Ti ksanthi je gje anti-male?
Postuar më parë nga Smth_Poetic Ti ksanthi je gje anti-male? Ksanthi respekton dhe vlereson meshkujt persembari dmth te sinqerte , pa shume fytyra dhe te paster si uji.
Postuar më parë nga Ksanthi Ksanthi respekton dhe vlereson meshkujt persembari dmth te sinqerte , pa shume fytyra dhe te paster si uji. ksanthi, kane pas thone, qe uji del i paster nga burimi, por turbullohet rruges,... kurse maceduni, ai bullafiqi tullac me sy lajthi, turbullo te kthjellohet. perfundimi? uji prape pastrohet
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta... ---voudou.. ---
Postuar më parë nga KAT ksanthi, kane pas thone, qe uji del i paster nga burimi, por turbullohet rruges,... kurse maceduni, ai bullafiqi tullac me sy lajthi, turbullo te kthjellohet. perfundimi? uji prape pastrohet Ba ka ujra qe dhe te japesh miliona dhe vete jeten tende te trubullt mbeten.
Nelson Mandela..... gjithmon ne kerkim te freedom
Jeto sot se neser nuk i dihet
Postuar më parë nga Ksanthi Ba ka ujra qe dhe te japesh miliona dhe vete jeten tende te trubullt mbeten. ska te bejne milionat, duhet teknollogjia ksanthi lol
Postuar më parë nga KAT ska te bejne milionat, duhet teknollogjia ksanthi lol milionat per teknologjine do ti japesh
ha ha ha ha ha sa kom qesh.............
Postuar më parë nga HEN-RI ha ha ha ha ha sa kom qesh............. ki menjen se do te te bien dhe ato dhembe qe te kane ngelur
Postuar më parë nga Colomba Meshkujt jane si INFRAKTI te marrin frymen ,dhe te ndalin zemren! Epo infrakti meshkujt ze dhe jo femrat....
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt