Postuar më parë nga EkOnOmIsTi Hahahahahahahha avash mi avash o dhelpra e trashe po re ashtu jeni ujk te trashe dhelper te trashe ska se dhelpra eshte dinake ashtu jeni ndac pranojeni ndac jo
Zoti është pranë gjithë atyre që kërkojnë, pranë gjithë atyre që e kërkojnë në të vërtetë.
Postuar më parë nga Uarda-1 po re ashtu jeni ujk te trashe dhelper te trashe ska se dhelpra eshte dinake ashtu jeni ndac pranojeni ndac jo Te pakten ti e pranon cfare je
S |< R /\ p /\ |_ | Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash
Postuar më parë nga EkOnOmIsTi Te pakten ti e pranon cfare je cfare jam une??????
Llafazan............!
Postuar më parë nga Uarda-1 cfare jam une?????? Mos bej kot te padituren se i bie te jesh dhelper e trashe pastaj
Postuar më parë nga EkOnOmIsTi Mos bej kot te padituren se i bie te jesh dhelper e trashe pastaj ahhhh shif shif cuni
Postuar më parë nga Uarda-1 ahhhh shif shif cuni He si po te duket? Thuaj te drejten
Postuar më parë nga EkOnOmIsTi He si po te duket? Thuaj te drejten mendimin qe kam dhene per ju nuk e ndryshoj
Mashkulli shkurt eshte Mbret
ATDHEU MBI TE GJITHA
Postuar më parë nga Uarda-1 mendimin qe kam dhene per ju nuk e ndryshoj Me fal po me kaq sa po kuptoj ti vdeske per femra
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt