Close
Faqja 23 prej 51 FillimFillim ... 13212223242533 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 221 deri 230 prej 501

Tema: FC Barcelona

AdIdAs Maska e DoLpHiN
    Anėtarėsuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    Hono Lulu
    Postime
    1,453
    Citim Postuar mė parė nga The.ReaL Lexo Postimin
    Nuk e keni merituar asnje pik te vetme ne kete ndeshje pasi Lyon ju beri per lesh .

Goli i parė i pesuar i Barcelones vjen nga 40 metra , me keq kurkun nuk ka ().
    Perse ben sikur e ke ndjekur ndeshjen? Meqe te paska ikur , hap statistikat te uefa.com dhe shiko ecurine e ndeshjes .... goditjet ne porte , kontrollin e topit , kornerat etj...
    Kjo do te sherbeje edhe nese e ke ndjekur ndeshjen , pasi rezulton te kesh nje memorje te dobet.
    `That` is good and `that` is funny...but it costs a lot of money...

Shaqiri #11 Maska e The.ReaL
    Anėtarėsuar
    01-06-2006
    Vendndodhja
    Corleone....
    Postime
    2,707
    Bro , ndeshjen e kam percjellur dhe memorjen nuk e kam te dobet ndoshta ti po se tifozlloku nuk te le te pranosh qe nuk fituat dhe qe e zhvilluat nje loje shumė te dobet dhe statisikat nuk vyn gje nese nuk fiton por hajt edhe une spo e zgjas.
    SPECIAL ONE

RAUL # 7

Bro , ndeshjen e kam percjellur dhe memorjen nuk e kam te dobet ndoshta ti po se tifozlloku nuk te le te pranosh qe nuk fituat dhe qe e zhvilluat nje loje shumė te dobet dhe statisikat nuk vyn gje nese nuk fiton por hajt edhe une spo e zgjas.
    HAHA! ty nuk te le tifozlleku i yt ndaj rrealit te pranosh qe barcelona po luan me mire se te tere skuadrat ne spanj . edhe sa i perket lojes se dobet te barcelones shiko realin tend qe barazoj me nje skuader te dobet.

BARCELONA
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga european : 30-11-2007 mė 11:43

i/e regjistruar Maska e OO7
    Anėtarėsuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823
    Dolphin edhe ti qeke ke lista e ēerrave te Barcelones qe nuk shofin futboll po shofin statistika?? Shif ndeshjen mer daje mos me shif statistikat. Lioni ju boni ēorap ne fushe, kishte raste te pastra per shenim. Aty diku nga minuta e 15 pati rast te paster per ta ēu 2-1 po ja dha ne dore topin Valdezit ai Santosi. Te ishte bo ai gol do ishte ēorientu fare Barcelona e do kish honger nja 3-4 te tjere. Edhe Gouvu prape e perplasi ke Valdez topin se ngriti pak. Statistikat i dashur Dolphin sdo te thone asgje. nese Lyon ka raste te pastra per shenim edhe ja jep portierit ne dore quhet gjuajtje ne porte. Nese portieri i Barcelones e gjuan topin direkt ke portieri i Lyonit quhet gjuajtje ne porte. Ca statistike eshte kjo?? Mesohu te shofesh ndeshjen jo statistikat!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga OO7 : 30-11-2007 mė 14:02

Citim Postuar mė parė nga MUAHHH Lexo Postimin
    Dolphin edhe ti qeke ke lista e ēerrave te Barcelones qe nuk shofin futboll po shofin statistika?? Shif ndeshjen mer daje mos me shif statistikat. Lioni ju boni ēorap ne fushe, kishte raste te pastra per shenim. Aty diku nga minuta e 15 pati rast te paster per ta ēu 2-1 po ja dha ne dore topin Valdezit ai Santosi. Te ishte bo ai gol do ishte ēorientu fare Barcelona e do kish honger nja 3-4 te tjere. Edhe Gouvu prape e perplasi ke Valdez topin se ngriti pak. Statistikat i dashur Dolphin sdo te thone asgje. nese Lyon ka raste te pastra per shenim edhe ja jep portierit ne dore quhet gjuajtje ne porte. Nese portieri i Barcelones e gjuan topin direkt ke portieri i Lyonit quhet gjuajtje ne porte. Ca statistike eshte kjo?? Mesohu te shofesh ndeshjen jo statistikat!
    Lyoni pat raste siq e the ti por nuk arriti ti shfrytezoj nuk eshte faji i yni por eshte aftesia e lojtarit!!! Qfar te bejme?!
    edhe sa i perket qorapes nuk behemi ne po ata se ne i mundem vendas ndersa ata arriten vetem nje barazim!:

AdIdAs Maska e DoLpHiN
    Anėtarėsuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    Hono Lulu
    Postime
    1,453
    Barcelona kurresesi nuk luajti dobet. Dukesh qe nuk e paske ndjekur ndeshjen.
    Barcelona e kishte kontrollin e topit 70% kundrejt 30% te lyon , kurse me gjuajtje ishin njesoj.
    Ej , po Reali ca pati?
    Citim Postuar mė parė nga MUAHHH Lexo Postimin
    ... O MUAHHHH ne radhe te pare nuk jam cerr por tifoz i Barces , edhe nga ndeshja nuk kam humbur asnje minute. Dhe mos me fol mua me lista cerrash... nese ke ndonje koment te mencur beje , por mos i hiq pike vetes me komente si te atij tifozit te cmendur qe e njeh gjithe forumi e di se per ke e kam fjalen besoj. Statistikat sherbejne per ti treguar ndeshjen The.Real qe nuk e paska ndjekur me sa duket. Lyoni pati shume raste , vertet , po edhe Barca nuk ngeli mbrapa. Pati rast Fabio Santos , po pati edhe Toure me ate predhen nga jashte zone. Te mos rri te numeroj te tjerat.

Ps: Fabio Santos ishte lojtari me i dobet ne fushe... e pe cfare pasash humbiste gjate gjithe ndeshjes ne mesin e fushes?
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga DoLpHiN : 01-12-2007 mė 10:18

ReaL maDriD Maska e ReaLFan
    Anėtarėsuar
    04-06-2007
    Vendndodhja
    N'Zvicerr
    Postime
    1,199
    Citim Postuar mė parė nga DoLpHiN Lexo Postimin
    Barcelona kurresesi nuk luajti dobet. Dukesh qe nuk e paske ndjekur ndeshjen.
    Barcelona e kishte kontrollin e topit 70% kundrejt 30% te lyon , kurse me gjuajtje ishin njesoj.
    Ej , po Reali ca pati?

OOO Sa them nuk dua te Postoj me ne ket tem po prap me beni te Postoj qfar ne thua more ti... 70% Pati barca topin auhhauhuahua po esht e vertet qe pati barca 70% topin mirpo jo ne ket ndeshjen po ne at qe luajti ne shtepi Barca dhe qe fitoj atje pati topin 70% Se ne Lyon jo Gabim je shum... Mos Posto si te Konvenon ty haver po thuaje ralitetin...

E reali Humbi se nuk ishte kerka hiq,Loja me e doket e realit ne ket sezon ishte ajo kunder bremes Haver ne tifozet e Realit i pranojm humbjen se edhe ne mundem tashi te thejm ooo relai humbi se i pat Ndresat e Zeza edhe nuk po i sjellin fat Kto ndesat me ngjyr te Zez si ju tifozet e Barces qe thuani Cdo gje Kur Humbeni...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga DoLpHiN : 01-12-2007 mė 16:18
    ReaL madriD
    Campeón de Liga 2007/08
    Repasa el triunfo de la Liga 07/08 del Real Madrid.

AdIdAs Maska e DoLpHiN
    Anėtarėsuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    Hono Lulu
    Postime
    1,453
    Citim Postuar mė parė nga PriinCi_3nt Lexo Postimin
    OOO Sa them nuk dua te Postoj me ne ket tem po prap me beni te Postoj qfar ne thua more ti... 70% Pati barca topin auhhauhuahua po esht e vertet qe pati barca 70% topin mirpo jo ne ket ndeshjen po ne at qe luajti ne shtepi Barca dhe qe fitoj atje pati topin 70% Se ne Lyon jo Gabim je shum... Mos Posto si te Konvenon ty haver po thuaje ralitetin...

E reali Humbi se nuk ishte kerka hiq,Loja me e doket e realit ne ket sezon ishte ajo kunder bremes Haver ne tifozet e Realit i pranojm humbjen se edhe ne mundem tashi te thejm ooo relai humbi se i pat Ndresat e Zeza edhe nuk po i sjellin fat Kto ndesat me ngjyr te Zez si ju tifozet e Barces qe thuani Cdo gje Kur Humbeni...
    http://www.uefa.com/competitions/ucl...report=st.html

Paska mbaru 57% me 43% prap ne favor te barces
    Ne pjese te pare ka qene 70 me 30 se e nxorri ne ekran.

ReaL maDriD Maska e ReaLFan
    Anėtarėsuar
    04-06-2007
    Vendndodhja
    N'Zvicerr
    Postime
    1,199
    Espanyol [1 - 1] Barcelona

6' [0 - 1] A. Iniesta
    69' [1 - 1] F.T. Coro

Mir Barca mesi more nje pik nuk kam besu qe barca merr nje pik po nese Urime nje pikshin...
    ReaL madriD
    Campeón de Liga 2007/08
    Repasa el triunfo de la Liga 07/08 del Real Madrid.

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anėtarėsuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Citim Postuar mė parė nga PriinCi_3nt Lexo Postimin
    Espanyol [1 - 1] Barcelona

6' [0 - 1] A. Iniesta
    69' [1 - 1] F.T. Coro

Mir Barca mesi more nje pik nuk kam besu qe barca merr nje pik po nese Urime nje pikshin...
    Hahhaha pse si dhae ti me shume se nje pike? , une mendoja se do fitoje dhe e kisha ne bast 2 po ja qe skisha fate.
    Sui generis

Faqja 23 prej 51 FillimFillim ... 13212223242533 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Pėrgjigje: 317
    Postimi i Fundit: 02-06-2009, 05:59
  2. Copa del Rey: Barcelona rremben trofeun e 25-te
    Nga no name nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 22
    Postimi i Fundit: 14-05-2009, 14:54
  3. El Clįsico: Real Madrid 2 - 6 Barcelona
    Pėrgjigje: 165
    Postimi i Fundit: 04-05-2009, 11:30
  4. FC Barcelona
    Pėrgjigje: 555
    Postimi i Fundit: 06-04-2009, 18:24
  5. El Clįsico: FC Barcelona vs Real Madrid CF
    Nga Davius nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 131
    Postimi i Fundit: 03-04-2006, 05:56

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •