Fillon Bizantin
O rrotë, o ****, o zgjebë, o shakë, o hardhuckë, o njëthundarak, o kopil, o gjosë! Kush pjerdh mer hajvan për kopjen më të vjetër të Iliadës? Ça dreqin mendon mer zhapik, se do arrinin librat e Homerit në ''amballazhin'' që i la ai?
Hyj-Njeriu
Qirje bizantin cke qe pirdhesh ti, te ka hip palikarlleku me shume se c'lejohet.
Ste pelqen fakti qe iliada origjinale e Homerit eshte dhunuar per qejf gjate 2 mije vjeteve pas formimit?
Bizantin
Mic, mos do gjë atë topin të ta fus në bythë?
Hyj-Njeriu
Faktikisht per ty nje k.ar te madh kam une, do behem njehere by-thqires nga halli se shume po e kerkoke. Qenka e vertete qe turqit e mesuan ti futen sumes kur takuan greket.
alibaba (i cili eshte dakort ne parim me Hyj-Njeriun, por jo ne permasa)
Hahahaa bli një gomar më mirë, se ai e ka të gjerë.
Hyj-Njeriu (qe eshte dakort me vezhgimin e mprehte te alibabes)
Se ke keq ti, do ja bej dhurate qirje bizantinit kete gomarin , mbase vjen me i qete ne forum :
http://www.youtube.com/watch?v=0KLmKL_hpHM
Bizantin (duket se eshte dakort dhe ai, por ka pretendimet e veta)
Fillo të numërosh çfarë të ka ngelur e pashkërdhyer (nqs të ka ngelur) se erdha...
Hyj-njeriu (pergjigjet me naivitet)
Motren tende dhe plaken tende i kam te shkerdhyera, po ashtu ca kusherira te tuat qe njoh . Me ke ngel vec ti pa u shkerdhyer. Kap ndonje vibrator nga ato te gruas tende, me te madhin e fute ke veni qe ai gomari ta fuse kollaj.
Bizantin (imitimi i Berishes tregon se ai nuk eshte me nerva, por po luan me qellim prishjen e temes)
Jot' ëme ku shkërdhehet, moteleve apo hoteleve? Me çfarë të zuri, me topin që ke në foto? Plakë të fortë ke pasur, e mbaj mend. Në ****** e saj kisha humbur një maunë.
Hyj-Njeriu (me ne fund po e shikon qart perpjekjen e ndyre te Bizantinit per te shkaterruar nje teme qe atij i djeg shuuume)
Ime me mban me puder p.idhin e sateme sa here qe mbaroj pune me plaken tende. E ke te re plaken, duket qe eshte q.re me lagjen qe e re kur te polli ty. Kujt i ngjan me shume ne lagje ti ?
p.s Ca eshte kjo taktike per te ndikuar ne perjashtim fale njohjeve te tua atje lart, apo vertete te ka vajt mendja per tu shkerdhyer e po e kruan ne internet? Ka shqiptare boll edhe aty ku banon ti, shko kruaje se ta bejne ****** ballone .....
Bizantin (nuk terhiqet sepse tema dhe disa pjestare nuk jane perjashtuar akoma...ose se, kushedi. Edhe pse i ndryshem mund te quhet mashkull)
Më ka vajt mendja për të shkërdhyer robt e një skllavi, edhe je me fat që më dole përpara. Plakën tënde do e lë për në fund se herët e tjera më ka lodh keq. Pa le që ka qënë e parruar (apo vallë ka qënë plaku yt ai? nuk mbaj mënd mirë se që të dy t'i **** nga *****).
Styx (perpiqet me kot)
Hyj-Njeriu, lere me kaq. Eshte per te ardhur keq te lejosh nje qen bir qeni ta katandise kete teme ne kete pike.
PS. Derrit natyral grek: ofendimet e tua te bejne te vesh buzen ne gaz. Keto ju mesojne per ciceroni?
Zenith (vjen pak me vonese por me nervin "high-quality")
ça pidhin e kurves se asaj jevges greke qe ke ne shpi pate ti mer pederast,ça pate qe u nxehe ti o rot ka.ri,nuk te pelqeu fakti qe homerin nuk e gjen ne origjinal ne gerqisht.............ti po flisje qe homerin e gjen origjinal ne gerqisht..........origjinali i gerqishtes i p.idhit te motres tate qe bo blow job.
Krijoni Kontakt