Postuar më parë nga [Perla] Qe kur kshu e ? LoooL ka ca kohe, jam ba icik optimiste, e meritojne si shpirt (Linda5 na fal qe ta vodha si shprehje, po kshu jane me verte )
Mos ua bej te tjereve ç'ka s'do te doje qe te tjeret te ta benin ty...
Postuar më parë nga milanistja_el LoooL ka ca kohe, jam ba icik optimiste, e meritojne si shpirt :-) (Linda5 na fal qe ta vodha si shprehje, po kshu jane me verte ) Te paskan hedh siren ty me shoqe, o çdo ha llokume une hihihihi Une jam dakort me "lunatikun" Si te jete hena jane dhe ata
Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.
Postuar më parë nga [Perla] Te paskan hedh siren ty me shoqe, o çdo ha llokume une hihihihi hahahahahaa po moj dy... plus dy pale kepuce (kur te dali ai quizi pas 15 vjetesh ku do jeni ) Hyjnor
tradhetar...........
meso nga e djeshmja,jeto te sotmen,shpreso per te ardhmen...
Postuar më parë nga bombona tradhetar........... Reciprok
D'Oh!
Postuar më parë nga milanistja_el hahahahahaa po moj dy... plus dy pale kepuce (kur te dali ai quizi pas 15 vjetesh ku do jeni ) Hyjnor Ti nuk e bere quizin? shko beje me vrap Te llastuar ....
Postuar më parë nga [Perla] Te llastuar .... Moj ti, te cova ne Afrike para kohe Te kujdesshem...
Postuar më parë nga [Perla] Qe kur kshu e ? Pse sjemi te tille?
S |< R /\ p /\ |_ | Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash
Postuar më parë nga bombona tradhetar........... Cje ke fut kote po kot fare Si boni ju femrat si besniket e perendise po e harroni cjeni ne te vertete
Si do e pershkruanit Mashkullin me nje fjale te vetme? Nobody Nobody eshte nje nick i mashkullit, si tek shprehja: "Nobody is Perfect"
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt