Close
Faqja 6 prej 51 FillimFillim ... 4567816 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 501

Tema: FC Barcelona

Barcelona
    Anėtarėsuar
    01-08-2007
    Vendndodhja
    n'KS !
    Postime
    741
    Urime tonve fitorja

3-0

super ekip barca ...

◄█ Lionel Messi █► Maska e AIRON^BOY
    Anėtarėsuar
    13-12-2002
    Vendndodhja
    ♥ Camp Nou ♥
    Postime
    2,012
    Citim Postuar mė parė nga PriinCi_3nt Lexo Postimin
    Ta Shofim a dot ben Gol messi Kunder Realit
    Deri ne fund te dhjetorit qe do luhet ndeshja e madhe Barcelona - Real, Messi do i kete bere nja 15 gola. Ndersa Realin Messi ka per t'a palluar, do i bej sex mbrojtesave te Realit. S'ka ndonje mbrojtes qe mund t'a perbelloj dot LIONEL MESSIN.
    ◄█ Barcelona e MADHE █►

i/e regjistruar Maska e il.Padrino
    Anėtarėsuar
    09-10-2007
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    131
    Barēa ėshtė ekipi nr.1 n'botė...

Mė shumė se klub.....

Anėtarėsuar
    09-10-2007
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    131
    www.fcbarcelona-ks.com

ėshtė forum shqiptar i fansave tė Barcelonės.

Gjithashtu edhe mbi sportin n'pėrgjithėsi.

Anėtarėsuar
    09-10-2007
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    131
    Deco: Messi duhet tė fitoj Topin e Artė

Besfushori portugez i Varēės Deco thotė se bashkėlojtari i tij Messi e meriton tė jetė fitues i Topit tė Artė pėr kėtė vit, pas performancave tė jashtėzakonshme.

"Messi e meriton kėtė pėr tė arriturat dhe pėr kualitetin e tij".

"Ai mė mahnit si lojtar. Nuk e di nėse do ta fitojė, megjithatė: Kaka ka pas njė vit tė mrekullueshėm. Por, nga ana ime, unė preferoj Messin".

Deco, nė intervitėn pėr Catalunya Radio, flete dhe pėr sukseset nė kėtė fillim tė sezonit.

"Kemi njė skuadėr tė madhe sivjet dhe dukemi tė fortė kėtė vit". "Blerjet e reja kanė qenė tė mira - ajo ēka na duhej".

Lidhur me tė ardhėm e tij.....

"E ardhmja ime varet nga unė - unė nuk jam mall".

"Jam nėn kontratė deri mė 2010, kam dėshirė tė jem te Barcelona, dhe jam i lumtur kėtu. Klubi ėshtė i lumtur me mua, kėshtu qė s'ka asnjė problem".

Lidhur me Ronaldinhon

"Fansat nuk e kan akuzuar, as menagjeri, as lojtarėt, as klubi", dhe lė median si alternativė.

"Lujtarėt duhet tė jenė tė pėrgaditur pėr kritika kur vijnė nga futbolli, por kur vijnė sulme personale ėshtė e tepėrt".

www.fcbarcelona-ks.com

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    Lojtar i mire eshte Fabregasi, por Barca besoj se ska nevoje me per perforcime kete vit.
    #VamosArgentina

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anėtarėsuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Ca u duhen mo perforcime amon , at nate me Interin miqesorja me formacionin e dyte luante Barca , ata te interin thonin shif sa lojtar te mire ka fut ne loje , po kur ska te keqij cte bej
    Sui generis

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    Ndeshja e radhes:

Forca Barcelona
    #VamosArgentina

◄█ Lionel Messi █► Maska e AIRON^BOY
    Anėtarėsuar
    13-12-2002
    Vendndodhja
    ♥ Camp Nou ♥
    Postime
    2,012
    Krujfi vecon lojen e Iniestas dhe Mesit ne artikullin e tij te fundit ne “El Periodico”, ndersa per kete te fundit thekson qe meriton te fitoje Topin e Arte. Ish?trajneri i Barcelones, me te cilen fitoi kater tituj kampion dhe nje Champions, shkruan: “Leo misheron te gjitha cilesite qe i duhen nje futbollisti per te qene nje yll dhe punon shume per t’u permiresuar vazhdimisht. Ka edhe futbolliste te tjere qe punojne shume, por nuk do te kene kurre te njejtin nivel, pasi cilesia e Leos eshte dicka e lindur”. “Lule” kishte edhe per Iniestan: “Rrethanat e detyrojne te luaje i terhequr dhe jo ne pozicionin e tij ideal, prane zones kundershtare. Ajo qe me befason me shume tek ky djalosh eshte gjakftohtesia qe shfaq ne cdo rast. Iniesta eshte pa dyshim, nje prej atyre futbollisteve qe nje trajner do te deshironte te kishte ne fushe ne momentet me te veshtira”. Ne fund, Krujfi pranon qe loja e shfaqur nga Reali i Shusterit nuk arrin ta binde: “Reali duhet te kishte disa pike me pak ne renditje dhe kane patur fat ne keto ndeshje te para, pasi niveli i tyre nuk ka qene aspak i mire. Kane barazuar vetem nje ndeshje dhe ky mund te quhet nje fillim i shkelqyer, por ne nivelin e lojes Barca ka nje epersi te dukshme per momentin”.
    ◄█ Barcelona e MADHE █►

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    Citim Postuar mė parė nga strong_07 Lexo Postimin
    Gazeta sportive spanjolle Marca ka bere te ditur se lojtari i Arsenlit Fabregas eshte objektivi qendror i merkates se Barcelones. Arsenali ka bere te ditur se nuk e leshon talentin spanjoll pa 55 milion euro
    Febragas konfirmon: Barca eshte endrra ime

Cesk Fabregas, nje nga mesfushoret me te mire ne Evrope, e pret me entuziazem mundesine per nje kalim te mundshem te tij te Barcelona. Eshte nje motiv per t’u ndjere krenar, qe nje nga klubet me te mira te botes dhe te historise me konsideron si nje objektiv ne merkato. Eshte nje gje qe me pelqen shume, duke pasur parasysh se te Barca ka shume lojtare rezultative dhe qe tani kane sukses. Qe kur jam nisur per ne Angli, endrra ime ka qene gjithmone te luaja me Barcen.
    #VamosArgentina

Faqja 6 prej 51 FillimFillim ... 4567816 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Pėrgjigje: 317
    Postimi i Fundit: 02-06-2009, 05:59
  2. Copa del Rey: Barcelona rremben trofeun e 25-te
    Nga no name nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 22
    Postimi i Fundit: 14-05-2009, 14:54
  3. El Clįsico: Real Madrid 2 - 6 Barcelona
    Pėrgjigje: 165
    Postimi i Fundit: 04-05-2009, 11:30
  4. FC Barcelona
    Pėrgjigje: 555
    Postimi i Fundit: 06-04-2009, 18:24
  5. El Clįsico: FC Barcelona vs Real Madrid CF
    Nga Davius nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 131
    Postimi i Fundit: 03-04-2006, 05:56

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •