Hhahahahaha te lumte Z.Agim.
ncncnc me mire te them bejn cdo gje per te qen femra e lumtur
Apo bejn cdo gje per tju hequr qafesh!
Hhahahahaha te lumte Z.Agim.
ncncnc me mire te them bejn cdo gje per te qen femra e lumtur
Apo bejn cdo gje per tju hequr qafesh!
- - Shumë shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askë!
Agim Metbala" ♥
Bota jemi ne-po nuk na mbajn dot!
Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.
Oj e panjohura, jam lodhur e u futa në këtë temë - jo në RANGLISTË, të pushoj pak mes mikeshave që unë i respektoj shumë...
(por çfarë jam në realitet, duhet ta pyetni shoqen time dhe sekretareshat me të cilat kam punuar...)...
Të qeshi edhe unë pak e të zbrazi energjinë negative të akumuluara,ha,ha-a-a-a-a-a-a-a-a-a...
Jam edhe unë mashkull e shpesh i ngrisi puplat si gjeli - këndezi...
Të them pa lajka, unë përpiqem femra të ndihet mirë, e rehatshme, e kënaqur, përpiqem ta bëjë të qesh...e po ndonjëherë edhe të qaj, janë të lezetshme femrat kur qajnë...ama jo për ndonjë problem të madh...
Mashkulli është i zoti...ndërsa femrat e shfrytëzojnë zotësinë e mashkullit...duhet të pranoj, jeni më dinake...
Mezi me,po ne jemi prap me shume se gjysma!Le te provojn te lindin njehere dhe pastaj flasim se kush jane mashkujt!
Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.
Ta kisha treguar një ndodhi, por nuk mundem, është banale fatkeqësisht por shumë e qëlluar shumë humoristike...
Mashkullin e ka dasht edhe vet Zoti...sa për t'ju nxitur, se femrën edhe më shumë, prandaj e ka krijuar më të ndjeshme, më të njomë, më të bukur...ju kam ngritur tash edhe juve puplat...
Ja edhe ne pershkrim i imi per meshkujt por jo me nje fjale!
Mendoj se meshkujt jane e mira dhe e keqja e botes!
e mira e tyre eshte kur marin persiper mbrotjen e familjes,kur me iteligjencen e tyre bejn qmos per te na ofruar nje jete komforte.
E keqja e tyre eshte se jane hakmares,provokues te luftrave!
Jane YIN ET YANG
- - Shumë shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askë!
Agim Metbala" ♥
[A=Sueda;2888127]Ja edhe ne pershkrim i imi per meshkujt por jo me nje fjale!
Mendoj se meshkujt jane e mira dhe e keqja e botes!
e mira e tyre eshte kur marin persiper mbrotjen e familjes,kur me iteligjencen e tyre bejn qmos per A na ofruar nje jete komforte.
E keqja e tyre eshte se jane hakmares,provokues A luftrave!
Jane YIN ET YANG [/QUOTE]
Nuk kam pas rastin ta lexoj këtë mendim - aforizëm për meshkuj...
Jam dakord plotësisht...pa asnjë vërejtje...
Lum ne që jemi meshkuj e lum ne që kemi femra - kështu e ka krijuar Zoti këtë botë, si meshkuj, si femra, janë të mira, ama për bashkëjetesë, duhet kërkuar partnerin që të përshtatet më së shumti...atëherë nuk ka mashkull e as femra e keqe...
Krijoni Kontakt