Sisoko bardhezi: Jam i emocionuar
Sisoko ėshtė zyrtarisht lojtar i Juventusit dhe nė klubin bardhezi janė mjaft tė kėnaqur pėr afrimin e mesfushorit afrikan. "Ėshtė njė element i rėndėsishėm pėr tė pėrforcuar kontingjentin, tha administratori Zhan-Klod Blank. Edhe pse vetėm 23 vjeē, Sisoko ka njė eksperiencė tė madhe, pasi ka luajtur nė shumė aktivitete tė rėndėsishme". Lojtari deklaroi: "Jam i lumtur qė erdha nė njė klub kaq tė rėndėsishėm. Jam i emocionuar nga ideja se do tė luaj pėrkrah disa kampionėve tė mėdhenj".
Femra ne Sex:
Akmerikanka: o yes o yes
Gjermanja: ja gut ja gut
Shqiptarja: "mos i trego kerkujt"
!SEEN Flori looooooooooooooooool me vjen keq per humbjen mgushellime Flori
♥I love INTER♥
Hahaha ngushllime Juventina ngushllime me vjen me te vertet shuuuum keq po skemi cka i bejme Interi u paraqit me mire dhe fitoi me i miri dhe vazhdon rrugen ma i miri forca forca Inter.
SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP
mire ia beri interi juves !!! urime interistave per fitoren !!! sa mire eshte te shikosh juventinat te ulen me kembe ne toke !!! edhe nje gje tjeter me vjen keq qe do e humbin edhe vendin e katert ne kampionat !!! :P !!!
YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...
ngushellime juventina
une e parashikova se do kualifikohej juve por gabova
JO SEKS PARA MARTESE
Interi normal de fiton Lojtar prej krejt botes ka ne ekip e vetem dy Italian, nuk eshte pune kjo ka mar krejt lojtaret e botes, po nuk e ka gjat jo, Juve aty eshte edhe pse humbi
Foooooorza Juveeeeeeee
E Merituam kete eliminim.Per ndehsjen skam comment se kam pare,...
Lidhjet e faqeve personale mund ti vendosni tek profili juaj por jo nė firmė. Stafi i forumit!
Krijoni Kontakt