Postuar më parë nga Nete tani e pash ket koment.. hahahaha edhe une tani e pash Mashkulli eshte e kunderta e gruas!
- - Shumë shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askë! Agim Metbala" ♥
Kapsoll
Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.
Postuar më parë nga Linda5 Kapsoll:@ pp E poshter mbete
Postuar më parë nga gloreta E poshter mbete Leji llafet Jep komentin tat
Postuar më parë nga Linda5 Leji llafet : dfshehur Jep komentin tat : p bubububububu me trembe moj e uruar, si te them moj Mashkulli eshte njeri qe rri te kasa kur une bej pazar. Te Spari
Postuar më parë nga gloreta bubububububu me trembe moj e uruar, si te them moj Mashkulli eshte njeri qe rri te kasa kur une bej pazar.: dfshehur Te Spari Emi dhe ti ,se jam e omel nuk te trem jooooooooooooooooo : p Ncq te Spari,te Deutsche Bank Shul
Postuar më parë nga Linda5 Emi dhe ti ,se jam e omel nuk te trem jooooooooooooooooo : p Ncq te Spari,te Deutsche Bank; ) Shul hahahhaha www.interspar.at Aty punojne keta mi, die werben sich dort als arbeitskraft
Postuar më parë nga lafazane Moshklli oshte buri grujes. qashtu u kon me ni vakt,ama qitash dikun dikun oshte ene buri burit!! LOL..................
Rrote mulliri
Postuar më parë nga Ksanthi Rrote mulliri loooooooooooool fol per vete po femra ne kete rast cfar duhet te jete?
Unë jam njeri i thjeshtë. Kënaqem me pak. Më mjafton më e mira.
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt