forza juveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee e benritornati
forza juveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee e benritornati
DHE NJE DITE TE GJITHE DO TAKOHEMI ATJE.....
Gezuar te gjith tifozve juventin, ky vit me nje kampionat te ri
GEZUAR GEZUAR GEZUAR
![]()
Femra ne Sex:
Akmerikanka: o yes o yes
Gjermanja: ja gut ja gut
Shqiptarja: "mos i trego kerkujt"
Shpresojme qe viti 2008 te jet edhe me i sukseshem se ky qe lem mbas per klubin tone te zemres, shpresojme qe ekipet tjera ti bejn syte 4 kur te shohen Juven ne teren!
Forca Juve!
Sui generis
Pershendetje per te gjithe juventinat kudo qe ndodhen.
Tani keni per te pare juventusin e vertet ju o morrat e interit.
Forzaaaaaaaaaaaaaaaaaa Juventus
S |< R /\ p /\ |_ |
Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash
Ky Eshte Ekip
S |< R /\ p /\ |_ |
Lexova qe Juventus ka bler Van Der Vaart nga Hamburg per sezonin e kalum per 17 milion, eshte bere kjo gje zyrtare apo akoma po vazhdojn bisedimet?
Il Club Pił Titolato Al Mondo
Van der Vart: Juventus, mė prit nė qershor!
Mė nė fund ka ardhur edhe “goditja” e parė qė drejtuesit e klubit bardhezi shpresonin prej shumė ditėsh dhe qė tė e kishin shumė tė vėshtirė tė pėrfundonin. Bėhet fjalė pėr “operacionin” Rafael van der Vart. Mesfushori i Hamburgut nuk do tė rinovojė kontratėn qė skadon nė 2009?n me klubin gjerman dhe Juventusi ka hedhur nė “pjatė” plot 17 milion euro, duke i ofruar njė kontratė pesėvjeēare. Gjithēka do tė zyrtarizohet vetėm nė qershor, kur dotė vijė edhe firma e holandezit, qė dje, pėr shtypin gjerman, ka folur, duke sqaruar situatėn. Mesfushori ėshtė shprehur, duke dhėnė kėshtu njė deklaratė “dashurie”: “E imagjinoj qė tani veten me fanellėn e Juventusit”. Van der Vart i shkel kėshtu “syrin” bardhezinjve dhe “martesa” mes tė dy palėve duket shumė pranė. Klubi gjerman i ka propozuar njė kontratė deri nė 2012?n, me njė rrogė prej 4 milion eurosh, qė ish?lojtari i Ajaksit refuzoi: “Nėse do tė firmosja me Hamburgun deri nė 2012?n, duhet tė prisja shumė”. Qė verėn e shkuar Hamburgu refuzoi 22 milion euro tė Valencias vetėm pėr tė mbajtur nė Bundesligė mbrotjėsin e krahut. “Kam ende dy vjet e gjysmė kontratė dhe ėshtė njė periudhė shumė e gjatė. Natyrisht, oferta qė mė bėri klubi ishte e rėndėsishme, por nuk mund tė pranoja, sepse do tė ishte njė kohė edhe mė e gjatė e qėndrimit. Mund tė them se nga Juventusi nuk kam marrė asnjė ofertė zyrtare, por e di qė janė tė interesuar nė Torino pėr mua dhe unė e imagjinoj veten qė tani me atė fanellė. Nė Itali do tė isha shumė mirė dhe besoj se do tė ambjentohesha shumė me futbollin qė luhet atje, pasi edhe shumė paraardhės tė mi e kanė bėrė kėtė gjė. Pastaj, duke parė ekipe si Milani, Interi, Roma dhe Juventusi, mund tė them se do tė jetė bukur tė ketė njė konkurrencė edhe mė tė madhe”, pėrfundoi Van der Varti.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Davius : 08-01-2008 mė 13:51
Sui generis
Ore Po Per Sisokon Ca Eshte Ber Se Degjova Qe Eshte Shume Pran Blerjes?
S |< R /\ p /\ |_ |
Sapo Lexova Nje Deklarat Te Van Der Vatit :
Te Luash Me Del Pieron E Kam Pasur Enderr.
Pra Kjo Tregon Qe Rafaeli Eshte i Juventusit
S |< R /\ p /\ |_ |
Krijoni Kontakt