Pershendetje per gjith tifozat e skuadres me te fort ne itali Juventus
Forcaaaaaaaaaaaaaaaaa Juventus
Pershendetje per gjith tifozat e skuadres me te fort ne itali Juventus
Forcaaaaaaaaaaaaaaaaa Juventus
S |< R /\ p /\ |_ |
Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash
Ne ndeshjen e rradhes Juventus do te kete 4 mungesa qe do jene shume me peshe.
1- Bufon
2- Zebina
3- Iakuinta
4- Trezege
Sulmi do i besohet kapitenit dhe uroj te mos zhgenjejme
FORZA JUVENTUS![]()
Tjetėr problem, Juve pa Trezege ndaj Rexhinės
Sėrish probleme pėr Klaudio Ranierin, nė prag tė sfidės sė sotme kundėr Rexhinės nė kampionat. David Trezege ėshtė goditur nga njė grip dhe nuk do tė luajė sot nė mbrėmje, duke iu bashkuar listės sė gjatė tė mungesave qė pėrfshin edhe Bufon, Zebina e Iakuintėn. "Vė bast me kėdo qė ka ndėrmend tė gjejė formacionin. Duket njė shaka e fatit", tha Ranieri duke qeshur. Nė fakt, tekniku bardhezi ka qenė jo pak i ngrysur nė sallėn e konferencave.
bw
Sui generis
Forca Juveeeeeeeeeee.....
Ika se ishalla po gjej nei vend ta pim nje birr tu pa juven![]()
Femra ne Sex:
Akmerikanka: o yes o yes
Gjermanja: ja gut ja gut
Shqiptarja: "mos i trego kerkujt"
Perfundimisht keta albitra nuk te len te ecin perpara. Do zoti te pakten na len te hyjm ne chempios se per kampionat ta harrojm
Nje turp me te madh skishe ku te vinte per ate albiter sot ne ndeshjen Rexhina - Juventus. Ka dhen nje penallti kundra juves pa u menduar fare dhe me qefin me te madh sikur te ishte nje penallti 100%.
Sdi cte them me per ate ndeshje sepse cdo gje e tregoi albitri ne fush.
Urime skuadres time te zemres ne ndeshjen e ardhshme kundra Torinos
S |< R /\ p /\ |_ |
Une me mire mos te komentoj lojen, se po e prish fjalorin tash, se nervat 10000 i kam.
Sui generis
Kta arbitrat italiane ma kan shpif fare...eshte gjynah qe juvja te humbte kte ndeshje, por ske ci ben ky eshte futbolli ka dhe gabime femijrore sic beri ky arbitrit i ndeshjes se sotshme.
FORCA JUVE!
If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.
ma te leht e ka pasur TREZEGE ti jap 100 gola se ai qe ja ka njehur 100 golat hahah
whay people drink and drive ! They can Smoke and fly
Pershendetje!!
Jam nje anti Juventin per jete pasi Liverpool ka pesuar nje goditje para shum vjetesh nga Juventus ne Eysel 1985 Finalja e famshme e CHL Long Story.
Po ne kete rast dua te tregohem realist pasi me pelqen realiteti dhe kam qejf futbollin e paster. Dikur shahej Juve per trukim po tani kush duhet te shahet ?! Apo prap ka ndonje Moggi mbrapa skenave qe do te penalizoje Juventusin ?! Mendoje se Juve e mori ndeshkimin me shum sec duhet, po jo te penalizohet dhe nga Albitrat te cilet jave per jave po e shkaterojne ate skuader me pak yje dhe po e diskriminojne. Juventusi ka tradite ne itali dhe jo ne 24 jave ti japesh 13 penallti sepse eshte mekat dhe degjeneron futbollin italian dhe i ul imazhin. E pash ndeshjen dhe me erdhi me te vertet shum keq qe dha penallti pasi ai rast ndeshkohet lojtari me karton dhe jepet top i diskutueshem ose faull me dy takime po asnjeher 11 metersh. Mbaj mend para 2 vjetesh luante Roma vs Lazio dhe albiter ka qene Colina, dhe nje rast te till e mbaj mend qe ka nderhyre Zauri kunder Tottit dhe ka dhene karton dhe top te diskutueshem, tani vijne keto gabime nga Albitrat e perzgjedhur nga Colina. Mua me duket turp i futbollit dhe degjenerim total. Shpresoje qe te cohet ne apelim dhe te meret masa per kete Albiter. Nese lihet me nje verejtje ateher do te thot qe s'ka me federat futbolli Italia me ne krye Albertinin qe eshte president i federates.
P.s Shpresoje qe mos ndodhin me ne Seria A te tilla budallalliqe dhe albitrime adoleshentes po te vendoset nje dore e forte dhe te jet asnjeanese.
Kalofshi mire
Liverpool is now where it belongsThe cry was no surrender,
We'll fight for the boys in red,
We'll fight, we'll fight for Liverpool,
The team that Shankly bred.
We'll fight for Alun Evans,
We'll fight for Ian St.John,
We'll fight, we'll fight for Liverpool,
The pride of division one - two- three - four
Listen to the Kopites roar
LIVERPOOL - LIVERPOOL - LIVERPOOL
Endro po ti se kupto dot kaq gje qe ajo ndeshje ka qen e shkrujt per 1 sepse juventusi nqs e pe ndeshjen me vemendje pati 3 raste te pastra per te marr nje 11 metersh dhe albitri se dha po beri i gabim te rend dhe vete i jep rexhines ne min te fundit nje penallti te paqen.
Une per veten time si tifoz i zjarrt i juventusit kam ngel i pakenaqur biles me ka zen dhe frika se sic e kan nis keta albitra me juven se besoj se do e len te futet ne champios
S |< R /\ p /\ |_ |
Krijoni Kontakt