mashtrus.....
kalli misri kok bosh
La Femme est le Chef-d'0euvre de Dieu sur tout quand elle a le Diable au corps... ✿⊱╮✿⊱╮ ✿⊱╮
hahahah albela ca kallini pra
Kur e ke këmbën jashtë gremines është e lehtë të japësh këshilla
Postuar më parë nga [MaRiO] hahahah albela ca kallini pra misri praaaaaaaaaaa po pa kokra iç svlen per gje
Postuar më parë nga Albela kalli misri kok bosh ehhhhh nqs mashkujt jan kalli qe thua ti, po femrat si mund ti quash? krik makine?
Postuar më parë nga Homza ehhhhh nqs mashkujt jan kalli qe thua ti, po femrat si mund ti quash? krik makine? e ndrite po ke ngatru tem pra shko ke komentet per femra
Postuar më parë nga Albela misri praaaaaaaaaaa po pa kokra iç svlen per gje tani mos na ofendo kur thua svlejm per asgje mjaftonte kallini misrit bosh
Postuar më parë nga Albela e ndrite po ke ngatru tem pra shko ke komentet per femra ti je feneri, une thjesht rreflektoj driten ktu dua te flas per femrat se me shum e lexoni kte teme se temen tuaj kshuqe femrat jan te mira ama pak skandaozeee.
Postuar më parë nga Homza ti je feneri, une thjesht rreflektoj driten ktu dua te flas per femrat se me shum e lexoni kte teme se temen tuaj kshuqe femrat jan te mira ama pak skandaozeee. dhe juve qe sju pelqen skandalit iç
Postuar më parë nga Albela dhe juve qe sju pelqen skandalit iç na pelqen na pelqen, ama jo skandale te ktilla saqe te thuash qe ne meshkujt, jemi kokekallira...... nejse, eshte e vertete qe kur smund te besh pa dicka, vazhdon dhe e shan pa vetdije, dhe ne fund e don me shum sesa ne fillim?
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt