Postuar më parë nga gloreta Kush e mendonte, ndoshta laura C'ka more ?? Ka me te mbyt laura
Postuar më parë nga xhamia C'ka more ?? Ka me te mbyt laura ki kujdes prej saj xhamiaaaaaaaaaaaaa
Postuar më parë nga gloreta ki kujdes prej saj xhamiaaaaaaaaaaaaa hahhaha ....pse mer qa kam me te un
Postuar më parë nga angelina o2 Qyqa ç'a ka ndodh mi gru, s'tkom pa asiher kshu : D Postuar më parë nga gloreta Te gjoret ata, nuk jam e sigurte se do te te afrohet kush ty mi : D Postuar më parë nga вlαck'swαn uvvv,mjera unee .|C`ka tpaskann boo [Hape veshin:PULS i ka fajet?Do e mbys te mallkuarin :@] Me pak fjale u shoft gjinia mashkullore nga fjalori i gjith botes . Kaq kisha u zhdukshin si specie ....
Postuar më parë nga WALCHIRIA Me pak fjale u shoft gjinia mashkullore nga fjalori i gjith botes . Kaq kisha u zhdukshin si specie .... Ah mi mi mi mi vetem ti e di
Do te te bjere malli per ta :P
Postuar më parë nga gloreta Ah mi mi mi mi vetem ti e di Jo se di , di vetem qe sdua me meshkuj afer meje . Postuar më parë nga вlαck'swαn Do te te bjere malli per ta :P Vallaj sa te bie malli per ndonje semundje , aq do me bjeri mua per meshkuj
Postuar më parë nga gloreta Kush e mendonte, ndoshta laura po me mua ckini mo sju bera edhe une te njejten mendin me walin kam
Me mire te rrosh nje dite dhe te vdesesh si nje LUAN, se sa i roberuar dhe te jetosh si nje dele
pluhur............
NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)
Postuar më parë nga WALCHIRIA Nje qenie qe i duhet nejt larg , mallkuar qofshin ... sjane te tere ashtu ..ka dhe ndonje special
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt