553
    Kreksi te ushtari i trete nga e majta (ENEU) mbrapa tij eshte edhe nje ushtar ku i shihet fytyra si dhe njera kembe .

8 ushtare si dhe Athena

shiko te ajo foto qe ka postuar Kanan

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    10-08-2007
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    1,100
    Citim Postuar më parë nga XH.GASHI Lexo Postimin
    Fjala kambzbathur nuk paraqet primitivizem analizojeni kete fjale cka paraqet ne ditet e sotme une besoj se fjala kambzbathur paraqet lirin dhe klimen pra ne ato kohra besoj se ishte klima me e nxeht dhe jo si sot .
    Kamb zbathur nenkupton qendrim pa brenga ,pa gajle .
    pikerisht kete po thoja miku ime----ka lidhje me artin edhe shpjegohet sipas rastit,por dietaret kembngulin se ka lidhje me qenien primitive te pellazgeve

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    10-08-2007
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    1,100
    Citim Postuar më parë nga alfeko sukaraku Lexo Postimin
    shkenca e krahesimit te fjaleve deri me sote mbetet nje qeftore popullore=bordello pasi ajo nuk u bazua kurre tek mbetjet origjinale edhe as tek mbishkrimet---ndaj është bydallallëk të flasesh për luhatje germash në një kohe kur nuk njeh fjalet e lashta.Mbishkrimet like-kerike-lidike-jonike-eeteokretane-hite etje etje quhen te panjohura edhe sote e kësaj dite

ateher ku bazohemi kur flasim për mbaresa e prapashtesa ne një kohe që nuk njohim se si shkruheshin edhe se si fliteshin fjalet ne lashtesi?------ndaj djema që mundoheni të zgjidhni enigmen e se shkuares se shqipes me ane te teoremes se pitagores ,më duhet tju kujtoj fjalën e urte popullore "mos ja fusni si kau pelës"ashtu si buda e demiraj agaj

E BEIS e thote shqipja e popullit

ME PIJSEN ësht e folur letrare me kohe -numer e vete=gjuhe letrare =greqishtja e lashte =rrenja pellazge E BEIS

ATA qe e kuptuan e kuptuan,ata qe se kuptuan te hapin ndonje liber me shume edhe te mos studjon vetem botimet e qeftores popullore
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  
    Ndryshuar për herë të fundit nga alfeko sukaraku : 12-11-2008 më 15:45

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Citim Postuar më parë nga alfeko sukaraku Lexo Postimin
    E BEIS e thote shqipja e popullit

ME PIJSEN ësht e folur letrare me kohe -numer e vete=gjuhe letrare =greqishtja e lashte =rrenja pellazge E BEIS

ATA qe e kuptuan e kuptuan,ata qe se kuptuan te hapin ndonje liber me shume edhe te mos studjon vetem botimet e qeftores popullore
    E ke munddesi, me na e perkthy shqip kete qe ke shkruar dhe te na tregosh me mire se cfare lidhje ka kjo E BEIS me ato qe po diskutonim e qe ishin MEPOIESEN [E POISEN] apo MEGRAFSEN?

Dhe perfundimisht, nese ke ndonje ide ne lidhje me ato qe po mendon se ke shkruar na spjego: cfare the?

Ju falemnderit.
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

Tema të Ngjashme

1. Në gjurmë të gërmave dhe shkrimit Pellazgo-Yllir #2
    Nga alfeko sukaraku në forumin Arkeologji/antropologji
    Përgjigje: 477
    Postimi i Fundit: 14-07-2010, 03:58
  2. Sola Scriptura
    Nga berat96 në forumin Komuniteti protestant
    Përgjigje: 17
    Postimi i Fundit: 24-08-2009, 11:48
  3. Letërsia shqiptare: probleme teorike-kritike në gjykimin e vlerave letrare
    Nga Kosovari_78_Ca në forumin Enciklopedia letrare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 25-01-2005, 15:56
  4. Makina e shkrimit
    Nga elvisi80 në forumin Humor shqiptar
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 08-11-2002, 03:31

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •