E kam lexuar kete, gjithsesi flm.
E kam lexuar kete, gjithsesi flm.
#VamosArgentina
Ndeshja e radhes:
![]()
#VamosArgentina
Barcelona e fiton kete ndeshje sepse eshte ne shtepi pasi qe Barcelona dhe Reali nuk njohin ekipe ne Shtepi.
Uroj nje fitore te lehtė Barcelones pa veshtiresi.
SPECIAL ONE
RAUL # 7
Ohoooooooooo dale moj daleeeeeeee.
Nuk u bo nami per 2 humbje! Edhe po ju them qe cdo gje do te regullohet shum shpejt, dhe Barcelona do te shkelqej me keto lojtare te medhej! Asnje lojtare ne Barcelone nuk eshte plere, te gjithe kane kualitetin e tyre...
Santos, dhe Bojan jane shum te rij e kane karrieren perpara, jane lojtare fantastik qe te dy me nje talent shum temadh. Nuk mund ti krahasojme qe tani me yjet e Barces...
Mendoj qe kjo humbja kunder Getafes do te jete humbja e pare dhe e fundit deri ne janar!
Forca Barcelona.![]()
#VamosArgentina
Thuhet se Barcelona dhe Juventus kane arritur nje marreveshje per ndrrimin e Marquez me Tiagon..
Deco u rikthehet stervitjeve ne Camp Nou pas lendimit qe mori..
![]()
Henry: Nuk jam penduar qė kam ardhur nė Barcelona
Pavarėsisht se u pėrballua me njė futboll mė tė vėshtirė nė Kataluni se sa nė Londrėn Veriore, ish ylli i Arsenalit, Thierry Henry, insiston se nuk ka dyshime pasi qė u bashkua me Barcelonėn gjatė kėsaj vere.
Henry ka deklaruar se ėshtė i kėnaqur dhe pa asnjė dyshim pėr vendimin e parė pėr t’iu bashkuar Barcelonės. “Erdha nė Barcelona pėr njė aventurė tė re, pėr diēka ngacmuese dhe tė pakrahasueshme me atė qė kam bėrė mė herė”, ka thėnė francezi. “Tifozėt, stili i lojės, pasioni pėr qytetin: Erdha kėtu pėr kėto gjėra. Dhe mora vendimin e duhur pėr tė nėnshkruar me Barēėn”. Henry ka shėnuar pesė gola nė La Liga gjatė dhjetė paraqitjeve tė deritanishme.
Femra ne Sex:
Akmerikanka: o yes o yes
Gjermanja: ja gut ja gut
Shqiptarja: "mos i trego kerkujt"
Arrihet marrveshja ne mes Barces dhe Bayernit per tranfesrten e Lahm per 15 milion
Nje gje thuaje:ZOT me ruaj prej MIQEVE se prej ARMIQEVE ruhem vet!!!!!!
Krijoni Kontakt