...e pra, une jam europian.......kurse ti aziatik....per çfar epo diskuton tahi??
....t'ka rrejt hoxha ty Tunxh.....shqiptaret i kane rrenjet tek pellazget, qe jane shume me te vjeter se Ibrahimi e se Mahmuti!!!
...vertet...perveç dijetarit dhe vetimes, ti je i vetmi qe po e thu kete ......ok, kam per te te konsideruar te te njejtit nivel me ta!!!
...edhe kete ta ka lene me amanet Ibrahimi dhe Mahmuti, Tunxh??!!....besa, ti qenke njeri me kulture te thelle.......

...o derdimen!!! Nuk ka problem sepse jane falenderuar turqit per kete akt fetar bamires, por sepse jane falenderuar si "ngrites te vetedijes kombetare dhe shkencore"!!! A ha shqip o turqeli......sa here duhet te ta perseris??!!
Po emigranteve nga Shqiperia qe vijne e punojne ne Tetove, si i thoni, ti zoti malok me kulture "gjermane"??!!
...."shpici" i Muhamedit dhe Aishes e kishe fjalen ti??? Apo ai i Allahut, babait te Manatit dhe Uzes??!!
Te imitosh çifutet si majmun, nuk do te thote te jesh i kulturuar??! Pastaj te jesh idiot e te mendosh se rrethprerja eshte diçka fetare, eshte njesoj si idiotesia e atyre qe mendojne se te rrisin lesht e harapit ne surrat, i ben fetar si Muhamedi!!
Te besh rrethprerjen nuk do te thote te jesh mysliman o Tunxh...ishte thjesht si puna e vaksines ne kohera kur higjiena nuk mund te te mbronte nga infeksioni....pak a shume koherat kur Muhamedi e fshinte prapanicen me bajga te thata(sipas Buharit).....more vesh ti Tunxh, mora thuaj!!!!
...sepse i djeg barku per kopilat qe kane lene ne trojet shqiptare, apo jo??! Apo ti di ndonje arsye tjeter??!!
O turk!!! Sa here duhet te te perseris se nuk po diskutohet per ate qe bene turqit, por per idiotesirat qe ka nxjerre prej goje ai "hoxha"??!!!
Pse nuk iu pergjigje pyetjes sime, por vazhdon akoma te vjellesh gomarlleqe??!!
Ne ç'menyre, duke e share dhe mallkuar??!! Duke falenderuar turqit qe ai mposhti per 25 vjet rresht??? Duke lavderuar gjuhen harape e turke karshi asaj shqiptare??
Duke jetuar si harape e si turq e akoma me keq, duke menduar si ata??? Tregona, Tunxh, ne ç'menyre???
"synetimi eshte "ngritje" e vetedijes kombetare"
Keshtu e mbakeni trashegimine e Gjergjit ju , Nuqi??!!!
Nuk mund te vazhdoj e t'i pergjigjem nje idioti, pasi te tjeret ndoshta nuk do te kuptonin ndryshimin midis nesh.......thjesht, do te te trajtoj si vetima!!!!
Krijoni Kontakt